האם נורמלי לחוש עצבות מהעובדה שכל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם נורמלי לחוש עצבות מהעובדה שכל
    סמדר
    17/03/2011

הרחובות ריקים מאדם?בכל הערים-מלבד הרחובות הראשיים -אין נפש חיה!
    אין יותר ילדים שמשחקים ברחובות וזה מפריע לי מאד.אני חייבת להיות תמיד במקומות הומי אדם-גם אם אני לא באינטראקציה איתם.
    יש לי משפחה,עיסוקים,עבודה ולא משעמם לי אך חייבת סביבי המולה אנושית.
    מה זה אומר?והאם ניתן לשינוי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נורמלי לחוש עצבות מהעובדה שכל - תגובה

שחף ביתן
    18/03/2011

שלום סמדר,

"ברחובות שלנו יש קסם מיוחד
    זה לא מפריע רק אם אתה לבד
    כשאתה לבד הכל נראה גדול
    הכוכבים למעלה לא רוצים ליפול" (משינה)

יש משהו מאוד פואטי באופן שתיארת את מצוקתך. נראה כי ריקות הרחובות נוגעת בך במקום אישי ועצוב. קשה מהמעט שכתבת להבין מה זה אומר? בעיקר שזה אומר משהו שהוא מאוד שלך. את יכולה לנסות להבין את המקום הזה, מה הרגשות שעולים בך למראה רחובות ריקים? כשאין המולה? מה האסוציאציות? הזכרונות? התחושות הגופניות?
    ומצד שני, נראה כי ההמולה משרה עלייך בטחון או איזושהי נינוחות. גם כאן את יכולה לנסות לבדוק מה עולה בך ברגעים אלו.

אם אני מבין נכון המוטיוויציה שלך לשנות את זה, היא על מנת לא לחוש את העצב שאת חשה למראה רחובות ריקים. עם זאת, כדי שיקרה עם זה משהו, תצטרכי ללמוד יותר על המקום הזה, וזה בוודאי יעבור דרך המקום העצוב. אם זה עצוב מדי וכאוב מדי מכדי להתמודד לבד, נסי לשתף בזה אדם קרוב, חבר או חברה. אם את חשה שאין לך את מי לשתף, או ששיתוף כזה אינו עוזר, את יכולה לפנות לאיש מקצוע שיעזור לך במסע הזה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואי

קוראת
    22/03/2011

אני מרגישה בדיוק ככה...כל פעם שהרחובות ריקים פשוט נהיה לי רע...פתאום נפל לי האסימון עם הניתוח הזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ימי בינמינה...

יעל
    25/03/2011

אני לא פסיכולוגית, וידוע שזה לא מדע מדויק.לפעמים באמת יש מציאות מעציבה! ומה לעשות, המציאות שלנו הולכת ונהיית יותר ויותר מנוכרת ואלימה ...זה חלק מהשינויים האוניברסליים, מרוב שפע? מרוב שעמום? מה גורם לזה. ולא ניתן לדעת אם זה ישתפר או יחמיר, זה לא שאני ממציאה לך משהו חדש פה...כולם יודעים כבר וזה מעציב את רובנו, השאלה לאן אתה לוקח את זה, י .וזה כן עצוב...אני גם חושבת על זה הרבה ונכתבו על זה מלא שירים, השיר הכי חזק בעיניי הוא ימי בנימינה,...אני לא חושבת שזה רק הרגש ,אולי החרטה, געגוע לעבר אולי, לזמנים יותר טובים,אני לא חושבת שזה רק תחושת הבדידות שלך, תחושת הבדידות תלווה אותך כל ימי חייך .אני חושבת שזו מציאות שאין עלינו אלא לקבל.יש אנשים שלא איכפת להם עד כדי כך ויש אנשים שעוברים לגור במושב אידיאולוגי , או משהו דומה, מקיפים את עצמם בסביבה חדשה שונה...לא יודעת עד כמה זה מציאותי, אבל כל אחד ואמונותיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו