נעמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • נעמה
    נוי
    11/06/2011

    הייתי אצל מטפלת שתי פגישות שבמהכלן סיפרתי לה על משבר שעברתי (ועוד מטיפול פסיכולוגי, שיצר אצלה מעין התנגדות ורתיעה), במהלך הפגישות היא ביקרה אותי על ימין ועל שמאל מתוך הנחה שהיא החזיקה בדעתה אבחנה של אישיות גבולית שממנה נרתעים הרבה מטפלים.
    היו לה קשיים לראות אותי מעבר...ומיותר לציין שיצאתי פגועה. אני חשה שאיני יכולה לפנות עוד לטיפול בגלל האבחנה הזאת (לא אמרה אותה מפורשות אבל אפשר היה מאוד להבין ע"פ השיפוטיות והביקורת שלה אותי על תכונות מסויימות).

    האם את מאמינה בהפרעה הזו? אני ממש טראומטית מהפגישות הללו. חשתי כימיה שם ובנוח למרות התחושות , ההתנגדות והסלידה שהפגינה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעמה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • נעמה - תגובה

    רוני פרישוף
    12/06/2011

    שלום אמירה,

    נשארתי קצת מבולבלת מההודעה שלך.

    את מסיימת בכך שלמרות הכל, הרגשת בנוח, והרגשת שיש לך כימיה עם המטפלת.

    אם כן, אולי כדאי לחוזר אליה לפגישה נוספת ולברר איתה את מה שמטריד אותך?

    לא ממש הבנתי "מה הלך" שם, אבל אם עוד יש סיכוי לפתור את הפלונטר יחד איתה, זה מאד עדיף.

    האבחנה היא פחות חשובה. חשוב ממה את סובלת. אם את חשה מצוקה נפשית גדולה, רגשות סוערים, דחף לפגוע בעצמך, קושי לווסת את עצמך ביחסים, התפרצויות או דברים דומים, חשוב שתזכי בסביבה טיפולית מכילה ומכוונת, כדי לצאת אל דרך טובה יותר בחיים, ולמצוא את מקומך בעולם. המצוקה והטיפול הם מה שחשוב, האבחנה פחות.

    כל טוב!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו