מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם אמי התחרפנה???שואלת03/01/2008
אמי טוענת שכל השנים לא קיבלה תשומת לב מירבית ואבי תמיד גונב את ההצגה באירועים חברתיים. לאחרונה החליטה לעשות מעשה נועז, התחילה לצייר והקימה תערוכה שמצליחה... . אני מצד אחד גאה בה, מצד שני היא אמרה לי שהיא תעשה את הכל בשביל לזכות באערכה ובתשומת לב מירבית, מה היא ילדה קטנה? היא עובדת מאד קשה מהשכם בבוקר עד השעות הקטנות של הלילה, ממעטת באכילה ובשינה, היא נמצאת בהיי, היא מאושרת, אך זה יכול להשפיע לה על הבריאות, האם בגילה זה לא התחרפנות להשקיע מאמץ נפשי ופיזי על מנת לקבל תצומי???? .תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות בחיים
סיגל לוי03/01/2008בת יקרה
זה נראה לי הרבה יותר מתשומת לב
הרבה שנים חשה שלא עשתה משהו למען עצמה (כנראה שעשתה למען הבית, הילדים, הבעל...)
סוף סוף היא מתפנה ליצור, מצליחה בכך ומאושרת מכך
נשמע לי נפלא
אף פעם לא מאוחר מדי לעשות משהו בעל משמעות לעצמך ולסביבה...
כדאי ללמוד ממנה, ובטח לפרגן להישגיה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשומת לב...
רונן דוד04/01/2008
למרות שהיא אימך, גם לה מגיע לקבל את מה שחבר לה,
ואם חסרה לה תשומת לב אז זכותה להביע זאת ולקבל את מה שמגיע לה.
זה שהיא אימך והיא מבוגרת לא אומר שהיא חסרת רגשות.
אם היא מצליחה בעניין, פרגני לה ותשמחי בשמחתה, בכל שלב בחיים אפשר לעשות שינויים בקריירה זה בסדר וזה מותר ולא צריך להשליך הכל על הפרעה כזו או אחרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)