מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוצה לעזור לעצמי ולא יודעת איךמורן04/04/2011
שמי מורן אני בת 19 אני כרגע חיילת .
עוברת עליי תקופה מאוד מאוד לא טובה אני לא מרוצה משום דבר שקורה לי.
לפעמים אני מתעלה על עצמי ומעודדת את עצמי אבל כאילו זה משמיים ומגיע אליי משהו שמייאש אותי יותר
אני לא מצליחה לעודד את עצמי אין לי כח לקום בבוקר .
יכול להיות שאני חולה בדיכאון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לעזור לעצמי ולא יודעת איך - תגובה
רוני פרישוף04/04/2011שלום מורן,
לא אוכל לאבחן את מצבך דרך הרשת, ובודאי לא לקבוע אם את סובלת מדכאון.
האבחנה לא כל כך חשובה. מה שניכר וחשוב הוא שאת נמצאת במצוקה, מרגישה חלשה ומיואשת, וקשה לך לתפקד. את לא יודעת מה גורם לירידה במצב הרוח, ולמרות שאת מנסה לחזק את עצמך, את מתקשה בכוחות עצמך.
מאד כדאי לך לפנות לאיבחון וטיפול מקצועי. פנייה לקב"נית או לפסיכולוגית באזרחות תהייה צעד ראשון מבורך. כשתדעי שאת מטפלת במצבך, כבר יוקל לך.
נסי לשתף חברים או משפחה בתחושותייך, ולקבל מקסימום תמיכה והכוונה. יתכן כי מישהו מסובבייך יעזור לך להבין מהם הלחצים המשפיעים עלייך לרעה, ויתן לך רעיונות לפתרונם.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)