מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבחן וכסלר ..יניב18/06/2011
שלום אני בת 18 בערך בגיל 16 וחצי עשיתי מבחן וכסלר בתחום הזיכרון הצילומי הטווח שבו העתקתי את הצורות ושירטטי אותן היה ארוך מהרגיל לקח לי המון זמן לשרטט אך כאשר נתנו לי דף ריק כדי ליזכור אותן הצלחתי לשרטט אחת עשרה צורות מתוך שתיים עשרה הבוחנת אמרה לי שזה מטורף ורמת הזכרון הצילומי שלי לטווח קצר היא גבוהה בהרבה מהרגיל השאלה שלי.... אם שירטטי את הצורות המון זמן יכל להיות שבגלל זה זכרתי כמעט את כולן ... בכל זאת העובדה הזאת לא צוינה והיה כתוב שזיכרון צילומי לטווח קצר גבוהה מהממוצע אז השאלה שלי אם היתי משרטט פחות זמן את הצורות יכל להיות שהיתי זוכרת אותן פחות ??
או שאין בהכרח קשר ?? אם היה קשר למה לא מודדים זיכרון צילומי לטווח הקצר וכוללים בו את הזמן שנעתקו הצורות או שזה לא קשור ???
אשמח ליקרוא תשובה חותכת חד משמעית
בכל זאת אני מניחה שהמבחן מודד באופן מקצועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבחן וכסלר .. - תגובה
רוני פרישוף19/06/2011שלום לך,
מבחן וכסלר הוא מבחן אינטליגנציה למבוגרים, שאינו מכיל מבחן זיכרון צילומי.
מבחן דומה למה שאת מתארת קרוי "מבחן בנדר", אך הוא אינו בודק זיכרון צילומי אלא קוארדינציה ויזואו-מוטורית, תפיסת שלם והיבטים רגשיים. כמו כן הוא אינו מכיל 12 צורות.
אינני יודעת מהו המבחן שעברת ולאיזה צורך, אי לכך, לא אוכל לסייע בהבנת תוצאותיו.
נשמע שקיבלת מחמאה על המיומנות שלך, ומזה שנתיים וחצי את מוטרדת ממשמעותה. כדאי לך להניח לעניין, אם אין לו רלוונטיות גבוהה לחייך כיום.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבנדר החדש יש 12 צורות
שיר19/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנדר בודק גם זיכרון חזותי
שיר19/06/2011כנראה מראה על יכולת למידה טובה. נראה כי הקדשה רבה להעתקת הצורות סייע לך לזכור אותן טוב אך אין ספק שניחנת גם בזיכרון חזותי מעולה אם אכן זכרת 11 צורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

