אין לי כותרת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אין לי כותרת
    קספר
    17/05/2011

פיטרו אותי מהעבודה , בפעם הרביעית מתחילת השנה.- סמפטמבר
    גם הטיפול הסתיים מכוון שהיה מוגבל בזמן מסוים .
    בקיצור הכול ממש "אחלה" כול הצרות באות בצרורות, אבל המשפט הזה כבר גם , לא מנחם, או מצחיק אותי.
    אתמול רציתי להיות בלילה בחדר מיון, כי הרגשתי יאוש גדול, ורציתי לפגוע בעצמי .
    בחורה צעירה שהכרתי , התאבדה ליפני כמה חודשים והחיים רק נהיים יותר ויותר קשים. אני נעה בין יאוש ענקי, לתיקווה .
    יהיה בסדר,? השאלה היא מתי? ואיך לוקחים כוחות? מאין?
    תודה על ההקשבה קספר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי כותרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי כותרת - תגובה

שחף ביתן
    22/05/2011

שלום קספר,

עצוב לשמוע שאת בתקופה לא טובה, ושקשה לך להסתגל, ולמצוא כוחות להחזיק יחסים ממושכים, ועוד יותר שהיחסים הטיפוליים הסתיימו בגלל הגבלת זמן. זה אחד החסרונות הגדולים, אבל ההכרחיים, של מערכת הבריאות הציבורית.
    קשה מאוד לשמוע שאת רוצה לפגוע בעצמך, וחבל לי על כך. אני משער שאת חשה בדידות וכאב, ושקשה להכיל אותם אז עלול לעלות רצון לפגיעה עצמית.
    יכול להיות שסיום הטיפול, קשר שהיה משמעותי (אם הבנתי נכון מפוסטים קודמים שלך), מעורר קשיים שחשוב לתת עליהם את הדעת. הצורך הטבעי בקשר בטוח, מיטיב, ונותן, נפגע ומערער את האמון ועלול להעלות תחושות של ייאוש, אובדן וכאב. קשה להחזיק בתוכך את הדמות המיטיבה והאוהבת, לנוכח 'הנטישה' שבסיום הטיפול, גם אם זו המציאות, וגם אם מוב שבמסגרות מסוימות אין אפשרות לספק טיפולים ארוכי טווח, החוויה נותרת חוויה קשה. אך חשוב לעבוד על כך שלא תאבדי את מה שקיבלת, לא תאבדי את הדמות שהייתה איתך ואת המשמעות שלה עבורך.
    לצד כל זה, אני חושב שחשוב שתחזרי לטיפול, באותה מסגרת או מסגרת אחרת. עלייך לבדוק את האפשרויות שלך לקבלת טיפול נפשי.

חזקי ואמצי

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו