אני לא מסוגל לשכוח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני לא מסוגל לשכוח
    בחור בן 27
    30/03/2011

שלום , ותודה לכל מי שעוזר לפונים באתר זה .
    אני כתבתי לפני כשבועיים את הבעיה שלי , " איך אתנתק מחברי השתלטן " והסברתי אז איך אני לא יודע איך להתנתק ממנו , למרות צא שרק בא לי ממנו סבל וכאב ראש .
    אני ניתקתי את הקשר איתו מאז כמעט שבועיים , והפסקתי לדבר איתו בטלפון ולא עניתי לשיחות שקיבלתי ממנו , והבהרתי לו לאחר שפנה אלי במייל את הסיבות לכך שהחלטתי לנתק את הקשר איתו .
    הוא לא כל כך אהב את זה ואמר שאני אפסיד , ושאני במקום לעמוד לצידו מעמיס עליו ,
    אני את האמת נוח לי עכשיו וחש הקלה עמוקה , רק שאני לא מסוגל להפסיק לחשוב על מה שקרה ביננו , ואני כאילו מרגיש פחד שהוא יזום לפגוש איתי בשביל שיחזור הקשר ביננו , ואץ זה אני לא רוצה שיקרה , וכל הזמן אני רק חושב על הנושא הזה , איך אוכל להתגבר על מה שאני חש ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא מסוגל לשכוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מסוגל לשכוח - תגובה

רוני פרישוף
    31/03/2011

שלום לך,

אני זוכרת היטב את פנייתך, ושמחה שעזרתי לך לעשות צעד אמיץ שאתה מרגיש שלם איתו.

בשלב זה לא רצוי שאמשיך להתייחס למקרה, כי הפורום לא נועד ללוות תהליכים מתמשכים. הסיבה היא שאינני מכירה אותך כלל, לא את האופי, התכונות, הצרכים, הקשיים וכל השאר. בתנאים כאלו, אם תסתמך על ההכוונה שלי אתה עלול לטעות ולהיפגע.

אם אתה רוצה להמשיך להתייעץ ולהתחזק, כדאי לך לפנות לטיפול נפשי. תוכל לקבל טיפול חינם במרפאה לבריאות הנפש, וטיפול מסובסד דרך קופת החולים.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו