מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קנאה ?לאה17/04/2011
ראיתי סרט בבי בי סי רופאים שבו פקידת הקבלה נאנסת בביתה היא די מבוגרת אחרי גיל 50 ומראים שאחרי כן יש לה התקפי חרדה ורואים עוד רופאה ברקע שמנסה לעזור לה ברגע שיש לה התקף חרדה ושואלת אותה שאלות ולרגע ממש הרגשתי קינאה למה איתי לא מדברים או מתייחסים כמו שאליה הכוונה שדי קינאתי שהרופאה שאלה אותה שאלות כאילו רציתי להיות במקומה (במקום הנאנסת) ואני לא מבינה מדוע קרה לי כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאה ? - תגובה
רוני פרישוף20/04/2011שלום לאה,
אני דוקא לא מתפלאה בכלל על קינאתך. אמנם האישה בסרט עברה חוויה טראומטית, אך לא לכך התכוונה קינאתך, אלא ליחס של חמלה, תשומת לב, אהדה, קבלה לא-שיפוטית, התעניינות, חוויה שהיא במרכז וצרכיה הפיזיים והרגשיים נענים במלואם.
לאה, אם את חשה בבדידות או במצוקה, אם יש בעברך טראומה לא ידועה, וגם אם אין, דעי שכל אדם במדינה יכול להתקבל בחינם במרפאות לבריאות הנפש, בלשכות הרווחה, בויצ"ו, בנעמת או בארגונים אחרים, ולקבל תמיכה ותשומת לב. גם קבוצות טיפוליות או קבוצות תמיכתיות נותנות מענה לצורך הזה.
אולי החג מציף אצלך תחושות של בדידות וצורך ביחס, אז הנה אנחנו פה, חיבוק וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)