מצבי- אני לא יודעת..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצבי- אני לא יודעת..
    דנה
    01/05/2007

שלום
    אני גרה בחו"ל, לא מרצוני בכלל, עברתי לפה באוגוסט, והייתי ממש שמחה בארץ אחרי שנתיים של בדידות מוחלטת ממשפחה (בעיות עם ההורים, הגיע למצב שהאמא רצתה להעיף אותי לקיבינימט לאבא שלי שגר בברזיל, זה לא קרה אבל לא היה לנו קשר לשנתיים מרוב הכעס שהיה ביננו) וחברים, ובשנה האחרונה מצאתי את החברה הכי מקסימה בעולם, אהבתי את כווולם והייתי הכי מאושרת שבעולם(הייתי 3 שנים בארץ, 2 מהם בלי אף אחד, ושנה האחרונה היה טוב וכו')...ובסוף הייתי צריכה לעזוב בגלל עבודה של אבא חורג שלי, ועזבתי אותם בארץ אחרי שסוף סוף מצאתי חיים טובים שמה...
    עכשיו כמובן אני מלאה בגעגועים, וכבר עברו 8 חודשים, ו6 מהם הייתי לבד בלי חברה שוב, ולא הפסקתי לחשוב על החברים שלי שהיו לי בארץ ועד כמה חרא פה......אבל עכשיו יש לי חברים, אומנם לא מקסימים כמו בארץ, אבל עדיף מכלום..
    האמנתי שברגע שפה תהיה לי חברה, אני יהיה שמחה שוב....אבל אני טועה מסתבר..

אני לא מפסיקה להיות עצובה, ברגע שאני חוזרת הביתה מבצפר ואני בודדה יחסית, אני נעשית דכאונית, שונאת את עצמי, ופשוט מתחרפנת מדי פעם, חותכת את עצמי, בוכה וכדומה....שונאת את עצמי
    וגם לפעמים כשאני בבצפר, אני מרגישה עצובה מאוד..
    לפעמים אין שום סיבה לעצבות שלי, פשוט מרגישה חרא, ולא מצליחה לצאת מזה...
    וזה יותר גרוע מהעצב שלי ב6 חודשים כשלא היו לי פה חברים, כי אז הייתה סיבה, עכשיו יש לי חברה אז אין לי סיבה להיות עצובה......אני לא יודעת למה אני ככה, אבל אני לא מצליחה לצאת מזה..

ואני לא רוצה פסיכולוג. חבר (אחד שבארץ, אני בקשר איתם עדיין..) הכי טוב שלי אומר לי ללכת לפסיכולוג...אבל הלכתי לפסיכולוג בעבר, ולא סבלתי את זה...

בקיצור, אני רוצה להפסיק להיות מלאת רחמים עצמיים חסרי פואנטה ועצובה בלי סיבה שאני לפחוט יודעת מה היא.....ואני לא יודעת איך....יש לי חברים, ואני נפגשת איתם לא מאט יחסית, ולמרות זאת אני עדיין שוקעת ברחמים..
    לא יודעת כבר מה לעשות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצבי- אני לא יודעת..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי דנה...

רונן דוד
    01/05/2007

תשמעי,
    לעבור דירה ידוע שזה המצב בין הקשים ביותר מבחינה רגשית,
    והזעזוע ממנו מדורג בין עשרת הזעזועים הגדולים ביותר בחיים.

את חייבת לדבר ברוח טובה, עם אמא שלך ולא לשלול הליכה לפסיכולוג,
    שיכול להעלות לך את רמת החיים.

עניין של כימיה עם פסיכולוג חשובה ביותר,
    אם לא הסתדרת עם אחד,
    זה לא אומר שלא תסתדרי עם אחר.

כמו כן אני חוזר על המנטרה שלי,
    תעשי דברים שעושים לך טוב, תתרחקי ממה שעושה לך רע.
    תלכי לחוג מעניין, יצירה, נגינה, ספורט וכל מה שעושה לך טוב.
    בגילך (אני מבין שאת נערה...) התנדבתי במד"א ובמשמר אזרחי, הייתי מלא סיפוק ומאד נהנתי ממה שעשיתי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "כי האדם עץ השדה"

הילה הראל
    01/05/2007

מכירה את הפסוק או את השיר?
    זה בהמשך למה שאמר לך רונן:
    אנחנו חיים בעידן של גלובליזציה והנה, את שם איפה שהוא בעולם ואני כאן בישראל הרחוקה ובכל זאת אנחנו יכולות לשוחח. זה נחמד שאפשר לדלג לנו ככה ממקום למקום בכזו קלילות, לראות מקומות חדשים ולהכיר אנשים חדשים...
    אבל...
    האדם הוא במובן מסויים כמו עץ: כדי לגדול ולצמוח ולתת פרי הוא צריך כמה תנאים בסיסיים: טיפול טוב (שמש, מים, פרפרים ודבורים...כל הדברים האלה) ואת האפשרות להצמיח שורשים עמוקים. וגם האדם גדל טוב יותר כשיש לו את האפשרות להצמיח שורשים עמוקים ואת זה אפשר לעשות רק כשנמצאים במקום אחד.
    את בסך הכל בת 17 ויש לך סיפור חיים לא קל. עברת המון מקומות, ההורים שלך נפרדו...
    זה די מובן למה את מרגישה כמו שאת מרגישה. אבל זה לא חייב להיות ככה. באמת. אני מכירה הרבה אנשים שהחיים שלהם לקחו אותם למקומות מאוד קשים ושלא היה להם סיכוי לגדל שורשים, אבל בטיפול הם הצליחו לעשות את זה. חוץ מזה, כמה מהאנשים היותר נחמדים שאני מכירה הם פסיכולוגים. אבל זה יכול להיות כל אחד: כל מי שהכוונות שלו טובות, שיש לו ראש על הכתפיים ושיש לו זמן וסבלנות ורוצה להיות איתך, לשמוע אותך ולהקשיב לך: יועצת בבית הספר, מורה... לדעתי עדיף מישהו שהוא לא ממעגל החברים הקרובים, מישהו שיכול להיות גם אובייקטיבי ושאפשר להעמיס עליו בלי שיתפרק.
    מקווה שנשמע מימך בקרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו