מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דבשטלי26/10/2007
ביתי בת 8 חודשים משתעלת מזה שבוע
הגננת רצתה לתת לה דבש ואמרתי לה שלא לתת לה מכיוון שחל איסור...
אני מאוד מקווה שהיא לא נתנה לה
איך אפשר לדעת? במידה ונתנה לה כפית דבש אני אוכל לדעת? מהם התסמינים שעלולים להופיע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן דבש
ד''ר מוטי חיימי27/10/2007שלום טלי,
רוב הסיכוי שגם אם קיבלה כפית אחת של דבש- לא יקרה כלום.
המניעה ממתן דבש בגיל כזה היא מחשש למחלת הבוטוליזם -שנגרמת מרעלן המצוי בדבש, והתנגודת כלפיו נמוכה בגיל הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתנתי פיפי אדוםגולן25/10/2007
שלום !
יצא לי פיפי אדום היום,לפני תשובה אני רק רוצה להגיד שאכלתי קובה אדום בערך כשעה וחצי לפני הפיפי[לא את הסלק רק את הקובה] ו-10 דק' לפני זה שתיתי בערך 4 כוסות פטל.
האם זה קשור למה שאכלתי? או שזה מראה על מחלה שמתפתחת לי?
או כל דבר אחר.
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע השתן
ד''ר מוטי חיימי27/10/2007שלום גולן,
צבע השתן מושפע לפעמים ממזונות או משקאות שאכלנו או שתינו.
במידה והתופעה תימשך- רצוי ללכת לרופא הילדים לביצוע בדיקת שתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסט לאלרגיהמזל24/10/2007
מאיזה גיל אפשר לעשות טסטים לילדים שסובלים מקוצר נשימה וליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסטים
ד''ר מוטי חיימי24/10/2007בד"כ במצבים כאלה לא עושים טסטים אלרגיים כי לרוב מדובר בהיפראקטיביות של דרכי הנשימה, והמעקב הוא ע"י רופאי הריאות.
טסטים כאלה נעשים בד"כ כאשר יש תופעות עוריות או אלרגיה עונתית (התעטשויות וכד').* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחהמזל24/10/2007
אורטל בת 5 וחצי שנים, מאז גיל 8 חודשים סובלת מקוצר נשימה
ניסיתי כל מיני טיפולים גם במשאפים
וגם התייעתצי עם המואופט
השנה יש לה ליחה מוגברת כל שיעול קטן מוציאה ליחה מרובה ירוקה
האם זה מראה שיש לה עודם הצתברות של ליחה ומה עושים
בנוסף הילדה תמידה מזיעה "הזעת יתר גם בחורף
בנוסף יש לי תינוקת בת חצי שנה גם היא מאוד מזיעה גם שמזגן דלוק במיוחד הראש
אמרו לי שהזעתיתר זה מראה אל מערכת חיסון חלשה האם זה נכון ומה צריך לעשו ת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול וליחה
ד''ר מוטי חיימי24/10/2007שלום מזל,
עפ"י התיאור שלך נשמע כי היא סובלת מהיפראקטיביות של דרכי הנשימה, או "אסטמה" של הילדות.
ישנו טיפול מונע הניתן לטווח ממושך- החל ממשאפי בודיקורט , ועד טיפול בכדורים הניתנים לנשיכה כמו סינגולייר.
צריך להתאים לה את הטיפול המתאים- רצוי שתיבדק ע"י רופא ריאות ילדים.
לגבי הזעת היתר- צריך לבדוק ולהתרשם :אם היא כללית- ייתכן וכדאי לבצע בדיקות דם מסוימות (כמו תפקוד בלוטת תריס וכד').אין בהכרח קשר למערכת החיסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעלת?איתן23/10/2007
בני בן 7.5 לומד בכיתה ב. בכיתה התגלה מקרה של שעלת . בני משתעל מזה כשבוע אמנם לא בצורה חמורה אולם מה שמדאיג אותנו כהורים זה בננו השני גיא בן 4.5 חודשים ואנו חוששים מהדבקות .
א. האם ניתן לעשות משהו כדי למנוע ההדבקות ?
ב. איזה סימנים מקדימים יש ע"מ שנוכל לזהות האם יש הדבקות ? תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעלת
ד''ר מוטי חיימי23/10/2007בשעלת השיעולים הם התקפיים ,וסבד"כ מאד חזקים עד האדמה של הפנים.
בישראל- מחסנים כנגד שעלת , כך שכדאי לברר כיצד נדבק הילד בכיתה (ייתכן ולא חוסן).
אם ילדייך מחוסנים- הסיכון שיידבקו מאד קלוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילהענבר22/10/2007
שלום, בתי בת שנתיים +3 , גמולה מטיטולים ביום כשלושה חודשים, בחודש האחרון התחלתי להוריד לה את הטיטול גם בלילה אך לצערי היא עושה פיפי ואפילו לא מתעוררת ממנו, אני לוקחת אותה לשרותים לפני שאני הולכת לישון, ושוב פעם באמצע הלילה, לפעמים זה מספיק ולפעמים היא מרטיבה פעמיים בלילה, מה עושים?
בבוקר היא בכלל לא זוכרת ש"ברח" לה. האם להמשיך?
האם להחזיר את הטיטול בלילה? זה לא יבלבל אותה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה בלילה
ד''ר מוטי חיימי22/10/2007תהליך הגמילה הוא הדרגתי ומאד שונה מילד לילד.
לכן- לא הייתי "נלחץ " מזה שהיא עוד לא נגמלה בלילה.
היא בסה"כ בת 3 וקצת, מה בוער?
תני לה עוד קצת לישון בשקט עם חיתול בלילה , אך במקביל למדי אותה לעשות פיפי לפני השינה.
כאשר תראי שהחיתולים נותרים יבשים בבוקר- סימן שהגיע הזמן לנסות שוב.
אוקיי ? :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה
ענבר22/10/2007תודה על תשובתך, היא בת שנתיים וקצת.
השאלה הייתה האם להחזיר אותה לטיטול בלילה אחרי שכבר הורדתי אותו?
זה לא יבלבל אותה?
האם זה שהיא לא מרגישה ש"בורח" לה בלילה והיא ממשיכה לישון זה חלק מהתהליך? או שהיא פשוט עדיין לא בשלה לגמילה בלילה ועליי להחזיר את הטיטול?
דרך אגב, הורדתי לה את הטיטול בלילה מכיוון שהיא התעוררה מס' ימים רצוף עם טיטול יבש....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר מוטי חיימי23/10/2007שלום ענבר...
סליחה..טעות שלי.
מאחר וגילה אפילו יותר צעיר ממה שחשבתי- קל וחומר...
לא חושב שזה יבלבל אותה להחזיר את הטיטול ללילה .זה עדיף על התסכול של להתעורר רטובה..
הייתי מחכה עוד קצת (חודשיים בערך) ומנסה שוב בהדרגה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול יבשעינב22/10/2007
שלום רב, בני בן השנתיים וחצי החל משתעל לפני כשבועיים שיעול ליחתי, עם הזמן, השיעול הלך ופחת ובמשך כל הזמן הופיע רק במהלך היום (בדר"כ לאחר שהתעורר משנת לילה או צהריים), בסופו של דבר השיעול פסק לחלוטין. כעבור יומיים החל שיעול נוסף, שונה מהקודם, שיעול יבש המגיע בהתקפים, גם ביום וגם בלילה והולך ומחמיר עד כה. אתמול בלילה השתעל במשך שעתיים וחצי!!. אין תסמינים נוספים. האם עליי לפנות לרופא? האם יש דרכים להקל עליו? מנסיוני בעבר כל התרופות ללא מרשם אינם עוזרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול
ד''ר מוטי חיימי22/10/2007שלום עינב.
אכן כדאי ללכת לרופא הילדים.
ייתכן וטיפול באינהלציות בודיקורט (שיעיל לשיעול יבש, ונבחני שמקורו בדרכי נשימה עליונות) הוא הפתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העורחנה א21/10/2007
בני בן 3. רופא עור אבחן את המחלה על סמך בדיקה ויזואלית בלבד. האם עלי להסתפק בכך?
סימפטום המחלה מופיע בפריחה אדומה ומפוזרת רק בפנים, ללא גרד בכלל. הטיפול שניתן הינו סירופ- LORATRIM וקרם אפלומיצין לעור הפנים.
האם עלי להמשיך ולברר גורמים אחרים להופעת הפריחה כמו בדיקת אלרגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "אסטמה"של העור
ד''ר מוטי חיימי22/10/2007שלום חנה,
לרוב מדובר באמת באבחון קליני ללא צורך בבדיקות מיוחדות.
ישנם קרמים מיוחדים לטיפול בתופעה- שנקראת אטופיק דרמטיטיס.
הייתי ממליץ על קרם חדש שנקרא "אטופיקלייר".(על בסיס יותר טבעי ופחות מזיק)
באפלומיצין- יש אנטיביוטיקה שלא ממש נחוצה במקרה זה.גם המרכיב הסטרואידי לא תמיד נחוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בישבנו של תינוקעדי21/10/2007
ד"ר שלום.
לפני מספר ימים הופיעו פצעים אדומים עם מסגרת של מעין גלד לבן בישבנו (ממש ליד הרקטום)של בני בן ה3 שבועות, נגשנו לרופא אשר אמר כי זה נראה מעט פטריתי (בדק בפה וכו', ואמר שבסדר) ואמר לנו כי יש למרוח דקטרין 2 ביום למשך 10 ימים ובכל החלפת חיתול יש לנקות עם צמר גן טבול בשמן תינוקות (אמר בפרוש לא להשתמש במים, רק פעם ביום במקלחת).
לאחר מספר ימים הופיעה מעין פריחה האיזור שבו אנו מורחים את הדקטרין ולא נראה שיפור ממשי בפצעים.
עקב זאת הפסקנו את הטיפול במשחה ובשמן.
מה לדעתך עלינו לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת בישבן
ד''ר מוטי חיימי22/10/2007שלום עדי,
אני בד"כ ממליץ במקרים אלה על קרם הידרואגיסטן שיש בו גם מרכיב אנטיפטרייתי וגם מרכיב אנטי דלקתי שירגיע את האודם.
ניתן להשתמש גם בקרם פוליקוטאן (שבו יש גם מרכיב אנטיביוטי.
ההמלצה לגבי השמן - נראית לי מיותרת .
אשמח לשמוע אם עזרתי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשכים נפוחיםליאור21/10/2007
הבוקר גילינו כי לבן שלנו בן כשנתיים וחצי התנפחו מעט האשכים, מה זה יכול להיות ? נשמח לקבל תגובה בהקדם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות באשכים
ד''ר מוטי חיימי21/10/2007ברוב המקרים מדובר בהידרוצלה- הצטברות מים סביב האשכים.
לרוב מדובר במחלה ויראלית.
חובה לקחת אותו לרופא הילדים ו/או אורולג כדי שיתרשמו כי אכן זו הבעיה. לעתים עושים אולטרא-סאונד של האשכים כדי לשלול בעיות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בפניסטילמיכל20/10/2007
ביתי בת ה/נה וחודשיים מקוררת (נזלת ושיעולעם ליחה, ביחוד בלילה המקשה לישון). אני נותנת לה מזה 3 ימים טיפות פניסטיל (טיפה לק"ג), זה עוזר לה לנשום טוב יותר ויבש בלילה. האם זהו הטיפול הטוב ביותר? לכמה ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניסטיל
ד''ר מוטי חיימי21/10/2007שלום מיכל וסליחה על האיחור במתן התשובה.
ראשית, לאור גילה הרך רצוי שתבדק ע"י רופא ילדים, לשלילת ממצא ריאתי היכול להסביר זאת. במצב כזה הטיפול הוא בהתאם לממצא (אם יש צפצופים- נותנים אינהלציות, אם יש דלקת- נותנים אנטיביוטיקה וכו'..).
פניסטיל הוא טיפול אנטיאלרגי.
ייתכן והוא עוזר מעט בייבוש הנזלת, אך הייתי נזהר משימוש ממושך.ולא נותן יותר מפעמיים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת ושיעול בתינוקתגילת18/10/2007
שלום רב!
יש לי תינוקת בת 11 חודשים ומאז גיל 3 - 4 חודשים לא מפסיקה להיות מנוזלת מאוד,ושיעולים חזקים כמו למבוגר ודלקות חוזרות בעיניים.
עשיתי לה בדיקה של אלרגיה ולא יצא משהו חד משמעי אבל בכל זאת עברתי לתת לה חלב על בסיס צימחי אולי זה הגורם לבעיה.
עכשיו לאחר יותר מחודש אין שיפור במצב ושוב אנחנו עם אותה הבעיה מה עושים?
האם אנחנו צריכים לקחת אותה למומחה בנושא או רופא אף אוזן גרון?
אודה לך על הכוונה בנושא.
תודה,
גילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול ונזלת
ד''ר מוטי חיימי21/10/2007שלום גילת וסליחה על האיחור במתן התשובה.
התופעות שאת מתארת יכולות להגרם ממחלות ויראליות שונות, ולאו דווקא על בסיס אלרגי.
הייתי מבקש הפניה לרופא ריאות שיבדוק ויבצע צלום חזה ויתן המלצות בהתאם. לעתים מדובר בשיעולים וצפצופים (מעין אסטמה, של תינוקות) ואז נותנים טיפול מונע לתקופה ממושכת. מאד תלוי מה מוצאים בבדיקת הריאות בזמן ההתקפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - אכן כך נעשה!
גילת22/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ממושך באבילקרוית18/10/2007
שלום רב,
בני בן השנתיים ו 7 חודשים מטופל באבילק טיפול ממושך (מספר חודשים) 30 מ"ל ליממה, וכל72 שעות נר או חוקן.
שאלתי - האם אין צורך לעקוב אחר הטיפול באמצעות בדיקת דם או צילום על מנת לראות שהכל בסדר?
מפחיד אותי לתת לו כל כך הרבה תרופות מבלי לדעת שהכל בסדר.
תודה רבה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באבילק
ד''ר מוטי חיימי21/10/2007שלום רוית וסליחה על האיחור במתן התשובה.
זה אכן נראה לי מינון מעט גבוה לגילו.
האם עבר בירור גסטרואנטרולוגי כלשהו? כדאי לבקש הפניה לגסטרואנטרולוג שיתן את דעתו וככל הנראה יבצע בדיקות דם כלשהן ואולי אף הדמיה כלשהי של מערכת העיכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טשטוש ראיהאתי18/10/2007
ביתי בת ה-5 מתלוננת בשבועיים האחרונים כי במהלך היום כשהיא בגן היא רואה לפעמים את הילדים או הגננת מטושטש, וכמו עיגולים שקופים מופיעים מול עינייה, ואח"כ זה נעלם. לקחתי אותה מידית לרופא עיניים אשר בדק אותה ואמר שהכל תקין וכי הוא ממליץ לחזור על הבדיקה בעוד מס' חודשים.
האם יש מקום להמשך בירור רפואי, אולי נויורולוגי, האם יש סיבה לדאגה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טשטוש ראיה
ד''ר מוטי חיימי21/10/2007שלום אתי וסליחה על האיחור במתן התשובה.
בעקרון- אם בדיקת רופא העינים אכן שלל בעיה - הייתי מסיר דאגה מלבי.
אכן רצוי לחזור על הבדיקה בעוד ספר שבועות ולוודא שנעשית בדיקת עיניים מקיפה כולל הרחבת אישונים, בדיקת קרקעית העיניים, בדיקת חדות ראיה ושדות ראיה.
אם התופעות נמשכות או שמופעיות תופעות אחרות (כאבי ראש, סחרחורות, הקאות וכד')- הייתי לוקח אותה גם לבדיקת נוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתררז17/10/2007
שלום זה שוב אני קראתי את תשובתך אבל אני עדיין לא יודע אם לעשות את הניתוח ואני כבר לא יודע מה לעשות אני כול יום סובל מהעזה ביידים אבל אני לא יודע אם לעשות את הניתוח וזה ממש מטריד אותי ואני חייב יעוץ ...
תודה רבה רז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ד''ר מוטי חיימי21/10/2007שלום רז וסליחה על האיחור במתן התשובה.
אני מבין לחששותיך.
ואולם- מאחר ואתה סובל מזה- רצוי שתלך לבדיקה בלבד אצל כירורג מנוסה בתחום - בה תוכל לקבל את כל המידע . לפעמים חוסר ידע גורם לחרדה וחששות מיותרים.
איפה אתה גר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה רז
רז22/10/2007שלום זה שוב רז אני גר בקיבוץ קדרים זה בצפון הארץ ליד ראש פינה ...
ותודה אל עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר מוטי חיימי23/10/2007רב הסיכוי שבבי"ח כרמל או ברמב"ם תוכל למצוא מישהו שמטפל בכך.אנסה לברר לך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרז
רז24/10/2007תודה .....אממ תוכל אולי להגיד לי בערך כמה עולה הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר בכפות הידיים
עדי30/10/2007רז במקרה שנינו סובלים מאותו הדבר .
אני הכי מבינה אותך .
בעוד כמה ימים אני הולכת לעבור את הניתוח מקווה שיהיה בסדר :]
לי זה מאוד מפריע לכן החלטתי לעשות אותו מקווה שתסתדר עדי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
רז31/10/2007שלום אני כול כך מזדעה איתך אין לך מושג כמה אם תוכלי להמשיח לכתוב לי אחרי הניתוחח ולספר לי כי אני ממש שוקל לעשות אותו
תודה ומחזיק בשבילך אצבעת
רז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)