עצות...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצות...
    אני
    03/05/2011

אני בחורה שאין לה חבר. כל החברות שלי יש להן חבר והן שכבו ואני לא. הביטחון ווההערכה עצמית שלי לא בשמיים. אני נורא מגוננת על עצמי ורגישה ופגיעה לסביבה.
    מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לעצמי להרגיש לא פחות טובה מאנשים יותר קשובה לאנשים יותר פחות תוקפת... איך אני יכולה לעבוד על עצמי?
    זה נורא מתסכל אותי כל הדברים הללו ועצם היותי רווקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצות... - תגובה

שחף ביתן
    04/05/2011

שלום אני,

את מבטאת הערכה עצמית וביטחון עצמית ירודים, המועצמים בעקבות כך שאת ללא קשר זוגי. מאוד מיוחד בעיניי שאת מזהה את התוקפנות שלך, ואת ההגנות שלך, בעקבות תחושות אלו, ולא מאשימה את הסביבה. זה מצביע על העמקה, רגישות ואכפתיות. את גם מחוברת לרגשות שלך ויכולה להקשיב להם. אני חושב שזה הרבה מאוד כנקודת התחלה.
    אני מצר על כך שאירועים בחייך ובסביבה שלך הובילו לכך שאינך מכירה בערכך, ולכך שאת מרגישה פחות טובה מאחרים. ההבנה שאת תוקפנית כלפי חוץ משום הכאבים הפרטיים שלך, יכולה לעזור לך לווסת את הרגשות והתגובות שלך.
    עם זאת, נדמה שחשוב שתוכלי להבין בסביבה תומכת ורגישה את הפגיעה בערך העצמי שלך, ואת הקושי להיות בזוגיות שתיטיב עימך. מדובר בתהליך פנימי, וכדאי לך לשקול אפשרות של טיפול פסיכולוגי שיוכל לעזור לך בתהליך זה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה

אני
    05/05/2011

אני חייבת לציין שאין לי כל כך תמיכה . אבא שלי חיי בנפרד ואימי מתנגדת וחולקת על כל דעה שלי, מחשבה שלי, מעשים שלי, אם מישהו שאני מביאה הביתה לא בא לה בעין טוב היא תדע איך להרוס לי.
    תמיכה כל כך? אין ממש... לא מרגישה... אני מרגישה שאני צריכה להרגיש שאני בסדר ואני לא בנ אדם רע. וזה כואב לי נורא. שאין את הפידבק הזה מבנאדם כל כך קרוב. וזה נורא מעציב אותי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו