פעם ראשונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פעם ראשונה
    מיכל
    21/04/2011

שלום,
    אני בת 26 ועדיין בתולה.
    התחלתי לצאת עם מישהו שאני מעוניינת לקיים עימו יחסי מין.
    אולם מדובר רק בתחילתו של הקשר - שבועיים.
    רציתי לשאול מתי יהיה נכון לספר לו על חוסר הניסיון המיני שלי.
    מצד אחד חשבתי אול לספר לו עכשיו, אך אני חוששת שהוא ירתע וגם לא יודעת איך יקבל את זה. ואני לא מספיק מכירה אותו טוב.
    מצד שני חשבתי לחכות עד לרגע שבו נשכב ואספר לו לפני. אני חוששת שאם אספר לו רק אז אז הוא יכעס שלא שיתפתי אותו.

אני קצת מבולבלת, וחוששת לבחור לא נכון. מאחר והוא מאוד חשוב לי ואני מתחילה לפתח כלפיו רגשות.

אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם,
    תודה רבה ,
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעם ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעם ראשונה - תגובה

רוני פרישוף
    21/04/2011

שלום נועה,

תודה שאת משתפת בחוויה כה פרטית ומרגשת. השיתוף שלך הוא ממש מתנה.

אולי יש לך חברה טובה, שתוכלי לחלוק איתה את החוויה ואת הלבטים? נראה לי ששיח חברות מתאים פה יותר מאשר ייעוץ מקצועי.

השאלה המרכזית, לדעתי, היא לא "מתי" אלא איך, באיזה סגנון, מאיזה מקום, באיזה מסר...

הכי חשוב שאת תרגישי שלמה ובנוח עם הקצב האישי שלך, ועם דרכך בחיים. אם תשדרי זרימה ונינוחות עם עצמך, אני בטוחה שגם הפרטנר שלך יחווה את השיתוף כמתנה מרגשת, וכנראה גם את בתולייך. השתדלי לא להיות מתביישת, מתנצלת, או מתוודה כביכול על משהו לא בסדר, נהפוך הוא!

תהנו (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם ראשונה- המשך

נועה
    21/04/2011

היי,
    תודה רבה על העינות.
    שיתפתי חברה טובה בנושא והיא הציעה לי לומר את העניין בקלילות ממש לפני שיגיע הרגע... בכדי לא לעשות עניין גדול מהנושא. ולזרום עם זה.אני לא רוצה לעשות מכך ביג דיל.
    אני מאוד רוצה שזה יצליח לי איתו. ומקווה שזה לא יגרום לרתיעה מהצד השני. זה החשש הכי גדול שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנות כנות כנות

מישהי
    21/04/2011

היי ...אני לא אספר את הסיפור שלי...אבל הוא מזכיר מעט את שלך,וכל מה שיש לעשות הוא לומר את האמת בכנות, בבטחון עצמי בלי בושה ותעלי על דרך המלך:) רק טוב ייצא מזה,
    אם הוא יסתכל עלייך מלמעלה אחרי שתגידי את תביני שאולי הוא לא מתאים לך ואולי יהיה כדאי לשקול בכלל אחרת, והוא לא מבין עיניין, אבל אם הוא יכבד אותך ויבין ויעריך ...אז תדעי שמצפה לך קשר טוב מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו