תמיכה נפשית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תמיכה נפשית
    אלישבע
    17/03/2011

אחרי בדיקות שעשיתי נקבע שאני צריכה לעבור השתלת ריאות.
    מאז ועד עתה אני לא נרגועה נכנסתי למצב שאני לא ישנה וכמעט ולא מתפקדת.
    הפחד הורג אותי.
    הפסקתי לעבוד. אני נמצאת בבית מחוברת לחמצן.
    מאשה עובדת, פעלתנית וארגטית נהפכתי לאדם שזקוק לתרופות ותלויה בבני המשפחה.(בת 62).
    העבודה היתה בשבילי משהו שנאחזתי בו ונתן לי משהו שבשבילו כדאי לקום בבוקר.
    מה עושים????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה נפשית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה נפשית - תגובה

שחף ביתן
    18/03/2011

שלום אלישבע,

את עוברת משבר קשה, והחרדה והתחושות הקשות שלך טבעיות וברורות. ליבי איתך ברגעים הקשים שאת עוברת, וחשוב שלא תהיי כרגע לבד עם הרגשות שמתעוררים בך. נסי למצוא מישהו בסביבתך שאת יכולה לשתף בחרדה שלך, שאת יכולה לדבר איצו על הפחדים ממה שיקרה, על תחושת חוסר האונים, והקושי העצום להפוך מאדם פעיל לאדם שמרותק לביתו. חשוב שתוכלי לגייס את כל התמיכה שאת יכולה, ושבמצב זה הקרובים לך יוכלו לתמוך בך ולהיות איתך.

כמו-כן יש לברר גם לגבי ליווי נפשי מטעם המוסד הרפואי, ולגבי זכויותייך דרך ביטוח לאומי. חשוב מאוד שתעזרי גם על ידי אנשי מקצוע בהתמודדות עם המשבר הזה, כדי לצאת ממנו ולחזור לתפקוד. את צריכה להביע את הצורך שלך גם בתמיכה נפשית ולבקש שאיש מקצוע ילווה אותך בתקופה זו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו