רוצה מאוד להרגיש תינוק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רוצה מאוד להרגיש תינוק
    אבי
    16/04/2011

אני בן 22.

מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי חלום וכמיהה אדירה ללבוש טיטול.

עברתי המון בחיים בשביל להגיע לשאיפה הזאת. הייתי משתגע בשביל לקנות ולהחביא חבילה של טיטולים, אפילו רק בשביל לראות אותה או לנגוע בטיטולים.

אני אוהב גם למצוץ מוצץ ולשתות מבקבוק תינוק. אבל זה מתבטא בעיקר בטיטולים.

חוץ מהנקודה הזאת של הרצון להיות ולהרגיש תינוק אני בנ"א חלק ובריא נפשית. אף פעם לא היו לי בעיות של דיכאון או עצב. ההורים שלי גידלו אותי בצורה מדהימה ונתנו לי את כל הצרכים שלי. כך שאני לא מצליח למצוא סיבה לרצון העוצמתי הזה שמלווה אותי המון שנים.

האם יש איזשהו הסבר מניח את הדעת לתופעה הזאת? הרצון להרגיש תינוק? הכמיהה הזאת ללבוש טיטול ולהרגיש את המגע שלו?

אשמח אם תוכלי לעזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה מאוד להרגיש תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה מאוד להרגיש תינוק - תגובה

רוני פרישוף
    20/04/2011

שלום אבי,

כדי להבין יותר לעומק את התופעה והמשמעות שלך עבורך, יש להכיר אותך הרבה יותר לעומק, ולהבין את נסיבות חייך והתפתחותך.

סביר להניח שהדבר נובע, כפי שרמזת, ממשאלה לחוויה רגרסיבית, ינקותית, שבה אתה מוכל, ודואגים לכל צרכיך. יתכן שמעורבים בכך גם רגשות מיניים.

לא ברור האם המשאלה נשארת בגדר פנטזיה, או גם ממומשת, ומה זה עושה לך.

כעקרון, עולם הפנטזיה גדול ועשיר, וטוב שכך. אם משאלות אלו יוצרות אצלך סבל רב ובעיות בתפקוד, כדאי לשקול טיפול נפשי.

חג שמח ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו