מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם נורמלי לחוש עצבות מהעובדה שכלסמדר17/03/2011
הרחובות ריקים מאדם?בכל הערים-מלבד הרחובות הראשיים -אין נפש חיה!
אין יותר ילדים שמשחקים ברחובות וזה מפריע לי מאד.אני חייבת להיות תמיד במקומות הומי אדם-גם אם אני לא באינטראקציה איתם.
יש לי משפחה,עיסוקים,עבודה ולא משעמם לי אך חייבת סביבי המולה אנושית.
מה זה אומר?והאם ניתן לשינוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נורמלי לחוש עצבות מהעובדה שכל - תגובה
שחף ביתן18/03/2011שלום סמדר,
"ברחובות שלנו יש קסם מיוחד
זה לא מפריע רק אם אתה לבד
כשאתה לבד הכל נראה גדול
הכוכבים למעלה לא רוצים ליפול" (משינה)
יש משהו מאוד פואטי באופן שתיארת את מצוקתך. נראה כי ריקות הרחובות נוגעת בך במקום אישי ועצוב. קשה מהמעט שכתבת להבין מה זה אומר? בעיקר שזה אומר משהו שהוא מאוד שלך. את יכולה לנסות להבין את המקום הזה, מה הרגשות שעולים בך למראה רחובות ריקים? כשאין המולה? מה האסוציאציות? הזכרונות? התחושות הגופניות?
ומצד שני, נראה כי ההמולה משרה עלייך בטחון או איזושהי נינוחות. גם כאן את יכולה לנסות לבדוק מה עולה בך ברגעים אלו.
אם אני מבין נכון המוטיוויציה שלך לשנות את זה, היא על מנת לא לחוש את העצב שאת חשה למראה רחובות ריקים. עם זאת, כדי שיקרה עם זה משהו, תצטרכי ללמוד יותר על המקום הזה, וזה בוודאי יעבור דרך המקום העצוב. אם זה עצוב מדי וכאוב מדי מכדי להתמודד לבד, נסי לשתף בזה אדם קרוב, חבר או חברה. אם את חשה שאין לך את מי לשתף, או ששיתוף כזה אינו עוזר, את יכולה לפנות לאיש מקצוע שיעזור לך במסע הזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי
קוראת22/03/2011אני מרגישה בדיוק ככה...כל פעם שהרחובות ריקים פשוט נהיה לי רע...פתאום נפל לי האסימון עם הניתוח הזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימי בינמינה...
יעל25/03/2011אני לא פסיכולוגית, וידוע שזה לא מדע מדויק.לפעמים באמת יש מציאות מעציבה! ומה לעשות, המציאות שלנו הולכת ונהיית יותר ויותר מנוכרת ואלימה ...זה חלק מהשינויים האוניברסליים, מרוב שפע? מרוב שעמום? מה גורם לזה. ולא ניתן לדעת אם זה ישתפר או יחמיר, זה לא שאני ממציאה לך משהו חדש פה...כולם יודעים כבר וזה מעציב את רובנו, השאלה לאן אתה לוקח את זה, י .וזה כן עצוב...אני גם חושבת על זה הרבה ונכתבו על זה מלא שירים, השיר הכי חזק בעיניי הוא ימי בנימינה,...אני לא חושבת שזה רק הרגש ,אולי החרטה, געגוע לעבר אולי, לזמנים יותר טובים,אני לא חושבת שזה רק תחושת הבדידות שלך, תחושת הבדידות תלווה אותך כל ימי חייך .אני חושבת שזו מציאות שאין עלינו אלא לקבל.יש אנשים שלא איכפת להם עד כדי כך ויש אנשים שעוברים לגור במושב אידיאולוגי , או משהו דומה, מקיפים את עצמם בסביבה חדשה שונה...לא יודעת עד כמה זה מציאותי, אבל כל אחד ואמונותיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)