חג, הוא דבר קשה לאנשים מסוימים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חג, הוא דבר קשה לאנשים מסוימים
    קספר
    20/04/2011

איך עוברים אותו?
    יוצאים שבוע מהשיגרה . כול המערכת שתומכת בך נמצאת בחופש.
    אני מרגישה כמו נרקומנית .או שאני ישנה, כי אין לי כוח להתמודד או שאני בעבודה, כדי שיהיה לי מקום להיות בו , וכמובן לישון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיהיה לך חג שמח קספר

שיר
    20/04/2011

למרות הקושי ללא התמיכה
    תנסי לנוח להירגע ממחשבות...
    שיהיה לך חג שמח.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מרגישה ככה

מישהי
    20/04/2011

אני כל הזמן גולשת באינטרנט יצא לי כל הרוח מהמפרשים כבר, זה מדכא לחלוטין, אין מה לעשות וגם אם יש אין כוחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חג, הוא דבר קשה לאנשים מסוימים - תגובה

רוני פרישוף
    20/04/2011

שלום לכן,

החג מציף אל פני השטח הרבה מטענים שליליים. בדידות, מתחים משפחתיים, שכול ואובדן...

אולי יש משהו בחגים היהודיים, שתמיד סובבים תכנים של קורבניות, שמציף את זה יותר. לא יודעת.

אני מבינה לליבכן, לפעמים גם אני מרגישה ככה, ושולחת חיבוק חם לכל מי שבודד בחג ורע לו על הלב. אפשר כבר להתחיל את הספירה לאחור...

ובכל זאת, אוסיף ברכת יציאה מעבדות לחרות, כל אחד במובן האישי שלו,

וחג שמח, או לפחות שיעבור בשלום (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רוני

קספר
    23/04/2011

ותודה לאלו שהגיבו אליי .
    אני באופן אישי עומדת דום , לכבד את כול אלו , שהם אנשים בודדים, או שמכול סיבה אחרת הם לבד בכול חג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו