תמיכה נפשית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תמיכה נפשית
    מיכל
    26/12/2007

שלום רב
    שמי מיכאלה בת 29 נשואה + 2 מצבי עם בן זוגי הוא מאוד רע. אנחנו לא מתפקדים כזוג בכלל. הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו וכתוצאה מכך אני נפגעת , זה מאוד קשה לחיות במצב כזה.בנוסף אני לא עובדת פוטרתי מעבודתי לאחר הלידה . פשוט הכל מטמוטט לי מתחת לרגלים ואינני יודעת כבר מה לעשות . אז אני פשוט לא עושה כלום. מהסיבה שנמאס לי לעשות ולקבל כלום בפרצוף. זו תקופה ששום דבר לא מסתדר אפילו עבודות אני לא מצליחה למצוא. שלחו אותי למבחנים מאחד העבדות אבל לא עברתי אותן כי הראש שלי ממש טאום אני לא מסוגלת לחשוב אפילו. אני בחורה אקדמאית עם ראש אבל מרגישה תקועה ללא יכולת להתקדם. אינני יודעת איך להמשיך מפה. אין לי כבר כוח לכלום, הילדים שלי שאותם אני מגדלת בעצמי, בעלי כמעט ולא בבית וכאשר הוא מגיע הוא אוכל והולך לישון, הם האור והחיים שלי. למענם אני עושה הכל. איני יודעת מה לעשות אשמח לקבל קצת עידוד. יש לציין כי ילדתי לפני 6 חודשים ולא אין לי דיכאון אחרי לידה או אולי אפילו לא מודעת לכך. הרגשתי מצויין עד שבעלי נכנס לסרטים שהוא רוצה לעזוב. מבחנתי שיעזוב היום אני רוצה לחיות בשקט, אם יהיו לי חיים שקטים אוכל אפילו למצוא עבודה בשקט, הראש שלי פשוט לא מתפקד,
    אשמח לעידוד או לעיצה מה לעשות שהמצב יישתפר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה נפשית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה שאני שואלת אותך אבל...

לילי
    27/12/2007

מה פתאום פיטרו אותך לאחר הלידה? ניסית לברר את זכויותייך בהסתדרות או אצל עו"ד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הפיטורין

מיכל
    27/12/2007

החברה ירדה מנכסיה אז אין כ"כ מה לעשות. ועכשיו מאוד קשה לי למצוא עבודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראי תשובתי לטליה...

רונן דוד
    30/12/2007

קחי את הזמן להתאושש,

יש לנו תקופות בחיים, פעם למעלה ופעם למטה,
    אחריי ירידה תמיד תבוא עלייה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו