מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חומה רגשיתבדוי16/05/2011
שלום,
אספר בקצרה את מה שעובר עליי בימים האחרונים ואשמח לדעה מקצועית. אני בן 27, שבוע שעבר אני וחברה שלי נפרדנו לאחר שנתיים וחצי. בשלב מסויים במערכת היחסים, הפסקתי להימשך לבת זוגתי עקב עלייה במשקל. הדבר התגלגל ככדור שלג עד שהוביל לפרידה.
הבנתי שטעיתי ושאני לא צריך להסתכל על הדברים כמו שהם. אני אוהב אותה כמו שלא אהבתי מעולם ואני לא רוצה לוותר עליה. הבעיה שלה יש כבר מחסומים רגשיים אליי מאחר והיא מאד פגועה ממני.
אני יודע שחסרים המון נתונים.
כצעד ראשון יצרתי קשר עם פסיכולוגית שהיא גם יועצת זוגית והיא הסכימה לבוא איתי. היינו והפגישה הייתה לדעתי מוצלחת אך היא עדיין לא יודעת איך היא תוריד את החומות האלה שמעיבות עלינו כל כך, האם היא תוכל לסמוך על המגע שלי שהוא מגיע ממקום אמיתי?
האם מקרה מסוג זה הוא הפיך? האם אפשר להציל את האהבה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה, אשמח לכיוון כללי.
בדוי17/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומה רגשית - תגובה
רוני פרישוף18/05/2011שלום בדוי,
כמה מרגש שעוד לא פסה הרומנטיקה מן העולם.
יתכן שאתה אדם שיודע ממש להעריך מה שיש לו, רק כשהוא כמעט נשמט. נראה שעברת שיעור חזק בחיים..
עבר רק שבוע מאז הפרידה, והנה כבר אתם מנסים לאחות את הקרעים ופניתם יחד לטיפול זוגי, המסתמן כמוצלח.
על פניו נראה שאתה ואתם עושים את המהליכים הנכונים והבריאים.
הלחץ שלך (שבא לידי ביטוי גם בזרוז התשובה שלנו, דרך אגב) יכול כעת רק לחבל. זכותה של חברתך להרגיש פגועה וכועסת, ורצוי שתצליח להכיל ולכבד את זה. הלחץ שלך עלול להתפרש אצלה כחוסר סובלנות לפגיעתה, ולפעול כחרב פיפיות.
נסה להביע אמפתיה לעלבונה, כבוד לפגיעה באמון שהיא חשה, ולשוב ולאשר לה את אהבתך. העזרה המקצועית תעזור לכם לכוון את הדרך.
אגב, אל תגזים בהתנצלויות והבטחות, זו טעות בכיוון ההפוך... נראה לי טבעי שמשיכה תיפגע מסיבה זו או אחרת, וזה משהו שיכול להיות מתוקשר ומדובר בין בני זוג. על פניו, לא נראה לי שחטאך כה גדול (אם כי, כפי שאמרת, חסרים פרטים).
מקווה שתצליח, ואם לא, קבל את הדין באהבה, בדרך ובקצב שלך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)