מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה עובר עליענת18/03/2011
אני מרגישה שבשנתיים האחרונות הפכתי להיות מאוד אפטית ואדישה לאנשים
אנשים מדברים איתי וזה עובר לידי, אני ממש מתאמצת בשביל להקשיב לאנשים ולתת להם הרגשה שאני איתם.
אני איטית בדיבור שלי ובתגובות שלי.
רוב האנשים לא מעניינים אותי, גם לא חברות שלי שפעם מאוד עניינו אותי.
פעם הייתי מדברת שעות עם חברה על אה ודה והיום אין לי סבלנות לשמוע בעיות של אנשים אחרים. גם כשאני שואלת חברה מה המצב והיא מתחילה לספר לי מה קורה אני מהר מאוד מאבדת קשב ופשוט כמו שאומרים בוהה עם העיניים ככה אני עם האוזניים, שומעת אבל לא מקשיבה.
כמובן שזה מפריע לי בחיי היומיום. פעם הייתי תוססת והיום אני ממש לא. התרחקתי מהחברות שלי וזה מאוד מפריע לי. אני לא יודעת ממה זה נגרם.
מה זה יכול להיות? האם זה קשור לדיכאון? (אני דיי מדוכדכת במצב רוח בשלוש שנים האחרונות מאז סיימתי את הלימודים באוניברסיטה)
כמובן כשאני עייפה התופעה מחריפה וכשאני לא עייפה אני יותר חדה. אבל יחסית לעבר זה קורה לי המון!! אני מרגישה מנותקת מהעולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה עובר עלי - תגובה
רוני פרישוף18/03/2011שלום ענת,
נראה שאיבוד העניין שלך באנשים אכן קשור לירידה כללית במצב הרוח שלך. הדבר מתבטא בסדרת תופעות שמקשות עלייך: אדישות ואפטיות, חוסר חשק, האטה כללית, חוסר קשב וריכוז, דכדוך, עייפות, תחושות ניתוק.
בהחלט יתכן כי את סובלת מדכאון, שמייצר את התופעות הללו, והחל עם סיום לימודייך באוניברסיטה.
במסגרת זו, לא אוכל להעמיק בהתרשמות של מצבך. אני מאד ממליצה לך לפנות לצורך איבחון וטיפול לאיש/אשת מקצוע מתחום בריאות הנפש.
את סובלת זמן רב, ומתקשה למרות מאמצייך לשפר את מצב רוחך בכוחות עצמך. טיפול נכון יעזור לך מאד, תקבלי עזרה להחזיר לך את שמחת החיים התוססת שאיפיינה אותך, את הקשרים הפוריים עם אנשים, ואת בטחונך העצמי!
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע כמו היפותירואיזם
מתי18/03/2011אני לא אשת מקצוע, אבל חוסר פעילות של בלוטת התריס נותן ביטויים ממש דומים. האם בדקת את הענין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחנה רפואית
רוני פרישוף18/03/2011תודה על התוספת חדוה. תת פעילות של בלוטת התריס, כמו גם הפרעות פיזיולוגיות אחרות, עשויות לגרום לתופעות נפשיות כדוגמת המתואר, ואחרות.
כל איבחון נפשי, אצל פסיכולוג קליני או פסיכיאטר, נפתח בשיחה איבחונית והפנייה לבירור רפואי כדי לשלול בעייה פיזיולוגית.
פורים שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)