מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חזרתי מהבי"ח עם אימי, עוד רגע משתגעצעיר 20 פלוס29/04/2011
חזרתי מהבית חולים לפני שעתיים,
סוף סוף אמא שלי הסכימה להתאשפז, הרופא אומר שזה לא יתכן שכל חודשיים היא מגיעה לבית חולים ולא עושה כלום, והרופאים לא הגיעו לשום מסקנה,
לקחתי את הרופא במיון לצד ואמרתי לו שאמא שלי במצב הזה כבר שנתיים ככה on & off והיא כל הזמן מתחמקת מבית חולים (בגלל שאבא שלי נפטר לפני 3 שנים היא מפחדת כל פעם שמזכירים לה בית חולים)
אבל אני כבר לא יכול ככה! מה לעשות שהיא כל כמה חודשים מתמוטטת וצריכה בית חולים?! לפני חודש היא התמוטטה פתאום מרוב חולשה, נפלה על הריצפה ורעדה, נסעתי מהר הביתה הזדמנתי אמבולנס וכשהם הגיעו היא לא הסכימה להתפנות! זה פשוט לא הגיוני כל הסיפור הזה, איך אפשר? שעה וחצי מד"א ישבו לה על הראש שהיא צריכה להתפנות אך אין לעשות זאת בכפייה והיא סירבה בתוקף.
סוף סוף היום היא הסכימה ללכת לבית חולים, עשו לה בדיקות בסיסיות, הרופא דיבר איתה, ושאל אותה איך יכול להיות שהיא לעיתים כל כך קרובות מגיעה לבית חולים בגיל כל כך צעיר בלי להגיע למסקנות? מה קורה פה? הוא שאל. היא ענתה לו כל מיני שטויות, ממש שטויות! כי היא מפחדת שיגלו שהיא משתמשת בתרופות נרקוטיות נגד כאבים, לא יכול ככה, אני כותב ממש בסערת רגשות תסלחו לי על הכתיבה הלא מסודרת וברורה, היא משתמשת כבר מספר שנים בתרופות משככי כאבים ומכורה להם כנראה, דוד שלי טוען שהיא מפחדת להתאשפז כי היא מפחדת שלא יתנו לה את התרופות שהיא מכורה אליהם ולוקחת בבית, והנה, סוף סוף הרופא החליט שצריכים לאשפז אותה ולבדוק אותה היטב, נסעתי הביתה להביא משהו ולחזור, והיא מתקשרת אליי להגיד לי שאני אשאר בבית כי היא מתאשפזת. האמנתי לה!!!
אמרתי לה אמא את בטוחה? אני רוצה להיות איתך לפחות קצת, עד שיסתדרו העיינים ותדעי איפה את ישנה, היא אמרה שאין צורך היא תתאשפז והכל יהיה בסדר. פתאום עכשיו לפני 20 דקות אני שומע שהיא נכנסת הביתה, כולה הולכת באיטיות וחלשה מאוד, כאילו אחרי מסע כומתה, והיא אומרת לדוד שלי בשפה זרה שהם מבינים ושאני לא אבין "ברחתי" היא אמרה.
אתם קולטים?!? אין לי כבר מנוס, אין לי מושג איך להתמודד איתה, אמא שלי מחליטה החלטות הרסניות לגביה ואני פשוט לא מצליח לעשות כלום, רק להביט מהצד ולהיות מתוסכל בלי יכולת לעשות משהו, אני כועס על עצמי שלא נשארתי איתה בבית חולים, כי אין סיכוי שהייתי נותן לה לחזור הביתה כשכבר החליטו לאשפז אותה, אבל הנה, הלכתי לחצי שעה והיא ניצלה את זה וקיבלה מכתב שיחרור בחצי לב מהרופא התורן.
מה לעשות?!?! אני מדבר עם אמא שלא מודעת למעשים שלה ואין לי יכולת להתנגד לה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרתי מהבי"ח עם אימי, עוד רגע משתגע - תגובה
רוני פרישוף01/05/2011שלום לך,
אני שומעת ומשתתפת בעומס הגדול שנפל על כתפייך מאז אביך נפטר. אני שומעת איך חייך נעצרו, ועד כמה קשה להחלץ מהתקיעות.
לצערי, הפורום לא נועד ללוות תהליכים ארוכי טווח, ופניותייך לפורום רבות ותכופות. כפי שהצענו לך בעבר, עלייך להתייעץ ולהעזר באיש-מקצוע הן לגבי אימך, והן לגבי התפתחותך האישית.
אם משאלתך היא לקבל תמיכה רצופה של גולשים, הרי שפורומי תמיכה בעלי גוון קבוצתי, הפעילים 24 שעות כל ימות השבוע יתאימו לך יותר.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
צעיר 20 פלוס01/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)