הילה-תודה על התשובה-העניין הוא שכל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילה-תודה על התשובה-העניין הוא שכל
    פילה
    30/04/2007

דבר קטן מכביד עליי כמו טון בריבוע.אני מרגישה שאני מתמוטטת, לאט, לאט ובכאבי-לב קשים מנשוא-האם משהו יוכל לעזור לי, זולת אני?! אני חייבת הכוונה. אתמול דברתי עם פרופ' גרינהאוס, לאחר שאימי התקשרה ואמרה לו שהמצב שלי דחוף, הוא אמר שיש אדם אשר עובד עמו, המטפל בחרדות, היום אנחנו נוסעות אליו בשעה 17:00. אני חייבת להוציא את הראש אולי אפילו אל חלקו של משהו בראש , החוצה. אם לא, אני פשוט אטבע.מאין יבוא עזרי?מי יצלני, מרה זו אשר נפלה על ראשי ועל משפחתי.כאילו השטן בכבודו ובעצמו הוציא לי את כל הרוח מהגוף, מה שנשאר זה רק פחד ובהלה גדולים. אני כל-כך מפחדת מהלא-נודע הזה.אאייממאא-בקושי נשאר לי אויר, בשאורתייהאחרונים אני נושמת בין הפחד לפחד, לא מצליחה להתחבר לעצמי ולהרגיע-אני חייבת מוביל דרך, אני מרגישה ממש מיואשת ואבודה, ברגע זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה נשמע?

הילה הראל
    01/05/2007

כמו שאת רואה רק עכשיו ראיתי את מה שכתבת, אז כבר היית בפגישה אצל פרופ' גרינהאוס.
    איך היה ומה שלומך עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו