מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חג, הוא דבר קשה לאנשים מסוימיםקספר20/04/2011
איך עוברים אותו?
יוצאים שבוע מהשיגרה . כול המערכת שתומכת בך נמצאת בחופש.
אני מרגישה כמו נרקומנית .או שאני ישנה, כי אין לי כוח להתמודד או שאני בעבודה, כדי שיהיה לי מקום להיות בו , וכמובן לישון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיהיה לך חג שמח קספר
שיר20/04/2011למרות הקושי ללא התמיכה
תנסי לנוח להירגע ממחשבות...
שיהיה לך חג שמח.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מרגישה ככה
מישהי20/04/2011אני כל הזמן גולשת באינטרנט יצא לי כל הרוח מהמפרשים כבר, זה מדכא לחלוטין, אין מה לעשות וגם אם יש אין כוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג, הוא דבר קשה לאנשים מסוימים - תגובה
רוני פרישוף20/04/2011שלום לכן,
החג מציף אל פני השטח הרבה מטענים שליליים. בדידות, מתחים משפחתיים, שכול ואובדן...
אולי יש משהו בחגים היהודיים, שתמיד סובבים תכנים של קורבניות, שמציף את זה יותר. לא יודעת.
אני מבינה לליבכן, לפעמים גם אני מרגישה ככה, ושולחת חיבוק חם לכל מי שבודד בחג ורע לו על הלב. אפשר כבר להתחיל את הספירה לאחור...
ובכל זאת, אוסיף ברכת יציאה מעבדות לחרות, כל אחד במובן האישי שלו,
וחג שמח, או לפחות שיעבור בשלום (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רוני
קספר23/04/2011ותודה לאלו שהגיבו אליי .
אני באופן אישי עומדת דום , לכבד את כול אלו , שהם אנשים בודדים, או שמכול סיבה אחרת הם לבד בכול חג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)