מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצות...אני03/05/2011
אני בחורה שאין לה חבר. כל החברות שלי יש להן חבר והן שכבו ואני לא. הביטחון ווההערכה עצמית שלי לא בשמיים. אני נורא מגוננת על עצמי ורגישה ופגיעה לסביבה.
מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לעצמי להרגיש לא פחות טובה מאנשים יותר קשובה לאנשים יותר פחות תוקפת... איך אני יכולה לעבוד על עצמי?
זה נורא מתסכל אותי כל הדברים הללו ועצם היותי רווקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצות... - תגובה
שחף ביתן04/05/2011שלום אני,
את מבטאת הערכה עצמית וביטחון עצמית ירודים, המועצמים בעקבות כך שאת ללא קשר זוגי. מאוד מיוחד בעיניי שאת מזהה את התוקפנות שלך, ואת ההגנות שלך, בעקבות תחושות אלו, ולא מאשימה את הסביבה. זה מצביע על העמקה, רגישות ואכפתיות. את גם מחוברת לרגשות שלך ויכולה להקשיב להם. אני חושב שזה הרבה מאוד כנקודת התחלה.
אני מצר על כך שאירועים בחייך ובסביבה שלך הובילו לכך שאינך מכירה בערכך, ולכך שאת מרגישה פחות טובה מאחרים. ההבנה שאת תוקפנית כלפי חוץ משום הכאבים הפרטיים שלך, יכולה לעזור לך לווסת את הרגשות והתגובות שלך.
עם זאת, נדמה שחשוב שתוכלי להבין בסביבה תומכת ורגישה את הפגיעה בערך העצמי שלך, ואת הקושי להיות בזוגיות שתיטיב עימך. מדובר בתהליך פנימי, וכדאי לך לשקול אפשרות של טיפול פסיכולוגי שיוכל לעזור לך בתהליך זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה
אני05/05/2011אני חייבת לציין שאין לי כל כך תמיכה . אבא שלי חיי בנפרד ואימי מתנגדת וחולקת על כל דעה שלי, מחשבה שלי, מעשים שלי, אם מישהו שאני מביאה הביתה לא בא לה בעין טוב היא תדע איך להרוס לי.
תמיכה כל כך? אין ממש... לא מרגישה... אני מרגישה שאני צריכה להרגיש שאני בסדר ואני לא בנ אדם רע. וזה כואב לי נורא. שאין את הפידבק הזה מבנאדם כל כך קרוב. וזה נורא מעציב אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)