מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני לא מסוגל לשכוחבחור בן 2730/03/2011
שלום , ותודה לכל מי שעוזר לפונים באתר זה .
אני כתבתי לפני כשבועיים את הבעיה שלי , " איך אתנתק מחברי השתלטן " והסברתי אז איך אני לא יודע איך להתנתק ממנו , למרות צא שרק בא לי ממנו סבל וכאב ראש .
אני ניתקתי את הקשר איתו מאז כמעט שבועיים , והפסקתי לדבר איתו בטלפון ולא עניתי לשיחות שקיבלתי ממנו , והבהרתי לו לאחר שפנה אלי במייל את הסיבות לכך שהחלטתי לנתק את הקשר איתו .
הוא לא כל כך אהב את זה ואמר שאני אפסיד , ושאני במקום לעמוד לצידו מעמיס עליו ,
אני את האמת נוח לי עכשיו וחש הקלה עמוקה , רק שאני לא מסוגל להפסיק לחשוב על מה שקרה ביננו , ואני כאילו מרגיש פחד שהוא יזום לפגוש איתי בשביל שיחזור הקשר ביננו , ואץ זה אני לא רוצה שיקרה , וכל הזמן אני רק חושב על הנושא הזה , איך אוכל להתגבר על מה שאני חש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מסוגל לשכוח - תגובה
רוני פרישוף31/03/2011שלום לך,
אני זוכרת היטב את פנייתך, ושמחה שעזרתי לך לעשות צעד אמיץ שאתה מרגיש שלם איתו.
בשלב זה לא רצוי שאמשיך להתייחס למקרה, כי הפורום לא נועד ללוות תהליכים מתמשכים. הסיבה היא שאינני מכירה אותך כלל, לא את האופי, התכונות, הצרכים, הקשיים וכל השאר. בתנאים כאלו, אם תסתמך על ההכוונה שלי אתה עלול לטעות ולהיפגע.
אם אתה רוצה להמשיך להתייעץ ולהתחזק, כדאי לך לפנות לטיפול נפשי. תוכל לקבל טיפול חינם במרפאה לבריאות הנפש, וטיפול מסובסד דרך קופת החולים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)