כעס, כעס.. בדידות..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כעס, כעס.. בדידות..
    חלי
    26/04/2011

לרוני שלום רב
    אני אם לארבעה ילדים בוגרים 3 נשואים ו1 סטודנט לפני חתונה
    בנובמבר השנה התגרשתי אפילו לומר את המילה מאוד קשה לי מילה קשה גסה נוראה.
    נשואה 38 שנה לפני כ - 20 שנה חל שינוי אצל בעלי, הלך לכיוון משחקי בילארד
    והתגלגל להימורים במכונות מזל כל השנים התמודדתי עם הכלכלה וטיפוח המשפחה
    ילדים אקדמאים תודה לאל.
    בוקר אחד קם שרוצה לפרק את החבילה,היה ברור שרוצה כסף חלקו מהבית המשותף.
    קיבלתי זאת מאוד מאוד קשה נינסתי לדיכאון הייתי בשיחות עם פסיכולוג זה לא ממש עזר לי.
    השכל הישר והבנה אני מבינה שזה הצעד הנכון לפני שאשאר ללא כלום
    אך קשה לי עם הבדידות, לקבל זאת ובמיוחד בחגים נתקפת בבכי
    האמת שלא זכיתי להערכה ולפינוק כאשת בעל
    ולמרות כל זאת איני מבינה מדוע איני יוצאת מזה, והיום נתגלה בעיות גם דילול עצם, מיגרנה
    איני ישנה בלילות , כדורים כבר לא עוזרים מה אני עושה, אני מיואשת
    הילדים כל אחד בעיסוקו, נמאס להם כנראה לשמוע אותי וגם לא רוצה להפריע
    אנא עיזרו לי בבקשה מה עלי לעשות לצאת מהמצב הזה באמצע החיים
    שבחיים לא חשבתי שאני אני אגיע לזה אני מאוד חרוץ, עושה הכל לבד ועצמאית
    עשיתי עבורו הכל הוא הא ממשפחה קטנה מאוד הרוסה שכולם גרושים שם
    אנא עצתכם תגובתכם
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כעס, כעס.. בדידות..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כעס, כעס.. בדידות.. - תגובה

רוני פרישוף
    01/05/2011

שלום חלי,

חיי הנישואים היו עבורך קשים, מרים ומתסכלים, אך בכל זאת כנראה היוו עבורך עמוד תווך שנתן לך משמעות בחיים. יתכן כי העיסוק הרב בבעלך ובקונפליקט עימו, למרות שהיה כה קשה, נתן לך תחושה של ערך, עשייה, מאבק צודק וכיוב'.

יתכן כי אם את היית בוחרת לפרק את החבילה, היית חווה רגשות של חופש והקלה. אך זה שהבחירה לעזוב היתה שלו, חיזקה אצלך תחושות של זעם, השפלה ונטישה.

כעת את מתמודדת עם התרוקנות התוכן-מספר-אחת שהעסיק אותך, עם חיים עצמאיים בגפך, ועם חששות לגבי העתיד.

מדובר בתהליך ארוך של עיבוד אבל ואובדן, ולצידו תהליך של שיקום ערכך העצמי ומציאת משמעויות לחיים.

עלייך להיות סבלנית וסלחנית כלפי עצמך, לתת לעצמך שפע של זמן לעבור בהדרגה את התהליכים האלו, ובעיקר לגייס בתוכך מוטיבציה להעצים ולפתח את עצמך.

את צודקת שלא כדאי להעמיס יותר מדי מזה על ילדייך, שגם הם מן הסתם כואבים את המאורעות. המשיכי בתהליך הטיפולי, אצל המטפל/ת הקודם, או אצל מישהו חדש אם לא נוצרה ברית טיפולית טובה.

הביטי בעיניים חיוביות אל העתיד, תוך שאת נאחזת בידיעה הרציונלית שהפרידה היא באמת לטובה, ורק טובה תמצח ממנה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כעס.. כעס

חלי
    01/05/2011

לרוני תודה תודה על תגובתך
    הייתי רוצה להמשיך בטיפול, אךהטיפול שעברתי לא עלה לי בתשלום
    לכל התקופה , אחד הרופאים דרך הקופה שהבין את הבעיה וסידר לי ביקורים
    בבית חולים לבריאות הנפש. כמובן לזמן מוקצב
    איני יכולה כרגע כלכלית לאפשר לעצמי לשלם עבור ביקורים אלו, אפילו עם השתתפות חלקית של הקופה 140 ש"ח למפגש.
    אם ידוע לך אופציה שאני יכולה להעזר אני אודה לך, אני מרגישה לעיתים שאני שמשכת מטה הרגש חזק מהמציאות.
    שוב תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כעס.. כעס - תגובה

רוני פרישוף
    01/05/2011

שלום שוב חלי,

יש עוד אופציות לטיפול מוזל בקהילה. נסי נעמת, עירייה (מחלקת רווחה) ועמותות שונות. חיפוש בגוגל: "טיפול מוזל" או "טיפול חינם" ינחה אותך.

יוכל מאד להתאים לך טיפול קבוצתי, או קבוצת תמיכה. מסגרות אלו זולות יותר ומתאימות מאד למצבך.

יוכל לעזור גם אימון אישי להעצמה והתפתחות אישית. תוכלי לקבל אימון מוזל או חינם אצל מתלמד/ת, במקרה זה יש לשים לב אם התהליך מיטיב ואחראי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו