התנהגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות
    לילך
    06/06/2011

בוקר טוב,

אני ובעלי בתקופה מאד קשה שמאד קשה לנו לצאת ממנה.

אנחנו נמצאים במין לופ שכזה שלא משנה מה אנחנו עושים אנחנו לא מצליחים לצאת ממנו.
    לדעת בעלי ההתנהגות שלי שהיא מזלזלת משפיעה על היחסים שלנו ואני לא יכולה שלא להצדיק אותו.

מה אני יכולה לעשות כדי להשתחרר מהתנהגות זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות - תגובה

שחף ביתן
    06/06/2011

שלום לילך,

האכפתיות שלך מהזוגיות, והקבלה כי יש משהו ביחס שלך שמשפיע על הקושי הם הצעדים הראשונים, והם גם דוגמא לכך שאת יכולה לא לזלזל בתוך היחסים האלו.
    נשמע כי את מעוניינת ביחסים האלו, וזה הוא כוח חשוב ביותר. זלזול הוא הרבה פעמים תגובה כשאנו נפגעים, כשאנו כועסים, כשמשהו מפריע לנו.
    נכון לנסות להבין איך שניכם תורמים למצב שבו אתם נמצאים. מה את מרגישה מבעלך ומה הוא מרגיש ממך. שיתוף הפעולה שלכם חשוב ביותר.
    תנסו לדבר ולהבין יותר לעומק ממה כל אחד נפגע מהשני? מתי? מתי את מזלזלת? מתי לא? מה ההבדל?
    אם אינכם מרגישים שאתם מצליחים ללבן ביניכם את הבעיות, מומלץ לפנות לטיפול פסיכולוגי זוגי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו