מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המאוהבתנורית ג.30/04/2007
שלום רב, יש יל בעיה שמלווה אותי כבר שנים . אני בת 22 כיום ואני מאוהבת מעל הראש בחבר לשעבר. זה היה תלותי אז (וכנראה בגלל זה נחתך) וזה עדיין תלותי היום. אני יודעת שאני אמורה להמשיך הלאה אחרי שנים, אבל תסביך ה'אקס המיתולוגי' לא עוזב אותי. וגם אז וגם היום אני ממש מבואסת מזה, חשה חוסר יכולת לתפקד, בלי אהבת חיי לצדי. הייתי תלמידה בינונית, אני כיום סטודנטית בינונית, השיגיות זה לא הצד החזק שלי, וגם המראה לא מדהים (לא הכי מכוערת, אבל גם לא מישהי ששמים אליה לב). אני יודעת שהכל בא מבפנים - האם אני צריכה טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאז היה לך משהוא אחר?
דנה01/05/2007שלום,
אני אומנם לא הכי מתנסאת במערכות יחסים, אהבה וכו' בגלל גילי (17), אבל האם ניסית לצאת עם גברים אחרים? לפחוט לנסות להתחיל עם אחרים?
אני יודעת שזה קשה, להמשיך הלאה, ולנסות לשכוח....אבל אם תמצאי סתם משהוא, גם אם לא תרגישי חזק כלפיו, אם בכלל, אוליי את תצליחי קצת לצאת מהמחשבות והגעגעוע לאקס שלך, זה יתן לך משהו להתרכז עליו- חבר חדש..
אם לא ניסית חבר חדש, או סתם להסתכל סיביבך על הפופולציה הזכרית שבאיזור, אוליי כדאי שתנסי? רק לנסות, אם לא ילך, אז לא...
כל מה שאני יודעת, זה שזה בטח יעזור לך קצת להוציא את הראש ממחשבות על האקס, לפחוט קצת...ואוליי יעזור לך להתקדם הלאה, ואפילו אם תהיה שמחה זה יעודד אותך לפחוט להמשיך..
את נשמעת לי מפוחדת קצת אוליי להמשיך הלאה..? אם כן- אל תפחדי, יש הרבה דגים בים, כמו שבטח שמעת הרבה מאוד פעמים..
כל זה אוליי לא יגרום לך לשכוח את האקס, אבל בטח אוליי קצת יעודד אותך, ויראה לך שיש לאן להמשיך..
מקווה שלפחוט קצת עזרתי, למרות ניסיוני האפסי חח..
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף כל סוף!!! כל הכבוד לדנה
הילה הראל01/05/2007את הראשונה שהעזה לענות להודעה שכתב מישהו אחר!
המשיכי כך, זה היה מעולה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהX-Files
רונן דוד01/05/2007X מיתולוגי הוא בעיה רצינית,
קשה מאד להתנתק ממנו/ה.
אני ממליץ לך בחום למצוא תחומי עניין שמעניינים אותך,
לצאת, להכיר ולהחליף את מחשבות ה- X במחשבות אחרות וחיוביות.
הכי קל בעולם לחזור לאן שהיה לנו טוב פעם,
אבל לפעמים בחיים אין ברירה וצריך להמשיך הלאה...
אני לא בטוח שאת צריכה טיפול,
למרות שטיפול לדעתי עושה טוב מאד ומעלה את איכות החיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)