מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשול מתמשךיסמין30/08/2010
שלום רב,
בתי בת 7.5 חודשים ומזה כשבוע וחצי משלשלת. הדבר מלווה בכאבי בטן, התלוננות ובכי. כמו כן, הדבר מפריע לה לישון ולאכול. ראוי לציין, כי הילדה ניזונה מהנקה בעיקר (הפסקתי לה את המוצקים כדי לא להחמיר את כאב הבטן) ובלילה דייסת קורנפלור. התרבית צואה שנלקחה יצאה שלילית. הרופא חושב שיתכן שזו רגישות ללקטוז, אבל את הדייסה היא אוכלת כבר כחודש וחצי. כמו כן, הוספתי לה בהמלצת הרופא פרוביטיקה.
אשמח להמלצה או עצה מה לעשות,
בתודה מראש,
יסמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליסמין שלום!
ד``ר אנדריי וולביץ`30/08/2010האם בתך טופלה באנטיביוטיקה לאחרונה?
האם היא חשופה לגלוטן? (מוצרי קמח למינהם)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשול מתמשך - המשך
יסמין31/08/2010שלום רב,
לא היא לא לקחה מעולם אנטיביוטיקה. לגבי הגלטון כן, היא החלה בגיל חצי שנה לערך. שוב, זה לא היה דבר חדש כאשר החל השילשול, אלא היא טעמה גלוטן כבר כחודש. כמו שרשמתי מאז שהחל השלשול אני נמענת מלתת לה מזונות מוצקים, למעט דייסת קורונפלור בלילה.
תודה על ההתייחסות המהירה
יסמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשול מתמשך.....
ד``ר אנדריי וולביץ`31/08/2010אובכן. ראשית כל שבוע וחצי זה עד לא מתמשך ואני באמת מתכוון לכך ללא צל של ציניות. כל מחלה ויראלית אשר יחולה לגרום להסתמנות במערכת העיכול יכולה להימשך בממוצע 7-10 ימים. וכמובן ישנן סטיות לכן ולכן. שנית כל, חייבים להגדיר מה זה שילשול: תדירות, מרקם, המצאות ריר או דם בצואה. מה מגמתיות השילשול בשבוע וחצי האלה? האם יש חום? האם מופיע לאחר מאכלים מסויימים? מה קורה עם משקל תוך כדי מחלה?
שאלות רבות ועדיין חסר לי מידע... בכל אופן היתי עוקב כלפי תאור וירטואלי נראה כמחלה חריפה ולא משהו מתמשך. במידה ותחול החמרה, חום, הקאות אנא גשו להערכה רפואית.
ניתן לדבר איתי טלפונית אחרי 21-00 (0547851212) או להגיע לביקור במידת הצורך (מבוטחי מאוחדת).
איחולי בריאות שלמה ומועדים לשמחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן חמש וחצי סובל מהרדמות של הידייםענבל שני30/08/2010
שלום רב,
בני בן החמש וחצי שוקל 17 ק"ג וגובהו 116 ס"מ.
מתלונן מזה זמן רב על כאבים בשוקיים ובידיים (כולל אמות) ומתלונן שהידיים והרגליים "נרדמות"
בנוסף סובל מתאבון ירוד. בנוסף נאמר לנו ע"י המורה לשחייה שיש לו טונוס שרירים מוגבר.
חשבו לציין שהילד אנרגטי ופעיל מאד.
בביקור אצל רופא ילדים לאחר התעקשות מצידי נשלחנו לבדיקות דם.
והרי התוצאות החריגות:
HB - 12.8
MCH - 25.9
NEUT - 37.5 %
EOS - 15.5 %
EOS abs - 1.6
PLT - 650
CREATININE - 0.37
POTASSIUM - 5.5
CALCIUM - 10.6
ביקור חוזר אצל רופא הילדים אמר לי שהוא אינו מודאג.
אני כאמא מאד מודאגת. מבקשת התייעצות ומבקשת תשובה לגבי התוצאות
ואבקש המלצה מה עליי לעשות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא מודאגת מאוד שלום רב!
ד``ר אנדריי וולביץ`30/08/2010תלונה של בנך אינה נדירה ברפואת ילדים. לרוב מייחסימה לתופעה הנקראת "כאבי גדילה".
בין המחקרים השונים נע טווח הגילאים של התופעה בין 2-16 שנה. אין הגדרה חד-משמעית המאפשרת זיהוי ברור של התופעה. מסיבה זו רופאים רבים קובעים אבחנה של כאבי גדילה כאבחנה שבשלילה. כלומר תלונות חוזרות על כאבים בגפיים התחתונות שעבורן לא נמצא גורם ,בילד בריא לחלוטין וללא כל בעיות אחרות יוגדרו לעיתים קרובות ככאבי גדילה. רופאים רבים מתייחסים לקווים המנחים שקבע פטרסון : כאבים עמוקים שאינם מפרקיים, המופיעים בשתי הרגליים ,האיזורים השכיחים יותר הם הירך הקדמית האיזור שמאחורי הברך ושרירי השוק ,זמן ההתרחשות לרוב בסוף היום או בלילה . בדיקות מעבדה ובדיקתו הגופנית של הילד תקינות לחלוטין ואינן מרמזות על בעיה אחרת העומדת בבסיס התופעה.
בכדי להשלים את התמונה היתי מרחיב מעבדה: יש לבדוק סרולוגיה לצליאק (אי סבילות לגלוטן)(מה כן שמשקלו נע בין אחוזון 10 ל-25), רמת ברזל, ויטאמין B12, פאנל ראומטי ואנזים שנקרא CPK. בנוסף היתי ממליץ להבדק ע"י נאורולוג ילדים בעקבות הדגשה של מדריך שחייה על טונוס מוגבר. במידה וכל אלה יהיו תקנים היתי ממליץ מעקב בלבד.
בנוגע לתוצאות בדיקות דם אנני מודאג. רמת אוזינופילים גבוהה מעט. תופעה שכיחה בילדים אטופיים (אסטמה, אלרגיות וכו') או פרזיטים בצואה. (שווה בדיקה).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירופ לשיעולאודליה29/08/2010
שלום,
בתי בת שלושה חודשים וחצי , ויש לה קצת שיעול איזה סירופ מומלץ לתת לתינוקות,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירופ לשיעול
ד''ר יוסף דניאלי29/08/2010בגיל הזה עדיף להימנע מסירופים נגד שיעול , במידה ושיעול ממשיך- מומלץ להיבדק אצל רופא ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקררות,טוהר29/08/2010
שלום בני בן 4חודשים וחצי, בלי נדר אשים אותו בגן בעוד שבוע, רציתי לדעת בגיל הזה יש סיכונים לחלות? להתקרר או שהם מחוסנים עד גיל מסויים? כיוון שעוד מעט חורף, גשמים, יש לי פחד מהידבקויות, התקררות, בגן הפרטי יש חדר עם עוד 4,5, ילדים, ויש חדר אחר לבני שנה ומעלה הם לא יחד, בתודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקררות
ד''ר יוסף דניאלי29/08/2010בגן כניראה הילד יהיה חשוף יותר לזיהומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חור קטן באוזןאינה26/08/2010
יש לי תינוק בן 7 חודשים ופתאום הבחנתי כי באוזן אחת החור אינו פתוח לרווחה כמו באוזן השנייה
האם ישנה סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חור קטן באוזן
ד''ר יוסף דניאלי29/08/2010מומלץ בדיקת רופא ילדים או רופא אף אוזן גרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת שנה ושלוששקד24/08/2010
שלום
לילידה יש קצת חום \נזלת לבנה שקופה ,בכל אפצי עד הסנטר, פריחה קלה בגב ,נראת חולמנית בעיניים ,אבל אוכלת ומשחקת .
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
שקד27/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת שנה ושלוש
ד''ר יוסף דניאלי29/08/2010במידה והתנהגות ותיאבון של הילדה שמורים - ניתן להמתין מספר ימים . האם תהיה החמרה במצב - מומלץ לפנות לרופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ותודה על התשובה
שקד02/09/2010הרופא בחופש עד יום א
בכל אופן הנזלת של הילדה נעשת ירוקה
הילדה ללא חום
עם פריחה קלה בגב
שיעול עדין ,
לפני כמה ימים פלטה מהפה לחה
בבוקר אין לה נזלת לקראת הצוהרים יש
האף סתום ,קשה לה לינשום
מה עושים ?
תודה מרארש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
שקד03/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גבוה לאחר חיסוןליאת24/08/2010
ילדתי עברה לפני שבוע בדיוק חיסון משולש לגיל שנה. מאתמול החל לה לחום, אך כרגע היא עם חום של 40.3, האם ליש צורך לפנות למיון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גבוה לאחר חיסון
ד''ר יוסף דניאלי24/08/2010האם ילד חיוני, ערני, מצב רוח ותיאבון שמור?
במקרה הזה הייתי ממתין יום-יומיים ובמידה וחום ממשיך - מומלץ להבדק ע"י רופא ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת שנתיים וחציליאת23/08/2010
שלום
הבת שלי בת השנתיים וחצי עשתה בדיקות דם ושני ערכים יצאו גבוהים מהנורמה מה משמעות
הבדיקות הללו:
Lymphocytes % % 52.5 33 (.........)* 50 BD1
Basophils % % 1.2 0 (.........)* 1
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנתיים וחצי
ד''ר יוסף דניאלי24/08/2010הבדיקה יכולה להיות בגדר הנורמה. הייתי שמח לראות את כל הבדיקה ןלא 2 ערכים בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תאימות וצהבתאמא לשניים23/08/2010
יש לי תאומים בני חמישה חודשים (ארבע חודשים גיל מתוקן) נולדו פגים בקיסרי
שניהם סוג דם A+ ואני סוג דם O+
על אחד מהם נאמר לי שיש לו קומבס חיובי ונרשם בתעודת השחרור מבי"ח jaundice due to abo incompatibility
מה זה אומר?
ולמה הכוונה בקומבס?
האם זה יתכן כי רק לאחד מהם יש את זה?
הבהרה:
מדבור בתאומים לא זהים, תוצר IVF
שניהם היו עם צהבת לאחר הלידה וטופלו בפוטו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכוונה דילגו עלי?
אמא לשניים25/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה דחוףליאת22/08/2010
בני בן ה-6.5 כבר 3 ימים עם חום שמגיע עד 39.4 הכי גבוה. עשינו לו בבוקר משטח כי הרופאה אמרה שיש לו אודם קל בגרון, ועדיין אין תשובה. אך מה שמדאיג אותי שמהבוקר איננו מצליחים להוריד לו את החום. אנו משלבים בין אקמולי 12.8 סיסי לנורופן 9 סיסי.הוא שוקל 17.5 ק"ג.
ובנוסף התחיל לו שיעול עם קצת ליחה והוא מנסה לעצור אותו כל הזמן.
אני ממש מודאגת כרגע. בעלי מתעקש לא לקחת אותו למר"מ ואני חוששת שמא יש לו דלקת ריאות ואין לי מושג איך נעבור את הלילה הזה .
עשינו גם אמבטיות פושרות ולא עוזר.
מה עצתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני צריכה עזרה דחוף
ד''ר יוסף דניאלי24/08/2010ממומלץ להבדק ע"י רופא ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן שנתיים ו11 חודשיםאמא 3122/08/2010
שלום רב,בני בן כמעט שלוש.ילד פיקח מאוד,מדבר בצורה שוטפת,גבוהה וברורה כבר שנה לפחות,כל השלבים בהתפתחות תינוק עבר בצורה יפה ובזמן נכון וסביר(זחילה,ישיבה וכו').כבר מס' חודשים לא מבוטל שאנחנו מנסים לגמול אותו והילד לא שיתף פעולה ולכן הפסקנו וניסינו שוב כמה פעמים.לפני למעלה מחודש הוחלט ששמים טיטול כמעט לאורך כל היום למעט בשינה ולא מפסיקים.הילד במסגרת של גן כמובן,ושם בהתחלה גם לא שיתף פעולה ולא עשה פיפי,בהמשך נאמר לי מס' פעמים שהילד כן עושה פיפי פעם ביום,וחוץ מזה הוא נכנס כמה פעמים נוספות לבד,ללא פחד ומוריד את המים.בבית הילד לא מוכן,ולא בשום מקום אחר.יכול להתאפק שעות ארוכות וכמעט ולא מפזפז במכנסיים,מה שאומר שמבין ומסוגל.כשלוחץ לו לפיפי או קקי מבקש טיטול,אני מנסה לדחות אך בסוף מתרצה כי חוששת לבריאותו בעיקר!
יש בבית ישבנון,סיר ואינו מעוניין.אולי פעמיים ישב בישבנון ולא עשה כלום.
אני לא מצליחה להתקדם עם הגמילה.ממש אובדת עצות.מה לעשות?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 2 ו11 חודשים
אמא 3122/08/2010התכוונתי לתחתונים כל היום למעט בשינה,ולא לטיטול!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העוראמא מודאגת22/08/2010
שלום
בני בן שנה (עד שבוע וחצי בעזרת השם) ומגיל 4 חודשים התחיל להיות לו אסטמה של העור אני ידעתי שזה זה אבל משום מה רופאת עור בקופת חולים כל הזמן אמרה לי שזה שום דבר הייתי אצלה כמה פעמים והיא עדיין היית בשלה שזה כלום ובינתיים זה רק הולך וניהייה יותר גרוע אז לקחתי אותו לרופא אחר והוא כן אישר שזה אסטמה של העור הבעיה שכל המשחות שניסיתי שום דבר לא עוזר לילד שלי מה לעשות???? אני פשוט רואה את מה שיש לו על הפנים ובגוף זה מדכא אותי בבקשה אולי אתם יכולים להמליץ על משחה שבאמת עוזרת לאסטמה של העור מקקוה שתעזרו לי בתודה מראש
אמא מיואשת :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים????
אמא מודאגת24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא מודאגת
ד''ר יוסף דניאלי29/08/2010קשה מאוד (הייתי אומר שבלתי אפשרי) לטפל בתפרחת בלי לראות אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רופאה אבל....
מאי04/09/2010אני לא רופאה אבל מכירה משחה טבעית שנקראת " אדרמה" שמאוד מאוד עוזרת ומרגיעה. מגיע בשפורפרת כמו קרם גוף בצבע לבן וכתוב באנגלית בירוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה ושיעולתמר21/08/2010
שלום רב,
בתי בת שנה וחודש בשבוע האחרון סובלת משיעול וליחה.
לפי הוראות הרופא שלה אני עושה לה הנאלציה עםבודיקורט וטרבולין.
בשבוע האחרון היא מקיאה את הפירות והירקות, והיא שתתה רק בקבוק ENFAMIL.
והיום היא אכלה גביע גמדים אולם את הירקות היא הקיאה.
רציתי לדעת אם הליחה גורמת לכך שהיא לא יכולה לאכול ירקות, אני יודעת שפירות גורמים להגברת הליחה לכן נמנעתי מלתת לה .
ברצוני לומר גם שבתי סובלת מריפלוקס ומטופלת מלוסק ואלגיקל
אודה לכם לתשובה מהירה
בברכה,
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה ושיעול
ד''ר יוסף דניאלי21/08/2010תמר
לא ידוע לי על קשר בין אכילת הפירות והגברת הליחה. אצל ילדה שיש לה רפלוקס ובנוסף כעת סובלת מקושי בנשימה (מקבל אינהלצות) יכול להיות הפרעה באכילת אוכל מוצק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותסיון21/08/2010
שלום
לגבי תינוק בן 7 שבועות ששוקל 4.500 ק'
ויש לו צואה פעם ביומיים.
הוא ניזון מסימילאק.
ביום שאין לו צואה הוא עצבני, מתקפל מכאבים ובוכה,
הצואה קרמית ובצבע ירוק.
אני עושה לו מסאז'ים ותרגילים לשיחרור עם הרגליים
(זה מגביר פליטות גם אם זה לא לאחר אוכל).
תוספים טבעיים ללא מרשם לא הקלו עליו.
עכשיו כבר 3 ימים לא היתה לו יציאה, יש משהו שאפשר לעשות
כדי לשחרר אותו מהעצירות? מתי פונים בנושא זה לרופאה
(מה כבר לא נחשב נורמלי?).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
ד''ר יוסף דניאלי21/08/2010אצל תינוק בן 7 שבועות יציאה פעם במספר ימים יכול להיות בגדר הנורמה.
במידה ותינוק לא סובל - יש מקום להמתין בסבלנות.
במידה ותינוק סובל - מומלץ להיבדק אצל רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאמא 2820/08/2010
שלום רב,
ברצוני לבדוק איתך סוגייה
בני בן ה שנה וחצי היה חולה בדלקת אוזניים בשתיה אוזניים המלווה בחום כ 3 ימים ולאחר מכן בלי חום. שמנו לב שבימים האחרונים הוא מתקשה לךעמוד לבד ואף ללכת כאילו משהו מפריע לו. אנחנו חשבנו שמדובר על חולשה . הלכנו לרופא והוא הפנה אותנו למיון . לאחר בדיקה במיון מסרו לנו שזאת תופעה של כאבי שרירים ברגליים אחרי חום . ז"א החום גרם לכך. אמרו לנו לקחת נורופן 3 פעמים ביום במשך 3 ימים ולאחר מכן אם אין שיפור לחזור למיון או לרופא.
אני מאוד מודאגת.. המ קורה פה? האם יתכן שהחום אכן גרם ולכך? והאם ילדי יחזור ללכת לאחר כמה ימים? בבקשה עזור לי בנושא הנ"ל
אני חושבת ללכת לנוירולוג ילדים השאלה היא האם צריך? בבית החולים אמרו לי שאין צורת מכיוון שהוא לא פירכס כאשר היה לו חום. אבל זה לא ממש הרגיע אותי
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
ד''ר יוסף דניאלי21/08/2010במידה והילד לא עומד ולא הולך - כדי להיבדק שוב ע"י רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)