מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפקוד בלוטת תריסאריאל22/10/2009
להלן תוצאות בדיקת בלוטת התריס של בני בן ה-4.5:
7.00- 0.40 mIU/L 1.94 TSH
6.5- 3.5 pmol/L 6.4 T3- FREE
19.0- 11.4 pmol/L 12.5 T4- FREE
מה משמעות התוצאות האלו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת תריס
פרופ' חיים ביבי22/10/2009נראה בגדר הנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאגרי ברזלאריאל22/10/2009
בני בן 4.5.
בבדיקות דם נמצא כי ההמוגלובין שלו תקין (16), אך הפריטין הינו 8.6 בלבד.
מה המשמעות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאגרי ברזל
פרופ' חיים ביבי22/10/2009מעקב רופא מטפל בשלב זה. רצוי לחזור על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת דםגל22/10/2009
שלום לכם,
בני בן 4.8 בריא (טפו טפו טפו).
היום ערכנו לו בדקית דם. הערכים היו תקינים מלבד אלו:
RBC 6.21 (גבוה מידיי)
HB 16.4 (גבוה מידי)
HCT 50 (גבוה מידיי)
NEUT 38.8 (נמוך מידיי).
מה המשמעות של ערכים חריגים אלו?
האם יש צורך בבדיקות נוספות/משלימות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירה
פרופ' חיים ביבי22/10/2009המשמעות היא של צורך במעקב רופא מטפל. יש צורך במעקב וייעוץ המטולוג ילדים לפי הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרואידיםקרן22/10/2009
שלום
בתי בת ה-3 סובלת, ככל הנראה, מתסמונת פי-פאפא
דלקות גרון חוזרות (משטחי הגרון תמיד יוצאים שליליים) וחם גבוה
כדי להוריד את החם רופאת הילדים ממליצה לתת לה 2-3 כדוריbetnesol 0.5 mg
בכל פעם שהתופעה חוזרת
הכדורים אכן מורידים את החם
הייתי רוצה לדעת האם זה בטוח להשתמש בסטרואידים (בממוצע כל חודש-חודשיים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים
פרופ' חיים ביבי22/10/2009פי פפאפא תופעה לא ברורה שסטרואידים עוזרים.סטרואידים אפשר לתת כמה שצריך אם יש בקרה רפואית הסיכוי לנזק קטן ביותר. כאשר הסיכון הקטן מול הסיכוי הגדול להרגיש טוב .
פי פפאפא נוטה להעלם עם הזמן ואם יש דלקות שקדיים חוזרות תכופות יש לאחרונה עדות שכריתת שקדים יכולה לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזלשרונה22/10/2009
שלום,
בני בן 5 חודשים (אוטוטו) , 7500 66 ס"מ.
התחלנו לתת לו תוסף ברזל פריפל מזה שלושה ימים. כבר יומיים יש לו כאבי בטן עזים.
קניתי תוסף ברזל אחר טבעי יותר של 'יומי' (בהתזה).האם שמיש?
ממש כואב לי לראות אותו ככה..
שאלה נוספת - האם זה גיל לשיניים או לכאב שיניים? אתמול היה לו חום 37.6, היה קווצ'י, בכה הרבה (ממש לא כהרגלו) ורייר המון. החום ירד לקראת ערב אבל בלילה סבל מאוד. לא יודעת אם הברזל או לא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל
פרופ' חיים ביבי22/10/2009מאחר ומתוארת כאן מחלה חריפה אי אפשר לדעת האם מדובר בתכשיר הברזל או בצמיחת שיניים או במחלה האחרת. הזמן והרופא המטפל יעזרו בקביעת האבחנה המדוייקת.
הדרך היחידה לדעת אם באמת הברזל שנתתגרם לבעיה היא לחכות להחלמה ולתת פעם נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפעת מלווה בחום מתמשךאנה21/10/2009
שלום,
בתי בת השנתיים חולה מזה כשבוע. תסמיני המחלה הינם חום 39 מעלות (עולה ויורד בעזרת נורופן בלבד), צינון, שיעול וחולשה.
בדיקות דם מצביעות על מחלה ויראלית.
רופאת הילדים המליצה לתת אנטיביוטיקה במקרה שהחום אינו יורד לאחר 3 ימים.
אני מתלבטת אם לנהוג כך... אודה להמלצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום
פרופ' חיים ביבי21/10/2009הרבה פעמים אחרי או תוך כדי מחלה וירלית יש סיבוך של זיהום חיידקי משני...הרופא הכי טוב במקרה הזה הוא הרופאה המטפלת...אני בעדה...רצוי לבדוק שתן לפני מתן אנטיביוטיקה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעורר תאבון לילדאמא מודאגת21/10/2009
שלום רב!
בני בן 5 אכלן גרוע ביותר ,יכול לא לאכול 10 שעות רצוף וגם אז רק אם מזכירים לו הוא אוכל בלי חשק,ועושה לנו טובה שהוא מכניס משהו לפה. בגן לא אוכל דבר והגננות חסרות אונים ולא יודעות איך הוא מצליח להחזיק זמן כה ממושך בלי אוכל.
מאז שהיה קטן היה אכלן גרוע .
ואנו נאלצים להאכילו רק על מנת שיכניס משהו לפה.
מה דעתכם ניתן לעשות במקרה שכזה?
והאם ניתן לתת לילד משהו טבעי ולא מזיק שיעורר את תאבונו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיאבון
פרופ' חיים ביבי21/10/2009אם הילד עולה טוב במשקל וגובה אין מה לדאוג...תוספת ויטמינים לא תזיק אבל אם הוא אוכל את מרכיבי המזון הבסיסיים...אין מקום לאילוץ בנושא. אם רוצים להיות יותר מדוייקים אפשר גם לבצע ס.דם ואם היא תקינה - אין מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירופ לכאב בטןחגית20/10/2009
קניתי לילד קלבטן סירופ וכתוב בעלון ש"מתחת לגיל 3 יש להיוועץ ברופא". רציתי לשאול האם אפשר להשתמש לבת שנתיים וחצי? מה בעצם ההבדל בין בן 3.5 ל2.5 שכתוב כך? האם יכול להזיק מתחת לגיל 3?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להתייעץ עם הרופא שהמליץ
20/10/2009אלו הוראות היצרן
לגבי הילד הפרטי שלך התייעצי עם הרופא המטפל שמכיר אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בדרכי השתן אצל תינוקאיציק20/10/2009שלום.
בני בן שנה וחצי ואובחנה אצלו דלקת בדרכי השתן.
הרופאה רשמה לו אנטיביוטיקה לשבוע ובקשה שנגיע לשיחת בירור לאחר מתן האנטיביוטיקה, ולהמשך טיפול.
רציתי להבין מה הסיכון של דלקת כזו אצל ילד בגיל הזה, אילו בעיות\מחלות הרופאה תרצה לשלול בהמשך הבירור, ומה כולל הבירור הנ"ל. (בדיקות פולשניות, כאב)
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיך נלקח השתן???
20/10/2009בלי זה כל ההסבר לא רלבנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע"י שקית
איציק20/10/2009סטרילית שנדבקת מסביב לאיבר.
חשוב לציין שנערכו לו פעמיים בדיקות שתן בכדי לוודא שאכן מדובר בחיידק ולא בזיהום שנובע מחוסר סטריליות.
בשתי הפעמים מדובר בשתן בוקר ראשוני.
אודה להסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא הייתי מברר
20/10/2009אני מתלבט אם בכלל הייתי מטפל
הייתי מנסה לקחת שתן בכוסית סטרילית מזרימה של שתן ללא שקית ואם לא אז להכניס קטטר או לדקור שלפוחית
שתן משקית בגיל זה מאוד בעייתי
מבחינת ברור לא הייתי עושה כלום מעבר לעל שמע של הכליות, בוודאי לא טיפול מונע לא מיפוי ולא בדיקה פולשנית אחרת כשיש שאלה גדולה לגבי קיום זיהום.
ממליץ לכם להתייעץ עם נפרולוג ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
איציק20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעד מה, אשמח לשמוע עדכון
20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון נגד שלשול והקאות בגיל חודשייםאולגה20/10/2009בתי בת חודשיים רציתי לשאול האם כדאי לעשות לה חיסון נגד שלשול והקאות,
ואד כמה זה עוזר למנוע את הוירוס הזה.
עוד שאלה בני בן שלוש שנים ורופים אמרו שיש לו אסמה. כל חורף ולפעמים בקיץ אנחנו עושים לו אינהלציה. היכנתי לו חומר שכולל שום, לימון ומים וזה עוזר קצת
איך אפשר להכל עליו ולעבור את החורף בשלום והאים שום ולימון לא מסוכן לילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן לחסן ו....לחסן
20/10/2009בוודאי החיסון לנגיך ה-ROTA מאוד יעיל למנוע מחלה מאוד לא נעימה בתינוקות כשכעת זו העונה
רק היום הייתה אצלי ילדה במרפאה בת 6 שכבר 4 ימים מאוד סובלת עם ROTA חיובי כשהמחלה בגיל זה כבר אמורה להיות מאוד קלה
לכן ההמלצה היא לחסם, החיסון מגן כמעט מלא לאחר המנה הראשונה ויעילותו מאוד גבוהה
אני מקווה שבשנה הבאה הוא כבר ייכנס לסל התרופות כמתוכנן.
.
שום ולימון אינם מסוכנים בצריכה סבירה.
ילד אסטמתי בן 3.5 שנים כדאי לחסן מיידית לשפעת ובהמשך עם יענה לקריטריונים גם לשפעת החזירים. מומלץ לחסן נגד הפנאומוקוק בחיסון PREVENAR וחודש-חודשיים לאחר מכן בפנאומווקס
בנוסף להתייעץ עם הרופא העוקב אחריו לגבי צורך אם יש בטיפול מונע.
להקפיד על פעילות גופנית, תזונה עתירת פרות ירקות וסיבים ושיהיה לכולנו חורף בריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן שנהמירי20/10/2009שלום,
בני בן שנה בדיוק.עדיין לא יצאו לו שיניים בכלל.
לאחרונה הוא לא ישן רגוע ומיילל מתוך שינה ואף מתעורר ובוכה כאילו משהו מפריע לו.יש לציין שהיציאות שלו הפכו להיות מאד רכות ורק פעם ביומיים.
הוא מנוזל כבר מספר חדשים אך לאחרונה ניכרה החמרה בצינון והוא התחיל גם להשתעל.
אין לו חום.
רציתי לשאול האם ייתכן שכל אלו הם תסמינים של בקיעת שיניים?
וכן,האם יש משהו שאפשר לתת לתינוק בגילו כדי שייבש את הנזלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראולי
20/10/2009בלי לראות את הילד קשה לומר
אלו תסמינים לא ספציפיים
שן לרוב בוקעת תוך יומיים שלושה מהתחלת התלונות
לגבי הנזלת להקלה מי מלח בתרסיס לאף, שמן אקליפטוס/קרבול/לבנדר ועוד
ממליץ בדיקה אצל הרופא בשאלה של הגדלת שקדיים/אדנואידים או אלרגיה כגורם לנזלת כל כך ממושכת ואם אכן מדובר באלרגיה, טיפול ספציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאות מוזרותלילך20/10/2009שלום,
יש לי ילד בן חמישה שבועות שיונק באופן מלא ועולה כ-300 גר' בשבוע. עד אתמול היו לו יציאות רגילות צהוב/חום. מאתמול כל יציאה היא חום בתוספת נקודות שחורות או ירוק כהה. האם אני צריכה לבדוק את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא יודע
20/10/2009בלי לראות את הילד והצואה לא אוכל לדעת מה כוונתך בתאור הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני בן ה5 עם תסמונת פי פאפא...תמר20/10/2009לאחר בדיקות מקיפות הובחן אצלו תסמונת פי פאפא,
יש לי כמה שאלות,
ההתקפים הם כל שבועיים לפעמים שלושה,האם במשך הזמן הזמן בן התקף להתקף יהיה ארוך יותר או ישאר כך?
עד איזה גיל התסמונת ?
ומדוע שאנחנו נותנים לו נורופן להורדת חום,הנורופן משפיע רק לשעה ומה אפשר לעשות אחריי שעה עם החום החוזר?
הוא עדיין לא מקבל סטרואידים,אנחנו עושים רישום מדוייק של ההתקפים,
האם הסטרואידים משפיעים על חיי היום יום?
תודה רבה רבה,
תמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרPFAPA
20/10/2009עם הזמן ההתקפים מתייצבים ומתרווחים
ניתן לתת אקמול ו/או אופטלגין אם אין רגישות
אמבטיות עוזרות
חשוב גם לקחת משטחים בנוסף לרישום
מדובר במנה אחת בלבד של סטרואידים בתחילת התקף שלא אמורה להיות לה שום השפעה על חיי היום-יום למעט סמוך למתן ותלוי בתכשיר שלחלק מהילדים יש מספר שעות של פעלתנות יתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרתחת בקבוקמירה20/10/2009שלום רב,
אני משתמשת בבקבוק אוונט להאכלת בני בן החודשיים במטרנה. אני מרתיחה את המים כשעה לפני האכילה , שומרת אותם בבקבוק , ובמידת הצורך מוסיפה קצת מים חמים אם זה התקרר יותר מדי.
שאלתי היא, הם זה בסדר? האם זה בסדר לשים מים רותחים ישירות בבקבוק , וזה לא מסוכן? אני זוכרת שבעבר הייתה בעיה שדיברו עליה על הפרשה של חומר מסוכן מבקבוקים בעת חימום?
בבקשה תשובתכם האם זה בסדר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמים חמים
20/10/2009אני לא הייתי ממליץ למזוג מים רותחים ישירות לבקבוק האכלה ריק
אם יש מים קרים בבקבוק אין בעיה להוסיף מים חמים כי הם מתקררים בערבוב
אני מקווה שהבנתי את שאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספי תזונהרותי19/10/2009שלום,
יש לי ילד בן שנה ו8 חודשים עוד שבועיים, חשבתי לתת לו תוספי תזונה כמו אומגה 3 או אולי גם ויטמין C, במיוחד עם תחילת החורף למערכת החיסונית.
מאוד אשמח לדעתך?
ואיזה כן כדאי לתת? כי ראיתי שיש כל כך הרבה סוגים כמו למשל ============ לא מפרסמיפ תכשירים בפורום ========
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדעה אישית בלבד לא מספרות
20/10/2009אני אישית חושב שתוספי התזונה הטובים ביותר הם ירקות, פירות, דגנים מלאים, חלב, בשר, ביצים ודגים שתיית מים ופעילות גופנית באויר הפתוח ולא שום כדור או תמיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה שהוא לא אוכל כל כך טוב
רותי20/10/2009הוא לא אוהב בשרים וגם לא דגים ממש וגם לא חומוס וטחינה בכלל לא אוהב.
ולכן חשבתי לתת לו תוספת של אומגה 3.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו בריחה מהתמודדות
20/10/2009צריך לעבוד על האכילה באמצעות שיחה, גיוון, חיזוקים, להציע ושוב להציע ושוב ושוב ושוב
ולהתייעץ עם תזונאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד. ... קרא עודמנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)