מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה נפשיתמיכל26/12/2007
שלום רב
שמי מיכאלה בת 29 נשואה + 2 מצבי עם בן זוגי הוא מאוד רע. אנחנו לא מתפקדים כזוג בכלל. הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו וכתוצאה מכך אני נפגעת , זה מאוד קשה לחיות במצב כזה.בנוסף אני לא עובדת פוטרתי מעבודתי לאחר הלידה . פשוט הכל מטמוטט לי מתחת לרגלים ואינני יודעת כבר מה לעשות . אז אני פשוט לא עושה כלום. מהסיבה שנמאס לי לעשות ולקבל כלום בפרצוף. זו תקופה ששום דבר לא מסתדר אפילו עבודות אני לא מצליחה למצוא. שלחו אותי למבחנים מאחד העבדות אבל לא עברתי אותן כי הראש שלי ממש טאום אני לא מסוגלת לחשוב אפילו. אני בחורה אקדמאית עם ראש אבל מרגישה תקועה ללא יכולת להתקדם. אינני יודעת איך להמשיך מפה. אין לי כבר כוח לכלום, הילדים שלי שאותם אני מגדלת בעצמי, בעלי כמעט ולא בבית וכאשר הוא מגיע הוא אוכל והולך לישון, הם האור והחיים שלי. למענם אני עושה הכל. איני יודעת מה לעשות אשמח לקבל קצת עידוד. יש לציין כי ילדתי לפני 6 חודשים ולא אין לי דיכאון אחרי לידה או אולי אפילו לא מודעת לכך. הרגשתי מצויין עד שבעלי נכנס לסרטים שהוא רוצה לעזוב. מבחנתי שיעזוב היום אני רוצה לחיות בשקט, אם יהיו לי חיים שקטים אוכל אפילו למצוא עבודה בשקט, הראש שלי פשוט לא מתפקד,
אשמח לעידוד או לעיצה מה לעשות שהמצב יישתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שאני שואלת אותך אבל...
לילי27/12/2007מה פתאום פיטרו אותך לאחר הלידה? ניסית לברר את זכויותייך בהסתדרות או אצל עו"ד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הפיטורין
מיכל27/12/2007החברה ירדה מנכסיה אז אין כ"כ מה לעשות. ועכשיו מאוד קשה לי למצוא עבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי תשובתי לטליה...
רונן דוד30/12/2007
קחי את הזמן להתאושש,
יש לנו תקופות בחיים, פעם למעלה ופעם למטה,
אחריי ירידה תמיד תבוא עלייה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)