בדידות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בדידות
    אנונימי
    18/06/2011

אני בחור צעיר אחרי צבא יש לי כול מיני חברים לא קרובים אולי שתיים קרובים אחד גר רחוק חבר ממש טוב והשני גר ממש קרוב חבר ממש מניאק חושב רק אל עצמו אני גר עם המשפחה יוצא לעתים רחוקות מאוד אני בנאדם חברותי מאוד למדתי הרבה בחיים קראתי הרבה ספרים עברתי מחלת נפש הייתי משתמש ברטלין ומעשן חשיש באופן יומי ליפעמים מוסיף גם שתייה בזמן המחלה צברתי המון שונאים החברים שלי מילדות לא מדברים איתי ביגלל שתי סיבות א.עזבתי אותם ל6 שנים ביגלל שתי חברות והצבא והשני ביגלל מחלת הנפש שעברתי מצד אחד זה טוב כי אני רואה איך הם נישארו מאחור באלכוהול וסמים כול האקסיות שלי לא מדברות איתי ויש לי מעט מאוד ידידות יחסית חדשות כול מה שיהיה לי נהרס לא נישאר כלום אפילו הבני דודים שלי לא אוהבים אותי וגם הדודים ביגלל מה שקרה עכשיו היתישרתי אבל אני מגלה שהייתי הילד הרע ליפני מחלת הנפש אולי היה לי יותר טוב הייתי מניאק בלי אנטילגנציה רגשית בכלל והייתה לי חברה הייתי ניכנס למערכות יחסים והיום כלום אני לא מצליח להיכנס אני עדין מכור לריגושים קשה לי מעוד לימצוא בחורה שתימשוך אותי כאילו אני כבר לא זוכר איך משחקים פעם זה היה בא לי לבד והיום כלום רק סטוצים אחרי ערב אחד אני מפתיח שזה לא ימשיך ביגלל שהיא לא תירצא אני מרגיש שעיבדתי את כול הבטחון שלי אני מרגיש נואש מהחיים הייתה לי חברה לכמה חודשים וזה ניגמר הדייט האחרון שלי ניגמר בזה שהיא רצתה רק סטוץ ונימעס לי כבר אני רוצה מערכת יחסים עם מישהי אני רוצה חברים קרובים איך עושים את זה ?? ומה קרה לי ? אני לא מבין למה אני לא מוצא מישהי רצינית ? אולי אני ישיר מידי ? אני צריך טיפול ? רק רציתי להוסיף שאני עובד אין לי בעייה יש לי דיכאונות ואני בנאדם חזק מתמודד סובל מADD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדידות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות - תגובה

שחף ביתן
    20/06/2011

שלום אנונימי,

אתה מתאר הרבה קשיים ולחצים שאיתם אתה מתמודד. אין ספק שיש לך הרבה כוחות, אתה עומד במה שעובר לך ומתפקד. אך ברור כי קיימת מצוקה וסבל, מתיאורך בעיקר בתחום הבינאישי. עברת דרך חתחתים שמובילה אותך גם לשינוי כללי בחברה שבה אתה נמצא, וכלן אתה בעצם בונה עצמך מחדש.
    חשוב שתיתן לעצמך זמן לתהליך הבנייה ולא להאיץ אותו. הציפיות צריכות להיות מותאמות למצבך. טוב שאתה קשוב לרצונות ולצרכים שלך בקשרים מעמיקים, מיטיבים ובטוחים.
    לפי כל מה שאתה מתאר חשוב שתהיה במסגרת טיפולית שתיתן לך תמיכה, ותעזור לך לבנות את עצמך מחדש. שם תוכל להתבונן בקשיים הבינאישיים שלך, ולראות האם אתה ישיר מידי, או כל דבר אחר.
    פנייה לטיפול ועזרה הינה חלק מהחוזק והכוח שיש לך, והיא כלי נוסף וחשוב להוסיף לכוחות ההתמודדות שלך.

שיהיה הרבה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו