מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אין כחאני27/04/2011
יש בי פחד
וחוסר כוחות
אמא חולה
אני אחרי פרידה אחרי הרבה זמן שלא היה טוב ,אבל עדין ניפוץ חלומות והמון כעס וכאב ,ולא יודעת לומר איך נגמר ,מבחנתי ממש קשה
מרגישה אבודה
אני לומדת ולא מאושרת מזה ...יש פעמים שכן יותר נחמד אבל מוזר לי
מחפשת עבודה
אני מוצאת את עצמי יושבת מול הטלוויזיה מעבירה את הזמן ובוכה ומנתחת באינטרנט...
אין לי כח לתחביבים שלי כמעט...
אני מנסה להפגש ולצאת עם 3-4 חברים טובים ,שאר החברים אכזבו ,גם ככה אין המון ...
מרגישה אבודה ואולי גם מדוכאת ...
מפחדת ממחר מהחזרה לשיגרה ... רוצה מחכה כל יום להכנס למיטה והייתי רוצה להישאר לישון אפילו אולי כל היום...
מה אני יכולה לעשות.. ואל תציעו תרופות בבקשה...
אני יודעת שלהיות בשמש עושה לי מעולה
וספורט עושה לי טוב מאוד
ועדיף לקרוא מאשר להיות במחשב וטלוויזיה
וכשאני משקיעה בלימודים זה מעולה -אני מרגישה שאני מייעלת את הזמן שלי
ומפתחת את עצמי...
והיוזמות עם חברים הן נהדרות
אבל יפה שאני יודעת ...יש פעמים שאני ממש נופלת ואפילו הוצאתי כעס עצום על האקס במשהו שפגעתי בו מאוד מתוך כוונה לפגוע בו ,כי כ"כ קשה לי עם הפרידה הזו למרות שאנ יודעת שהיא טובה ...הכל מרגיש אבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייאשתי
אני30/04/2011כל הפחדים והחשש הזה,
אז כן לא הלכתי ללימודים,
כן הייתי משפחתית בימים האחרונים
וקצת עשיתי איזשהו ספורט
חברים בכלל לא בטוחה בהם
מחר כבר חייבת לחזור לשיגרה ..
ופשוט לא מוצאת את עצמי
אני מרגישה רייקנות
ושעמום
אני מרגישה לבד, מנסה לגשש אחר בחור מסויים,כדי שיהיה מישהו שיהיה איתי
יותר ,למרות שאני יודעת שזה ממקום של חולשה,ככה לבוא להכרות ,
אבל מרגיש לי מאוד לבד
וגם חלק מהסיבות שהקשר הקודם העיק שמלבד זה שבאמת הוא לא הקדיש לי מספיק זמן, חלק מהרצון שלי ליותר זמן היה הבדידות שלי...
מה עושים?
יש חברים שלא רוצה להיות חברה שלהם רק כי מכירה כי הם אכזבו
ו3-5 אחרים לא גורמים לי להרגיש מספיק ביטחון
ואני כן בכמה מסגרות ,והתידדתי ואפילו הכרתי חברה שיוזמת ומנסה איתה
אבל עדין הרגשת הלבד...
מה עושים?
או גם איך להרגיש טוב עם הלבד שלי ...מרגישה משועממת ...
לא ,יופי יש לי זמן לזה וזה עכשיו...
אני כן עוסקת בספורט וכן קוראת ,אבל חסרה לי התלהבות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני - מאחת שאכפת לה
אנונימית30/04/2011אני יקרה,
קוראת אותך כל פעם בפורום אחר. את כותבת ממצוקה גדולה, שוב ושוב, וכמעט אף פעם לא מקבלת מענה . בתור אחת שגם נעזרת מעת לעת בפורום, שואלת עצמי, איך מרגיש לך כשאת כותבת ולא מקבלת מענה. איך מרגיש לך לחזור כל שבוע על אותה המצוקה , כמעט באותן המילים. אני לא אשת מקצוע. סתם אחת שרגישה לזולת. מדוע אינך מטפלת בעצמך? את סובלת כבר זמן רב. אם את סטודנטית, את יכולה להיעזר בשירותי ייעוץ מוזלים לסטודנטים. יש גם שירותים דרך קופות החולים. כואב הלב לקרוא את הסבל שלך שלא באמת מקבל מענה. נסי אולי לעשות צ'ט בודד עם סה"ר, אולי תקבלי כיוון. נראה שהתשובות המקצועיות בפורומים כבר לא ממש עוזרות. מה דעתך ?שיהיה לך שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)