בעיות בזוגיות בגלל מראה חיצוני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • בעיות בזוגיות בגלל מראה חיצוני
    קימי
    22/06/2011

    היי,
    הבעיה שלי היא כזאת.
    אני בן 31, ולא מצליח עם נשים כמעט בכלל.
    הבעיה היא לא חוסר השכלה או אי-נחמדות. אני אקדמאי (תואר שני) ומאד חברותי ונעים הליכות.

    קיבלתי כמה רמזים עבים שהבעיה היא במראה - אני נראה חנון ולא אטרקטיבי.

    אני אישית די אוהב את המראה שלי. טוב, לא אוהב, אבל חי איתו בשלום.

    אני מפלרטט הרבה ומצטיין בזה מאד. אני גם נדיב ועוזר לסביבה (אני לא מדבר ככה במציאות ומספר בשבחיי, אבל פה ההודעה אנונימית)
    כשאני שולח את התמונה שלי באתרי היכרויות התשובה הנלהבת בהתחלה מצטננת והופכת ל"נראה" "אולי" "פעם כידידים"...
    ובמציאות , תמיד יש היסוסים.

    זאת לא נבואה שמגשימה את עצמה אלא דברים שבפועל קורים. אלה רמזים מפורשים שאי אפשר להתעלם מהם. וזה מרגיש כל כך לא הוגן - כי אני מתאמץ להיות בן אדם טוב ולעשות מה שצריך והעולם יורק עלי.

    אולי אני צריך להכיר בזה שאין לי סיכוי עם נשים שנראות לי בעלות ערך, ולהסתפק בבחורות ברמה נמוכה יותר, תלותיות, חסרות ביטחון עצמי, מכוערות, או טיפשות - שבשבילן אחד כמוני הוא בגדר מציאה. ??

    אין הרבה דברים שמדכאים אותי בחיים - אבל בכל פעם שזה קורה לי, זה ממש גומר לי את הנשמה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לקימי שלום

    מלינה
    22/06/2011

    הבט סביבך וראה,,,האם רק לאנשים היפים יש זוגיות??? האם רק האנשים היפים נשואים?? אני מכירה המון אנשים, לא כל כך יפים ובכל זאת יש להם זוגיות והם נשואים ומאושרים בחייהם, אני חושבת שהבעיה היא לא רק במראה שלך ,אלא במה שאתה משדר,,כנראה שאתה משדר חוסר ביטחון וזו שורש הבעיה ולא המראה. בקשר למראה יש אימרה שאומרת אם גבר קצת יותר יפה מקוף(לא התכונתי אליך) בכלל כך אומרים זה מספיק, גבר שמשרה בטחון עצמי, חוש הומור והתחשבות הוא גבר נחשק המראה פחות נחשב, בקשר למראה אולי אתה יכול לשנות תסרוקת, להשתדל ללכת בלבוש מתאים ומודרני,היום יגם גברים הולכים למכוני יופי אולי גם שם יעזרו לך בהצלחה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בעיות בזוגיות בגלל מראה חיצוני - תגובה

    רוני פרישוף
    25/06/2011

    שלום קימי,

    אני מצטרפת לדבריה של מלינדה. קשה להאמין שהקושי המתמשך ביצירת זוגיות נובע אך ורק מן המראה החיצוני.

    כנראה מתלווים לכך היבטים אישיותיים או התנהגותיים שאולי אינך מודע להם או אינך מייחס להם משקל רב. אם תרצה לבדוק ולעבוד על זה לעומק, יש סדנאות בעניין, קבוצתיות ופרטניות, אימון למציאת זוגיות או טיפול (פרטני או קבוצתי).

    מחקרים מראים שבאופן גורף וחוצה תרבויות, זוגות נוטים להיות דומים זה לזה במראה הכללי וברמת האטרקטיביות. כלומר, מבחינת ה"זיווג" המתאים לך, סביר שזו תהייה בחורה שתואמת לך על סקאלת היופי והמשיכה התרבותי. כאן אולי תוכל "לכוון" באופן שישא יותר פירות.

    לבסוף, ה"סל" אליו הכנסת שפע של בחורות המתוייגות אצלך בצורה שלילית מעיד שאולי צבור בך כעס על נשים או תחושת התנשאות כלפי נשים שאינן בלב העניין החברתי. כדאי לך לשמור על ראש פתוח ולא שיפוטי. גם בחורה עם קושי כלשהו, כמו חוסר בטחון, נטייה לתלות או חוסר טיפוח, בתוך קשר אוהב יכולה ללבלב ולהציע המון.

    בהצלחה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו