בני בן ה25 מצא זוגיות שמטריפה אותי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני בן ה25 מצא זוגיות שמטריפה אותי
    ענת
    26/03/2011

בני שהוא דוקטורנט במקצוע מצוין, נאה, חכם, שנון והכל.. ואני אוביקטיבית...מצא זוגיות עם משהי שבא לי להקיא ממנה. שמנה, בהמית בהתנהגות, לא מבריקה במיוחד, מנטליות של סבתא שלי, כל הזמן אומרת אין היא מצילה אותו מחייו הקודמים במשפחתו. מתיחסת אלינו כאל "למה אתם חושבים שאם אתה זקנים אתם יודעים יותר טוב ממנה," מנהלת לו את החיים במיקרו ובמקרו. מחניפה לו לאגו ומחזיקה אותו חזק.. אנחנו מתפלצים . בכל פעם שאנחנו רואים אותה בא לנו למות מהבחירה של הבן.
    בעבר ניסיתי לרמוז לו משהו בנושא אבל זה לא עובד.. עכשיו כאשר הזוגיות מתהדקת אני תוהה מה קורה אם הוא הולך לדבר איתי על נישואין.. אם הוא אומר לי שזו הבחירה אני אפילו לא אוכל להוציא מעצמי זיוף אחד של שמחה אלא רק בכי בלתי נשלט.. מבחינתי בא לי להגיד שזה או אנחנו או היא. רק בעלי עוצר אותי מלאמר את זה...
    מה עושים? אומרים לו משהו? איך אומרים. אין סוף למילים האיומות שיש לי להגיד אבל אני חוששת שאם אומר אותם מה שיקרה זה שהוא ינשא לה וישנא אותי בסופו של דבר...אני בטוחה שהיא תדאג לזה... נהוג לאמר שאי אפשר ואסור להשפיע על דברים כאלה אבל ... האם אני צריכה לתת לו להכנס לזוגיות עם הטיפוס הזה שהופכת אותו לאט לאט לוולגרי בדמותה?? פשוט כואב לי הלב ממה נהיה מהבחור המדהים הזה ואיך הוא מסדר את חייו..
    מה עושים?? אני מיואשת כל כך...האם אפשר לאמר לו משהו בנושא? איך? מה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

דלית
    28/03/2011

אני אמנם לא ד"ר אבל קצת צרם לי מה שכתבת....אני יכולה להבין אותך לגמרי ואת התחושות שלך כאמא, זה שיש לך בן מוצלח משכמו ומעלה ואת רוצה את הטוב ביותר עבורו...אבל מפה ועד לזה שהמילה הראשונה שכתבת זה שהיא שמנה ולא חכמה....נשמע כאילו שהיא צריכה להיות גם בתבנית המושלמת, עזבי את זה שאפשר להבין שאת רוצה מישהי משכילה וחתיכה...אבל בכל זאת, זה נשמע מאוד מאוד ביקורתי ונוקשה...לפחות על הכתב, אולי רק מהתסכול שלך....אבל בכל זאת,
    מה זה משנה אם היא שמנה ולא כל כך משכילה? האם זה הקריטריונים לזוגיות טובה?
    זה מאוד מרגיז אותי...
    אני חושבת שיש סיבה שהבן שלך בוחר בה ...אני לא אומרת שבגללך, אבל אני אומרת...אם הוא בחר מישהי שהיא ההיפך הקיצוני מה"מושלמות" אז סביר להניח שבאופן כמעט מכוון הוא בחר מישהי שתנער את המשפחה והיא בטוח משרתת לו איזה צורך כלשהו , אולי להתנער מהציפיות של המשפחה אולי למרוד באיזשהו אופן, אולי להבהיר שיש לו בחירות משל עצמו ואי אפשר לעשות הכל בדרככם, אולי כל מיני דברים שאת אפילו לא מודעת אליהם כרגע כי את לא מספיק קרובה אליו.

ממיקרים שהכרתי דומים לשלך....בסוף הזוגיות הזו איכשהו נגמרת שהוא מפסיק לרצות את הצורך, ובגלל שהוא רוצה ולא בגלל המשפחה...ככל שתביעי התנגדות אולי זה יחמיר ויקרב בינהם, חוץ מזה מה שעוד ראיתי זה שבד"כ אלו גברים שלא קרובים לאמהות שלהם ומחפשים משהו שהאמא שלהם לא סיפקה...הנוקשות הזו בין היתר היא מאפיין שראיתי גם לפני כן, אבל ....זה רק מהתיאור שתארת כאן, מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו