עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אני
    14/05/2011

שלום, יש לי חבר כ 4 שנים ואנחנו גרים יחד כבר שנה בת"א (במקור מהדרום) . כעת הגענו לפרשת דרכים ואני לא מסוגלת להחליט מה הכי נכון לי. התכוונתי לחזור וללמוד בדרום והוא לא מוכן לשמוע על לחזור דרומה או להתפצל. השיקולים שלי הם כלכליים כיוון שלא אוכל לעבוד וללמוד בו זמנית ואם אחזור אוכל להרשות לעצמי לא לעבוד בשנה הראשונה לפחות. הוא אומר שאם אני אחזור לדרום , ניפרד . קשה לי לקחת החלטה שתביא לפרידה. אני מנסב להגיע להחלטה כבר זמן רב. אני בת 25 ומרגישה שאם לא אתחיל ללמוד השנה זה כנראה לא יקרה.אני עצובה כל הזמן , מרגישה שאני לא מממשת את עצמי, אני פוחדת להגיד את זנ אבל נראה לי שאני בדכאון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה - תגובה

רוני פרישוף
    17/05/2011

שלום לך,

את נמצאת בצומת, וכרגע את חווה אותה כצומת מסוכנת שבה אם תבחרי דבר אחד תאבדי אחר. מצב של "או או": או לימודים או זוגיות, עכשיו או לעולם לא.

החיים מורכבים וסבוכים, ומצבי "או או" בדרך כלל ניתנים לפתרון בדרך של חשיבה יצירתית. עולים בדעתי כרגע הרבה רעיונות לפשרה, הסדר או פתרון, אך את חשה קפואה ומשותקת ולא פנוייה לחפש אותם.

בדקי את עצמך, האם החשיבה של "או או" ו"הכל או לא כלום" מאפיינת אותך בצמתי חיים, האם את נוטה להיות חסרת בטחון ולא לעמוד על שלך, האם במערכת היחסים את חשה חוסר איזון של כוחות ורצונות? אם הבעייה נובעת מחולשה שלך כזו או אחרת, כדאי לך לטפל בה. אם הבעיה היא בתקשורת הזוגית, ביחסי הכוח ובגמישות של הזוגיות, כדאי לנצל את המשבר שנוצר לצורך טיפול זוגי שייטיב איתכם.

אני בטוחה שתימצא הדרך, גם אם תדרוש השקעה וויתור חלקי מכל אחד מכם, שבה תוכלי להנות משני העולמות (בהנחה ששניהם אכן טובים לך),

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו