מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחדדניאלה20/04/2011
היי לכולם,
מקווה שהגעתי למקום הנכון..
יש יל בעיה שאני כל הזמן נמצאת במצב של פחד.
פחד שיפטרו אותי ממקום העבודה, פחד מקהל, פחד מימה שיחשבו או יגידו עלי, פחד שאני לא אמצא מישהו שיאהב אותי כמו האקס, פחד שאני אכשל..
לא יודעת אם זה פחד, יותר חשש ודאגה.. אני כל הזמן טרודה בזה
אני יודעת שהכל מתחיל בחוסר ביטחון שיש לי, שתכלס אין לי סיבה, כי אני יחסית נראית טוב, עם תואר בראיית חשבון..
אבל משהו טבוע עמוק בפנים וגורם לי לדאגות לעתיד כל הזמן..
האם זה ניתן לתיקון? מה עושים??
בבקשה עזרה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד - תגובה
רוני פרישוף20/04/2011שלום לך מאיה,
כמדומני שדיברנו כאן בעבר.
אכן את צודקת, שפחדייך נובעים מחוסר בטחון, ואולי מתחושה שאין לך כלים מעשיים ורגשיים להתמודד עם קשיי החיים השונים.
העוצמות שאת מתארת גורמות לך סבל רב ומעכבות באופן רציני את התפתחותך בחיים. במצב זה, שהוא חריג בעוצמתו, מאד מומלץ טיפול פסיכולוגי שיגביר את בטחונך העצמי, יכיל ויחזק אותך רגשית, ויצייד אותך בכלים להתמודד עם מצבם שונים: רגשיים, אישיים, חברתיים ומקצועיים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה משך טיפול לדעתך
מישהי20/04/2011בדבר שכזה...כי גם אני פחות או יותר באותו מצב,ז"א חוסר בטחון , רואה את החצי כוס הריקה...קצת עצובה, קצת חרדה, נאבקת בחיי כל הזמן ומיואשת חלק נכבד, לא סומכת על אנשים, די הרבה דברים...אבל בכל זאת הכל מסתכם לדעתי בחוסר בטחון עצמי, מה דעתך?פחות או יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)