בזמן האחרון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בזמן האחרון
    דנית
    10/06/2011

אני מוצאת את עצמי חושבת הרבה מה היה קורה אם הייתי מתה. האמת היא שתמיד הייתי כזאת שחושבת ומדמיינת 'מה היה אם', אבל בתקופה האחרונה זה מתמקד אצלי במיוחד במוות שלי, של חברה טובה וכו'..
    חשבתי אולי זה מבטא רצון להרגיש מוערכת.. הגיוני?..
    מקווה שתעזרו לי להבין מדוע זה קורה לי..
    נ.ב- בכל פעם אחרי שאני חושבת עלזה אני מרגישה מן סיפוק או יותר נכון חיות שמתפשטת לי בגוף... מוזר :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בזמן האחרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים?

דנית
    12/06/2011

זה ממש חשוב לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזמן האחרון - תגובה

שחף ביתן
    15/06/2011

שלום דנית,

לעיסוק במוות יכולות להיות סיבות נפשיות שונות ומגוונות. את מעלה השערות, ששווה לבדוק, והן בהחלט הגיוניות, אך צריך להבין יותר לעומק את האופן שבו העיסוק במוות גורם או מבטא את הצורך שלך להרגיש מוערכת. ולהמשיך לחקור, האם את חשה לא מספיק מוערכת? על ידי מי? מה זו הערכה עבורך? וכן הלאה.
    את רומזת גם כי העיסוק במוות מדגיש עבורך את החיים, ואת חשה חיה יותר. זהו גם כיוון שכדאי להעמיק בו.
    אני לא מאמין שישנם מרשמים קבועים מראש - עיסוק במוות משמעו X או Y. יש צורך עבור כל אחד לחקור באופן אישי את הנושאים שמעסיקים אותו, את ההתנהגויות שלו וכן הלאה.
    נראה כי העיסוק שלך במוות, הוא רב משמעי, ומשמעותי עבורך. כדאי ונכון יהיה לנסות להתחקות אחר קווי המחשבה שאת מעלה, להעלות אסוציאציות באופן חופשי ולתת למחשבות ולרגשות לנדוד ללא בקרה, ולראות מה עולה בך.
    אם את חשה שזה קשה מדי לעשות לבד, ושאין לך עם מי לחלוק ולשתף את תחושתייך, את יכולה לפנות לטיפול. יכול להיות שהעיסוק במוות, שמוביל אותך לתחושת חיות, רומז לך ללכת לטפל בעצמך, בחיים שלך, לבחון אותם, וכן הלאה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו