קנאה ?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קנאה ?
    לאה
    17/04/2011

ראיתי סרט בבי בי סי רופאים שבו פקידת הקבלה נאנסת בביתה היא די מבוגרת אחרי גיל 50 ומראים שאחרי כן יש לה התקפי חרדה ורואים עוד רופאה ברקע שמנסה לעזור לה ברגע שיש לה התקף חרדה ושואלת אותה שאלות ולרגע ממש הרגשתי קינאה למה איתי לא מדברים או מתייחסים כמו שאליה הכוונה שדי קינאתי שהרופאה שאלה אותה שאלות כאילו רציתי להיות במקומה (במקום הנאנסת) ואני לא מבינה מדוע קרה לי כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאה ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנאה ? - תגובה

רוני פרישוף
    20/04/2011

שלום לאה,

אני דוקא לא מתפלאה בכלל על קינאתך. אמנם האישה בסרט עברה חוויה טראומטית, אך לא לכך התכוונה קינאתך, אלא ליחס של חמלה, תשומת לב, אהדה, קבלה לא-שיפוטית, התעניינות, חוויה שהיא במרכז וצרכיה הפיזיים והרגשיים נענים במלואם.

לאה, אם את חשה בבדידות או במצוקה, אם יש בעברך טראומה לא ידועה, וגם אם אין, דעי שכל אדם במדינה יכול להתקבל בחינם במרפאות לבריאות הנפש, בלשכות הרווחה, בויצ"ו, בנעמת או בארגונים אחרים, ולקבל תמיכה ותשומת לב. גם קבוצות טיפוליות או קבוצות תמיכתיות נותנות מענה לצורך הזה.

אולי החג מציף אצלך תחושות של בדידות וצורך ביחס, אז הנה אנחנו פה, חיבוק וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו