מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה תמיכה...אני21/04/2011
הי אניבת 21 לאחרונה אני מרגישה שאני שונאת את כולם. את החברות שלי שאותן אני רואה ועובדת כל יום. אני כאילו רואה רע באנשים במקום טוב. אני מאוכזבת מאנשים. כשאני טובה אליהם הם מתייחסים אליי כמו אל חרא. אני נפגעת מכל דבר. אני מחפשת לדבר על מישהו עם מישהו. הייתה לי חברה טובה ועכשיו היא עברה. הייתי תקופה לבד ועכשיו נכנסתי למעגל של אנשים שאני מבלה איתם. אני מוצאת את עצמי חושבת איך אני מצטיירת בפני אנשים. אני תשושה נפשית. אין לי כוח. אני מרגישה שאני נסחפת למערבולת של רגשות שליליים.אני רבה עם אמי בבית. אני מרגישה שאף אחד לא אוהב אותי. אני רווקה. אני לא מוצאת עניין בכל דבר ומשתעממת בקלות. כשאני בטוחה בעצמי מישהו בא ומערער אותי. אין לי מצב רוח. אני לא יודעת מה לעשות... כמה אפפשר להיות סבלני לאנשים שלא סבלניים אלייך... מזה התקופה הזאת? מרגישה שאין לי פידבק מאף אחד. לא משנה כמה אני אהיה בסדר ואשתדל תמיד יעבירו עליי ביקורת.... דייייייי
אוף...בבקשה מישהו שיעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע שאת במצבי
מישהי21/04/2011נאמר עם חיוך..
ומהו מצבי? דכאון קל...לא כבד מידי, אבל פשוט דכאון קל...
וכל מה שנותר לך זה ללכת לטיפול פסיכולוגי, להבין את המצב.
וברצינות...את בת 21 בסה"כ, אז להיות רווקה בגיל הזה...זה לא כל כך נורא,אולי אפילו זה יכול להיות נחמד.
אולי כדאי לך לנסות משהו חדש, כמו טיול אחרי צבא. גם מרענן וגם הזדמנות פז יקרה ביותר בגיל האידיאלי.פוגשים אנשים,תרבות חדשה, מנקים את הראש, אין לך לחץ של משפחה ומחויבות זוגית...זו השעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה תמיכה... - תגובה
רוני פרישוף23/04/2011שלום לך אני,
אני שומעת שאת במצוקה וסערת רגשות, במיוחד סביב יחסי האנוש והקשרים החברתיים שלך, ואולי ברקע גם סביב הביטחון והדימוי העצמי שלך. את מאד רגישה ופגיעה, כאילו אין לך "עור" וכתוצאה מכך מתפתחים מעגלי פגיעות ופגיעה, שאת לכודה בהם ולא יודעת איך להחלץ.
את מציינת שהמצוקה החלה לאחרונה, לא ברור האם לפני כן הכל היה תקין והתנהל לשביעות רצונך, ואם כן, מה קרה לאחרונה שהשתבש, וגרם לך להיות כל כך פגיעה, מאוכזבת וכועסת.
אם עברת פגיעה משמעותית שגרמה לפרוץ המשבר, חשוב לעבד אותה ולהתגבר עליה כדי לחזור לעצמך. אם תמיד חשת קשיים דומים במצבים שונים, הגיע הזמן לטיפול יסודי בעצמך, שיחזק את בטחונך, את מצב רוחך ואת יכולותייך החברתיות.
לצערי, מבלי להכיר אותך לעומק, ואת ההסיטוריה האישית שלך, לא אוכל להסביר את מצבך או לעזור לך מעבר לכך.
אני מתרשמת שטיפול נפשי יוכל לתרום לך מאד. בטיפול תקבלי מקום בטוח ומחזק לשפוך כל מה שעל הלב, מבלי בושה או ביקורת, ולקבל הכוונה איך יוצאים מזה. טיפול חינם או מסובסד ניתן לקבל במסגרות הציבוריות.
כל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה און אנד אוף כזה
אני23/04/2011מרגישה שאין לי פידבק למחשבות לדעות ולמעשים שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)