מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דעתי עלייJJ29/04/2011
שלום..ראיתי לאחרונה סרט על חנה סנש ובכיתי...זו באמת בחורה אמיצה...
ומה אני?אישה נשואה שהתחלתי עם גבר נשוי אז הוא אמר שאני אמיצה...
פשוט אני חלאת אדם,זבל עלי אדמות!!!!מה לזה ואומץ???חנה סנש היתה אמיצה,אני סתם זבל!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי עליי - תגובה
רוני פרישוף01/05/2011שלום לך,
ארצנו קמה וקיימת בזכות הרבה צעירים אמיצים, שחרפו נפשותיהם למות. מטבע הדברים, דמותם מואדרת, והם הופכים למעין מיתולוגיות. החולשות האנושיות נשכחות, והם הופכים בזכרוננו לסמל ומופת.
בעיניי חנה סנש, כמוך וכמוני, היתה אשה מלאה, עם חולשות, ספקות ולבטים, ויעידו על כך שיריה והמכתבים שהשאירה אחריה. יתכן כי אם היתה ממשיכה לחיות בינינו, חייה היו מקבלים תפניות, לבטים ומשברים, ממש כמו כל אחד מאיתנו.
לה, ולך, יש את האומץ להיות אנושיים, על כל הכרוך בכך. אם יש לך רגשי אשמה, ייסורי מצפון וכאב גדול על מעשייך, כדאי לעבד אותם, ולקבל החלטות יותר חיוביות בהמשך הדרך. לקלל את עצמך לא יעזור ולא יועיל. לקבל את האנושיות שבך ולערוך חשבון נפש עמוק, זו תהייה לך דרך יותר טובה.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)