לאחר מציאת ג'וק בטוסט...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לאחר מציאת ג'וק בטוסט...
    חסוי
    29/05/2011

היום אכלתי טוסט, היה לי יותר מזל משכל, אני אוכל את הטוסט וסתם פתחתי את הטוסט בצד אני רואה כמו חיפושית משה רבנו בצבע שחור מעופפת(חרק קיץ טיפוסי)

כמובן שהיא מתה, באותו רגע צרחתי! עכשיו אני לא מסוגל להתקרב לאוכל, אם אני שותה חלב אני קודם לוקח מסננת ורואה שאין כלום ואז שותה.

ועוד משהו, יש לי פחד מסרטן עד כדיי כך שבא לי לפעמים להתאבד מרוב פחד שיום אחד היה לי את המחלה הזו.

פעם אחת הייתי על קצה התאבדות לאחר שראיתי סרטון של גידול מתפתח בגוף.

דרך אגב אני בן 15 מין זכר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר מציאת ג'וק בטוסט...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר מציאת ג'וק בטוסט... - תגובה

שחף ביתן
    01/06/2011

שלום לך,

אתה מתאר מצוקה גדולה, וחשוב לתת לכך מענה. פוביות(חרדה מחרקים, ממחלות וכן הלאה) והתקפי חרדה הן תופעה נפוצה באוכלוסיה, שיכולה להסב סבל רב, ושחשוב לטפל בה.
    כיוון שאתה מתאר מצוקה חזקה מאוד, עד כדי מחשבות אובדניות, חשוב שתפנה לעזרה, תערב את הוריך, ותבקש סיוע מקצועי. טיפול פסיכולוגי בגישה הקוגניטבית-התנהגותית יעיל בהפרעות חרדה, ומביא לעיתים קרובות, להקלה ניכרת בסימפטומים תוך פרק זמן קצר יחסית. לאחר הקלה זו, ניתן להמשיך בטיפול על מנת לבחון לעומק את שורשי החרדות, על צידיהן הקיומיים, לא-מודעים וכן הלאה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו