בעיה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה...
    S
    22/05/2011

שלום,לא יודעת אם זה בפורום נכון...ככה:יש לי שני בנים(6.5,3).הם נורא היפאקטיביים,רבים בלי הפסקה,מרעישים...ואני ממש ממש שונאת את זה,אפילו חושבת לקום וללכת.בעלי אומר לי לעזוב אותם,אבל לי זה מפריע...אוהבת שקט ולא רעש.אוף מה עושים?אני מוטשת ורבה גם עם בעלי על זה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה... - תגובה

רוני פרישוף
    22/05/2011

שלום אור-לי,

קשה מאד להבין מפנייתך האם ילדייך אכן מתאפיינים בחוסר שקט ופעלתנות יתר, או שהתנהגותם היא בתחום הנורמטיבי, ואילו את שחוקה מאד ומתקשה לשאת את שובבותם הטבעית.

כך או כך, נשמע שאת על סף התמוטטות, ומתקשה להכיל את בנייך ולהנות מגידולם.

עזיבת הבית וריבים עם בעלך הם בהחלט לא פתרון בריא לאף אחד מכם.

עלייך לקבל כלים טובים לחנך את ילדייך, לשים גבולות, ולהכיל באהבה את שובבותם. גם איבחון פרטני לילדים, ואיבחון משפחתי, ישפוך אור על מקורות המצב.

אני מאד ממליצה לך לפנות לתחנה לטיפול בילד ובמשפחה, כדי לקבל מהם הפנייה לאיבחון המשפחה, ייעוץ וטיפול. נפשם של ילדייך מתעצבת ברגע זה, והם זקוקים לך מאד, אוהבת, תקיפה וסבלנית. חשוב שתקבלי עזרה כדי להיות האמא שאת רוצה להיות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו