מבחן וכסלר ..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבחן וכסלר ..
    יניב
    18/06/2011

שלום אני בת 18 בערך בגיל 16 וחצי עשיתי מבחן וכסלר בתחום הזיכרון הצילומי הטווח שבו העתקתי את הצורות ושירטטי אותן היה ארוך מהרגיל לקח לי המון זמן לשרטט אך כאשר נתנו לי דף ריק כדי ליזכור אותן הצלחתי לשרטט אחת עשרה צורות מתוך שתיים עשרה הבוחנת אמרה לי שזה מטורף ורמת הזכרון הצילומי שלי לטווח קצר היא גבוהה בהרבה מהרגיל השאלה שלי.... אם שירטטי את הצורות המון זמן יכל להיות שבגלל זה זכרתי כמעט את כולן ... בכל זאת העובדה הזאת לא צוינה והיה כתוב שזיכרון צילומי לטווח קצר גבוהה מהממוצע אז השאלה שלי אם היתי משרטט פחות זמן את הצורות יכל להיות שהיתי זוכרת אותן פחות ??

או שאין בהכרח קשר ?? אם היה קשר למה לא מודדים זיכרון צילומי לטווח הקצר וכוללים בו את הזמן שנעתקו הצורות או שזה לא קשור ???

אשמח ליקרוא תשובה חותכת חד משמעית
    בכל זאת אני מניחה שהמבחן מודד באופן מקצועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבחן וכסלר ..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבחן וכסלר .. - תגובה

רוני פרישוף
    19/06/2011

שלום לך,

מבחן וכסלר הוא מבחן אינטליגנציה למבוגרים, שאינו מכיל מבחן זיכרון צילומי.

מבחן דומה למה שאת מתארת קרוי "מבחן בנדר", אך הוא אינו בודק זיכרון צילומי אלא קוארדינציה ויזואו-מוטורית, תפיסת שלם והיבטים רגשיים. כמו כן הוא אינו מכיל 12 צורות.

אינני יודעת מהו המבחן שעברת ולאיזה צורך, אי לכך, לא אוכל לסייע בהבנת תוצאותיו.

נשמע שקיבלת מחמאה על המיומנות שלך, ומזה שנתיים וחצי את מוטרדת ממשמעותה. כדאי לך להניח לעניין, אם אין לו רלוונטיות גבוהה לחייך כיום.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבנדר החדש יש 12 צורות

שיר
    19/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנדר בודק גם זיכרון חזותי

שיר
    19/06/2011

כנראה מראה על יכולת למידה טובה. נראה כי הקדשה רבה להעתקת הצורות סייע לך לזכור אותן טוב אך אין ספק שניחנת גם בזיכרון חזותי מעולה אם אכן זכרת 11 צורות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו