מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשר חדשמישהי04/04/2011
שלום ד"ר
התחלתי קשר חדש אחרי זמן רב , .ואני אדם סגור שלא היו לו מערכות יחסים רבות בחיוו.
אני ממש רוצה שהקשר הפעם יסתדר ומאוד חשוב לי להיות "מצליחה" כאדם בתוך קשר, ז"א לדעת שאני לגמרי בסדר ואני לא אהרוס את זה לעצמי כמו תמיד.
הבעיה שני בסביבות שלושים , מרוויחה מתחת לממוצע, גרה אצל ההורים בגלל זה, וסטודנטית בתחילת הדרך.אני לא מתכוונת לשכור דירה או רכב בזמן הקרוב וההחלטה ללמוד הייתה בחירה קשה אבל אני לא מתכוונת לוותר.איך בכל זאת אני אמורה להראות שאני אדם שווה ליצירת קשר, מאחר וכל אלו לא נשמעים טוב בעיניי הצד השני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר חדש - תגובה
שחף ביתן05/04/2011שלום לך JAG,
את מבטאת בתגובתך שני דברים - קושי במערכות יחסים בינאישיות וחוסר הערכה עצמית, אך אינך מפרטת על נושאים אלו, ואולי על הקשר ביניהם. חשוב שתתני את הדעת על הקושי שלך להיות במערכת יחסים, ליהנות מאינטימיות, לתת אמון באדם אחר וכן הלאה.
לגבי התחושה כי אין לך מה להציע, אני יכול רק להגיד את שעל ליבי. לדעתי, כאשר נוצר קשר קרוב בין שני אנשים, הם מציעים את עצמם כבני אדם, ולא כרשימה של הישגים ונתונים כאלו או אחרים. כל הדברים שאת מתארת הם חלק ממי שאת, ואת יכולה אולי לנסות לחשוב עליהם בשביל עצמך, ולבחון מה מבטא הקושי לבחור כיוון בחיים, התלות הכלכלית בהורים וכן הלאה.
עם זאת, העובדה שבחרת עכשיו ללמוד, שאת מפתחת את עצמך, ושלמה עם ההחלטות שלך, חשובה ומלמדת על אדם מתפתח.
תני לעצמך להיות את בקשר, אנשים שיכולים להביא את עצמם לתוך קשר ולהתמודד עם הקשיים שמעלים מערכות יחסים בינאישיות, מציעים משהו חשוב מאוד שצד השני לא כדאי לוותר.
את יכולה לשקול פנייה לטיפול שבו תוכלי להתמודד עם השאלות השונות שעולות מתגובתך לגבי חייך, ללמוד להעריך את עצמך יותר, ולבחון את הקושי שיש לך במערכות יחסים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)