מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעם ראשונהמיכל21/04/2011
שלום,
אני בת 26 ועדיין בתולה.
התחלתי לצאת עם מישהו שאני מעוניינת לקיים עימו יחסי מין.
אולם מדובר רק בתחילתו של הקשר - שבועיים.
רציתי לשאול מתי יהיה נכון לספר לו על חוסר הניסיון המיני שלי.
מצד אחד חשבתי אול לספר לו עכשיו, אך אני חוששת שהוא ירתע וגם לא יודעת איך יקבל את זה. ואני לא מספיק מכירה אותו טוב.
מצד שני חשבתי לחכות עד לרגע שבו נשכב ואספר לו לפני. אני חוששת שאם אספר לו רק אז אז הוא יכעס שלא שיתפתי אותו.
אני קצת מבולבלת, וחוששת לבחור לא נכון. מאחר והוא מאוד חשוב לי ואני מתחילה לפתח כלפיו רגשות.
אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם,
תודה רבה ,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם ראשונה - תגובה
רוני פרישוף21/04/2011שלום נועה,
תודה שאת משתפת בחוויה כה פרטית ומרגשת. השיתוף שלך הוא ממש מתנה.
אולי יש לך חברה טובה, שתוכלי לחלוק איתה את החוויה ואת הלבטים? נראה לי ששיח חברות מתאים פה יותר מאשר ייעוץ מקצועי.
השאלה המרכזית, לדעתי, היא לא "מתי" אלא איך, באיזה סגנון, מאיזה מקום, באיזה מסר...
הכי חשוב שאת תרגישי שלמה ובנוח עם הקצב האישי שלך, ועם דרכך בחיים. אם תשדרי זרימה ונינוחות עם עצמך, אני בטוחה שגם הפרטנר שלך יחווה את השיתוף כמתנה מרגשת, וכנראה גם את בתולייך. השתדלי לא להיות מתביישת, מתנצלת, או מתוודה כביכול על משהו לא בסדר, נהפוך הוא!
תהנו (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ראשונה- המשך
נועה21/04/2011היי,
תודה רבה על העינות.
שיתפתי חברה טובה בנושא והיא הציעה לי לומר את העניין בקלילות ממש לפני שיגיע הרגע... בכדי לא לעשות עניין גדול מהנושא. ולזרום עם זה.אני לא רוצה לעשות מכך ביג דיל.
אני מאוד רוצה שזה יצליח לי איתו. ומקווה שזה לא יגרום לרתיעה מהצד השני. זה החשש הכי גדול שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנות כנות כנות
מישהי21/04/2011היי ...אני לא אספר את הסיפור שלי...אבל הוא מזכיר מעט את שלך,וכל מה שיש לעשות הוא לומר את האמת בכנות, בבטחון עצמי בלי בושה ותעלי על דרך המלך:) רק טוב ייצא מזה,
אם הוא יסתכל עלייך מלמעלה אחרי שתגידי את תביני שאולי הוא לא מתאים לך ואולי יהיה כדאי לשקול בכלל אחרת, והוא לא מבין עיניין, אבל אם הוא יכבד אותך ויבין ויעריך ...אז תדעי שמצפה לך קשר טוב מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)