מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה חוזרת עם בעלימתוסכלת27/05/2011
שלום רב
אני נשואה מזה 5 שנים לבעל מקסים, לא יכולתי לבקש בעל יותר טוב. הבעיה איתו עד כמה שזה יישמע אבסורד שהוא יותר מידי טוב לכולם. יש לו בעייה שלא יודע להגיד "לא " לאף אחד ואנשים מנצלים את זה. חותם ערבות לכולם על כל דבר, מלווה כספים ולא מסוגל לבקש חזרה, ואנשים מנצלים את טוב ליבו ואת הבעיה שלו שהוא מתבייש ולא מחזירים לו , וכל הזמן אנחנו רבים סביב הנושא הזה. אמרתי לו שלא ילווה כך לא יצטרך אחר כך לבקש, כי אנשים בשיא חוצפתם מלווים וכאילו שוכחים. בכל אופן גם זה לא עובד, כי הוא לא יודע להגיד לא, ואנחנו רבים ממש המון. כי בכל דבר שהוא עושה הוא תמיד יוצא בהפסד, תמיד הוא וותרן וכולם מנצלים את זה, גם אם חבר יבקש טובה לקחת אותו טרמפ נסיעה ארוכה, לאחר שהוא סירב לעשות בשביל בעלי את אותה טובה, הוא שוכח ומיד יעשה הכל בשביל אנשים. אני שמחה שהוא טוב אבל רוב הזמן אני מרגישה שהוא מנוצל ופשוט מאוד ה"פראייר" של כולם ואנחנו רבים המון פעמים ואפילו נפרדנו כבר מס' פעמים בגלל זה. יש עוד המון דוגמאות שאני יכולה לכתוב אבל זה כבר יהיה ארוך, הצעתי לו ללכת לפסיכולוג שיעזור לו להתמודד עם הבעיה הזאת והוא לא מעוניין, והוא לא מסוגל להשתנות. מה אפשר לעשות? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה חוזרת עם בעלי - תגובה
רוני פרישוף27/05/2011שלום לך,
עמיתי הגיב לשאלה דומה מתאריך 28.3 בכותרת "חוסר בטחון".
קראי את תגובתו, שתתאים גם לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)