מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר חיימיעדי06/11/2007
תודה רבה לך :]
תמשיך לעשות את עבודת הקודש שאתה עושה .
שיהיה לך ערב טוב :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
ד''ר מוטי חיימי08/11/2007תודה על המילים החמות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי =[[יי05/11/2007
אני בת 15...........ואני מזיעה המוןןןןןןן בבית השחי שלי
הלכתי לאיזה רופא והוא נתן לי קרם וסבון של ספיריאל קרם
אני משתמשת בזה כבר חצי שנה אבל הבעיה היא שזהה ממש לא עוזר........=[[
וגם הביאו לי מלא כל מני דאודורנטים לשים שאמורים למנוע ת'זיעה אבל זה פאקינג לא עוזר!!!!!
מה לעשותת?
תציל אותי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה
ד''ר מוטי חיימי06/11/2007אני מציע שתלכי לבדיקת רופא אנדוקרינולוג ובמידה והכל תקין- לכירורג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי,תודה
יי07/11/2007אבל מה זה אנדוקרינולוג? חח...
ויש לי שאלה, האם הזרקת בוטוקס היא מסוכנת? יכולים להיות לי נזקים מזה?תופעות לוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???? זה מאוד חשוב!!
יי11/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר מוטי חיימי11/11/2007אנדוקרינולוג- רופא המטפל בכל הנוגע לבעיות בהורמונים.
הזרקת בוטוקס- אם נעשית בידי אדם מקצועי- לא צרכיה להיות מסוכנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי,תודה
יי11/11/2007איך אני אמורה לשכנע את ההורים המטומטמים שלי שזה לא מסוכן ולא יכול לעשות אותי נכה או עקרה? =\ (כן הם מפגרים רצח)
ואתה יכול לתת לי אולי טלפון שלך או של מישהו שהם יוכלו לדבר איתו בקשר לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי זה מאוד חשוב
יי14/11/2007שישאלו את רופא המשפחה בשלב ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר מוטי חיימי15/11/2007שישאלו את רופא המשפחה בשלב ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרזעדי05/11/2007
תרשום לי איימל שלך או מספר איסקיו כדיי שאוכל לתת לך פרטים לגבי הניתוח
יום טוב :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
רז05/11/2007אמממ טוב אני יתן לך את שנייהם
[email protected]
267977812
מזה תודה שאת ממשיכה לדבר איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
יי05/11/2007את יכולה לרשום כאן איסיקיו או מסנג'ר שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ל ד''ר מוטי חיימיעדי05/11/2007
תודה רבה :]
עברתי כבר את הניתוח בהצלחה !
מקווה שרז יקבל את ההחלטה הנכונה ויעשה את הניתוח .
יום טוב ! [:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
ד''ר מוטי חיימי05/11/2007עדי היקרה,
כל הכבוד!
אני שמח בשמחתך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון בעיתי?חסוי04/11/2007
שלוב רב!
לפני שבוע עשינו חיסון MMR ומאתמול בערב ילד שלי משלשל עם חום גבוה 39
ב-2 יצאות אחרונות הופיעה מעט דם בצואה.
שאלתי: האם יש קשר לחיסון? והאם זה דזינטריה( צואה בצבע צהוב,לא ירוק)?
מחר אני רוצה לקחת אותו לרופא,מה לעשות עד כאן? הוא שותה הרבה אבל לא רוצה לאכול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול
ד''ר מוטי חיימי05/11/2007שלום.
רוב הסיכוי שהתופעות שתארת לא קשורות לחיסון.
צבע הצואה הצהוב ממש לא מרמז על דיזנטריה (אז הצואה דמית ).
טוב שהוא שותה וזה מה שחשוב.
רצוי לתת לשתות לשתות תמיסה עם מלחים וסוכרים כמו הידרן או מינרלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודש באף ונחירות בבן 5 שבועותיהודית03/11/2007
ביומיים האחרונים בני בן 5 השבועות סובל מ"אף סתום".
היום הבחנו שהוא נוחר (גם בערות, אף כי לא כל הזמן).
בנוסף, הוא אינו שקט ובוכה גם ביניקה.
ניסיתי לטפל בגודש באף באמצעות אלרין- תמיסת מי מלח לתינוקות, אך ללא הועיל.
האם יש מקום לדאגה? האם עלי לראות רופא ילדים/ אא"ג?
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש באף
ד''ר מוטי חיימי04/11/2007שלום יהודית.
אכן בגיל כזה הטיפול בנזלת היא ע"י תמיסת מי מלח.
מאידך- אם את מתרשמת שקשה לו לנשום ושישנם חרחורים- רצוי לקחת לרופא לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזעדי31/10/2007
תודה מאמי .
בעזרת ה' שאני יחזור אני יספר לך אך היה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
ד''ר מוטי חיימי31/10/2007לרז ועדי מקווה שבאמת תעברו את הניתוח בקלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש למחלת הנשיקהאמא מודאגת31/10/2007
ילד בן 3, לפני יומיים התחיל לקבל אנטיביוטיקה בשל חשש לדלקת גרון, מוגלה בגרון ושקדים נפוחים מאוד.
האנטיביוטיקה עד היום עדיין לא משפיעה והחום לא יורד(ממוצע 39)
הרופא חושש שזוהי מחלת הנשיקה אך תוצאות בדיקות הדם שעשה היום יגיעו כנראה רק ביום ראשון. מה עושים עד אז???? ככה סתם ממשיכים אנטיביוטיקה שלא מועילה?
או שעדיף להמשיך ואולי היא תשפיע "מתישהו"?
מה עושים? אני כבר חסרת אונים ממש והילד סובל.
נ.ב
יש לו גם כאבי בטן וגזים כל היום.
תודה מראש מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש למחלת הנשיקה
ד''ר מוטי חיימי31/10/2007שלום מירב
האם לא לקחו משטח גרון לפני שהחלו בטיפול האנטיביוטי?
אם נלקח- מחר צריכה כבר להיות תשובה ובהתאם תחליטו לגבי המשך האנטיביוטיקה.
אם לא נלקח- זו באמת טעות, ואני הייתי ממשיך באנטיביוטיקה עד קבלת כל התשובות, אלא אם כן ממצאי הבדיקה מראים בצורה ברורה כי מדובר במחלה ויראלית (במחלת הנשיקה יש טחול או כבד מוגדלים וכד')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה על התשובה
אמא מודאגת02/11/2007הבעיה כאן היא שביום הראשון שהוא חלה לא היינו בבית ולקחנו אותו למרפאה אחרת כאורח.
שם לא עשו לו משטח גרון.והוא התחיל לקחת אנטיביוטיקה.
יום למחרת כבר היינו אצל הרופא שלו והוא עשה לו משטח אבל גם אמר שזה יכול להתפקשש בגלל האנטיביוטיקה.
היום קיבלנו תוצאה של המשטח שהיא "פלורה רגילה" אבל קופ"ח כבר לא עובדים ואני לא יודעת מה לעשות.
בכל מקרה הוא עשה בדיקות דם ואנחנו עוד מחכים לתשובות
תודה על הכל
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר מוטי חיימי03/11/2007שלום מירב,
בהתחשב בעובדה שהחום עדין נמשך, ויש חשד למחלה ויראלית, ואף אין צמיחה במשטח- אני הייתי מפסיק את הטיפול האנטיביוטי , שמימילא לא עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח לא נעים מהאוזןגלית30/10/2007
שלום רב,
לביתי בת החודשיים יש ריח רע מהאוזן, יש לציין שהריח הוא אינו בלתי נסבל. מאז שהיא נולדה, לא ניקיתי לה את האזניים.
האם זה מצביע על בעיה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח לא נעים מהאוזן
ד''ר מוטי חיימי30/10/2007שלום גלית,
ייתכן ומדובר רק בהצטברות של שעווה (צרומן).
רצוי לקחת לבדיקת רופא ילדים או רופא אאג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותגלית30/10/2007
שלום,
בני בן שנה ושלושה חודשים התקבלו התוצאות הבאות
מה משעות התוצאות:
תרבית שתן התקבל-
צמיחה מעורבת של מספר חיידקים Urine Culture* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרבית שתן
ד''ר מוטי חיימי30/10/2007המשמעות היא שהשתן היה לא נקי ולכן יש צמיחה של כמה חיידקים.
ולכן- אין להתייחס לזה כאל מקור החום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גבוההרויטל29/10/2007
לרופא שלום ,
בתי בת שנה וחודש וסובלת מזה כ-36 שעות מחום גבוהה הנע בין 39-40.5 . לאחר בדיקת הרופא המטפל אשר איבחונו היה :גרון נקי מאודם, אין חשש לדלקת אוזנים וריאות נקיות ערכנו בדיקת דם ושתן.
בדיקת השתן בסטיק הייתה תקינה ובדיקת המעבדה עדין לא הגיעה.
בבדיקות הדם נמצא:
WBC 26.00 K/UL ( 5.00- 13.00)
NEUTROPHILS 14.50 K/UL ( 1.20- 6.40)
NEUTROPHILS % 55.80 % ( 19.00- 51.00)
LYMPHOCYTES 8.60 K/UL ( 2.60- 8.10) *
LYMPHOCYTES % 32.90 % ( 41.00- 68.00 MONOCYTES 2.70 K/UL ( 0.25- 1.43)
MONOCYTES % 10.50 % ( 5.00- 11.00)
EOSINOPHILS 0.10 K/UL ( 0.00- 0.78)
EOSINOPHILS % 0.30 % ( 0.00- 6.00)
BASOPHILS 0.10 K/UL ( 0.00- 0.20)
BASOPHILS % 0.50 % ( 0.00- 1.50)
RBC 4.30 M/UL ( 3.90- 5.50)
HEMOGLOBIN 12.00 G/DL ( 11.00- 14.00)
HEMATOCRIT 34.20 % ( 32.00- 41.00)
MCV 79.60 FL ( 70.00- 85.00)
MCH 27.90 PG ( 23.00- 29.00)
MCHC 35.00 G/DL ( 32.00- 35.50)
PLATELETS 415.00 K/UL ( 190.00- 450.00)
MPV 8.70 FL ( 6.50- 11.50)
RDW 12.90 % ( 11.00- 17.50)
נראה על פי התוצאות כי ריכוז כלל תאי הדם הלבנים הינו גבוהה יחסית האים זה מצריך טיפול אנטיביוטי מיידי הפניה לבית חולים או המתנה לבוקר והתייעצות עם הרופא שכרגע לא עובד????
תודה על העצה רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גבוה ולויקוציטוסיס
ד''ר מוטי חיימי29/10/2007שלום רויטל.
תוצאות ספירת הדם מראות על ספירה לבנה גבוהה מאד (26000 )- דבר הנקרא לויקוציטוסיס . הדבר מרמז על הימצאות זיהום חיידקי בדם או במקום אחר .הייתי מציע שתקחו אותה (בניחותא) לחדר המיון לצורך בדיקה מחודשת כולל צילום חזה לאיתור דלקת ריאות סמויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים גיל חודשייםשלי28/10/2007
ערב טוב ד"ר חיימי,
1.לביתי מלאו אתמול חודשיים. היום היא קיבלה חיסון בטיפת חלב.
מתי כדאי לעשות לה את חיסון ה- prevnar ?
2. נתתי לה אקמולי (נר) בחום 37.8, האם נהגתי בסדר? או שהייתי צריכה לחכות?
תודה רבה על היותך זמין עבורנו!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון פרבנר
ד''ר מוטי חיימי28/10/2007שלום שלי.
לאמהות נחמדות כמוך- כיף להיות זמין :-)
לגבי חיסון הפרבנר- החיסון ניתן בשלוש מנות, החל מגיל חודשיים. את יכולה לחכות למועד החיסון הבא ואז לתת אותו יחד עם החיסונים האחרים.
לגבי האקמול- בחום 37.8 אין צורך לתת אקמול, אבל לא נורא אם נתת (זה טוב גם נגד כאבים, שאולי היו לה עקב החיסון). להבא- חכי קצת: אם החום לא עולה והילדה מתנהגת כרגיל- אין צורך באקמול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה ועוד משהו קטן
שלי28/10/2007היא עכשיו ישנה (לאחר האקמולי), נראה שישנה חזק מהרגיל, ומשמיעה מעין "נחירות" קטנטנות ומידי פעם משתעלת כאילו נחנקת, זה נפסק מהר ואז ממשיכה לישון.
האם אלו תופעות של החיסון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלית29/10/2007התינוקת כעת מנוזלת משתעלת ומתעטשת.
כרגע החום הוא 37.8.
לאחר בדיקת רופא אתמול בלילה, נאמר לנו שאין מה לעשות וצויידנו במי מלח. לפני החיסון בכל היה בסדר.
הרופא טוען שכנראה זה מקרי.
האם יכול להיות שזה כתוצאה מהחיסון? למיטב הבנתי החיסון "מדמה" את המחלה בגוף והחיסון כלל גם שעלת. האם כל מה שקורה תקין? האם לפנות היום לרופא הילדים שלנו או שאין צורך?
תודה ויום טוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר מוטי חיימי29/10/2007לא נראה לי שזה קשור לחיסון. ככל הנראה היא מצוננת או פיתחה מחלה וירלית בלי קשר לחיסון.
במידה והתופעות נמשכות-רצוי לקחת לבדיקת רופא הילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה כללית לא טובהליאת28/10/2007
שלום,
בני בן שנה ושלושה חודשים, החל מיום חמישי מצב רוח פחות טוב, מראה סימני חולשה אין חום, תיאבון רגיל, בקעו לו שתי שיניים,
אני מתלבטת אם ללכת לרופא מכיוון שלא יקבל מחלה אחרת
מה מומלץ לעשות במקרה זה?
מה הסימנים של דלקת גרון?
בתודה מראש,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
ד''ר מוטי חיימי28/10/2007שלום רב,
נראה כי מדובר במחלה ויראלית , אם כי יש צורך להיות עירני.
דלקת גרון בגיל הזה מתבטאת בתאבון מופחת (עקב כאבי הגרון) ולעתים גם חום, וריח רע מהפה.
במידה ומופיע חום או שינוי בהתנהגות-יש לקחת לרופא לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה מרובהאופק28/10/2007
שלום, בני בן השנתיים וחודשיים אסמתי מגיל 3 חודשים ומטופל בטיפול קבוע של בודיקורט בוקר וערב ושקית סינגולר בערב. בתקופה האחרונה מזה כ-3 שבועות הוא משתעל (והוא לא בהתקף) עם ליחה מרובה (בבוקר במיוחד) ולכן הוא גם לפעמים מקיא. רציתי בבקשה לדעת איך אני יכולה לעזור לו בנושא הליחה? האם מוקוליט יכול לעזור ומה המינון שאפשר לתת לו ? האם יש תרופה אחרת רק לליחה? תודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול
ד''ר מוטי חיימי28/10/2007שלום אופק,
מוקוליט עוזר לרכוך הליחה ולמקרים שבהם השיעול יבש וטרדני. לכן במקרה זה -בו יש הרבה ליחה רצוי לנסות לייבש אותה.
אולי יש צורך באינהלציות , אך יש צורך קודם לכן בבדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון RSVנרי28/10/2007
בתי נולדה בשבוע 27+5 כיום בת 10 חודשים שוקלת 7 ק"ג
האם כדאי לחסנה ל RSV ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון
ד''ר מוטי חיימי28/10/2007לדעתי כן.
את יכולה לשאול גם בפורום מחלות זיהומיות באתר זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)