קיירנות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קיירנות
    אנונימית
    02/06/2011

שלום הרב אני בת 23 נשואה עם שלושה בנות כולן קטנות התחתי בגיל מאוד צעיר מחוסר ברירה וכיום אני בבית מטפלת בילדים אנו חוזרים בתשובה כבר 4 שנים בעלי עובד ולומד אני מרגישה בחיי היום יום שלי ריקנות ותחושה של החמצה תחושות המלוות אולי לאורך השנים לפעמים אפילו בדידות אני משתדלת ללכת לשיעורי תורה אך לפעמים קשה עם התינוקות מה הרב מציעה בשבילי?מאוד קשה לי המצב הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיירנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחותי שמעי..

בלהבלה
    02/06/2011

טוב..
    אם ככ הרבה מסגרות שאומרים לך מי את ואיך את ויודעים הכל ורוצים הכל ממך לא פלא שאולי אבד הקשר עם העצמי שלך...
    אם לא בקופסה אז חושבים מחוץ לקופסה.. "קופסה"

אני אוהב לחשוב שתמיד אני יכל לטוס למקום "שהסיפור" מתחיל מ-0
    להיות לבד זה חשוב.. יותר מלהיות ביחיד אם ביחד את מרגישה לבד.. יש עולם יפה בחוץ..

מזל שאין לי ילדים!
    חוץ מזה כילד אני זוכר שעדיף לי היה שההורה יהיה "בסדר" וקרוב או לא "בסדר" ורחוק!
    בסוף הם סופגים הכל ועדיף שיספגו רק טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיירנות - תגובה

רוני פרישוף
    03/06/2011

שלום לך,

כשהייתי בגילך עבדתי ב"סקרים" בשכונה חרדית בירושלים. נשים חרדיות צעירות הכניסו אותי בשמחה לביתן, (למרות היותי חילונית), ואני זוכרת שיחות מרתקות על הקשיים הרבים, העומס, הבדידות וחיבוטי הנפש, וגם על הכוחות והפתרונות, של אמהות כה צעירות.

אני בטוחה שאת לא לבד במצוקה ובלבטים. נסי למצוא לעצמך חברה או שתיים מסביבתך, להיתמך ולהתייעץ עימן. אפשר לפגוש אימהות במסגרות של הילדים, שכנות, מסגרות התנדבות או מסגרות אחרות שאת יכולה להתחבר אליהן.

אולי גם שרותי הרווחה באזור מגורייך מעניקים קבוצות תמיכה והדרכה (אני יודעת שיש כאלו בבני ברק וירושלים). במקרה של מצוקה קשה, גם טיפול במרפאה לבריאות הנפש הוא פתרון מקל ותומך.

אני בטוחה שגם באמונה ובעולם הדתי יש המון משמעות וכוח. לצערי אני לא מספיק מכירה את העולם הזה. את יכולה לפנות לבר סמכא רוחני ולשאוב ממנו הכוונה ועידוד.

ישר כוח,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו