מעבר ושינויים!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר ושינויים!
    roni
    02/05/2007

היי לכולם!
    אני בת 36 כבר לא צעירה ולפני כמה חודשים הכרתי את בן זוגי הנוכחי.מאוד טוב לנו יחד אבל פתאום כשהוא הציע לי לעזוב את דירתי ולעבור לחיות יחד נכנסתי לפחדים וחרדות!אני כבר יומיים לא ישנה בלילה,
    מתה מפחד שמא אעזוב את דירתי ואח"כ לא יסתדר איתו ומה אעשה?!פתאום אני מוצאת שאולי הוא בכלל לא מתאים לי מבחינת כל מיני דברים למרות שאני מאוד אוהבת אותו והוא אותי!
    בקיצור המחשבות משגעות אותי ואני מאוד מדוכאת במקום להודות על הנס שקורה לי בגילי הלא צעיר!
    אשמח לעזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר ושינויים!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לתת אמון

הילה הראל
    05/05/2007

בעצמך ובאחרים, לאפשר לעצמך לוותר על חלק מהשליטה... למה זה כל-כך קשה בעצם?
    האם את רוצה לחיות בזוגיות? להקים משפחה?
    אם התשובה היא "כן", תצטרכי לקחת בחשבון שזה כרוך בוויתור על הרבה דברים, ביניהם על השליטה בחיים. יש שני מנהיגים למשימה הזו ולא תמיד הדברים יסתדרו כפי שהסתדרו כל עוד חיית לבד.
    בעידן הנוכחי, במילניום הנוכחי, רכשנו הרבה מאוד ידע וכישורים אולם הדבר היה כרוך באבדנם של כישורים אנושיים אחרים. יכול מאוד להיות שכדאי לך לפנות לטיפול כדי לרכוש את הכישורים הדרושים כדי לחיות בזוגיות, כי כמו שאת אומרת, את אמורה להיות מאושרת, אבל השינוי הזה מפחיד אותך מאוד כרגע ואת חווה בעיקר את כל החלקים הפחות אטרקטיביים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האחזות בדברים ידועים ומוכרים...

רונן דוד
    06/05/2007

הכי טבעי לנו כבני אדם להאחז ולשמור על הקיים.
    אני חושב שככל שהגיל הכרונולוגי שלנו עולה,
    כך קשה לנו יותר לקחת סיכונים.

עכשיו כשאת מודעת לעובדה זו, את צריכה להבין שחלק מהכיף
    בחיים והמהות שלהם היא לקחת לפעמים סיכונים.
    אחד מהם זה לעשות את הצעד "הנועז" ולעבור לגור עם בן זוג.

על מנת להפחית את הסיכון, את יכולה לשמור על דירתך הקודמת
    ולעבור לגור עם בן זוגך לתקופת נסיון, כמובן אם את יכולה להרשות זאת לעצמך...

מבין את לבטייך אבל מכאן אני שולח לך חיזוק על מנת שתבצעי את הצעד הכי נכון בשבילך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו