זקוקה לעידוד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעידוד
    נואשת
    20/12/2007

שלום אני בת 26 ןמאז ומעולם הייתי בן אדם בריא בנפשו מלאת שמחת חיים ואופטימיסטית בדמי ובנשמתי, תמיד הייתי זו שתמוכת ועוזרת לכולם.
    לפני 3 שנים עקב עיפות וחולשה קשים הובחנתי כחולה במחלת היאפים הייתי חודש וחצי בבית ויצאתי מזה... לפני כמה חודשים חזרו לי התופעות ונמצאו בבדיקת דם שוב נוגדנים של המחלה
    בחודש האחרון ממש לא יכולתי לעשות כלום ופיתחתי חרדות שהפריעו לי כבר לתפקד רופא משפחה אבחן שאני סובלת מדיכאון ואלו אותם תסמינים של מחלת היאפים והמליץ לי להתחיל בטיפול פסיכיאטרי.
    שאלתי היא(ואני זקוקה לעידוד) איך מבדילים בין מחלת היאפים לדיכאון אם יש להם אותם סממנים?
    ושאלה הכי חשובה אם זה לכל החיים עכשיו? כי תמיד הייתי כל כך שמחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעידוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורן יקרה...

רונן דוד
    20/12/2007

לא מכיר את המחלה הזו,
    אבל אם את חושבת שחוות הדעת של הרופא מוטעית,
    אני ממליץ לך בחום ללכת לרופא נוסף ואפילו מומחה על מנת שיאבחן את מצבך כראוי.

אני לא רואה שום פסול שנטילת כדור אחד ביום על מנת להרגיש הרבה יותר טוב, כמובן רק אם זה הטיפול הבלתי נמנע ומחוייב המציאות, ורק לאחר שהשתכנעת בוודאות שזה הדבר כמעט היחיד שיעשה לך טוב וישפר את איכות חייך.

אנשים לוקחים כדורים נגד לחץ דם, נגד סכרת ונגד כל מיני רעות בעולם וממשיכים לתפקד כרגיל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו