פורום אורתודונטיה - יישור שיניים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    פלוני
    06/03/2009

בגיל 13 היה לי גשר ורסן בגיל 15 לאחר הורדת הגשר הוציאו לי את 4 שיני בינה, בגיל 16 השיניים התחילו לזוז לי היום אני בת 34 יש לי רווחים שמאוד מפריעים לי בשיניים העליונות. השיניים העליונות נסגרות על התחתונות, יש לי קנעקים וחריקת שיניים, היה לי סעד אבל בבוקר שהייתי כמה ממש כאבו לי השיניים והלסת, אני מפחדת שאם עשים גשר או ברזלים הפה שלי לא יעמוד בזה, מה אני עושה לגביי הרווחים תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• התייעצי עם מומחה/ית

ד``ר אריאל דינבר
    08/03/2009

אולי יש פתרון שאינו אורתודונטי ואולי זה הפתרון היחיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצמדים חכמים
    פדות
    05/03/2009

קיבלתי ממאוחדת פרדס חנה הצעת מחיר עם מצמדים חכמים ואילו ממכבי קיבלתי הצעה לטיפול רגיל עם גומיות שאלתי מה ההבדל בינהם? מה עדיף? נאמר לי שעם המצמדים זה טיפול מהיר יותר מדובר בנער בן 14 אשמח לתשובה מהירה

לקביעת תור
    סגירה
    מצמדים חכמים

הוספת תגובה

• לא מהיר יותר

ד``ר עתליה וסרשטיין
    08/03/2009

לפי כל המחקרים שהופיעו מאז הופעת המצמדים ללא גומיות- הטיפול אינו מהיר יותר. אולי מהיר בשלבים הראשונים, אך סיומו כדי להביא את השיניים לעמדה אידאלית, אורך זמן רב. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים?!
    נאיה
    04/03/2009

שלום לכולם, לפני כחודש הורכבו סמכים פנימיים בלסת העליונה, הנני מצחצחת לפחות 3 פעמים ביום. האם יתכן כי החלה נסיגת חניכיים כתוצאה מכך?אציין כי גילי מעל 35 תודה...

לקביעת תור
    סגירה
    נסיגת חניכיים?!

הוספת תגובה

• כל הכבוד

ד``ר אריאל דינבר
    08/03/2009

אם את מצחצחת 3 פעמים ביום את מהווה דוגמא לאחרים.צחצוח אגרסיבי יכול לגרום לנסיגת חניכיים. מוטב שתבדקי מול האורתודונט או השיננית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסת תחתונה בולטת
    ארז
    03/03/2009

שלום! שמי ארז ואני בן 21. הלסת התחתונה שלי בולטת כלפי חוץ, כרגע אני נמצא בטיפול ליישור השיניים , והרופא שיניים אמר שלאחר סיום היישור שיניים , הוא יניח גומיות בגשר מהלסת התחתונה לעליונה כך שיופעל כח כלפי פנים הפה ובכך הלסט התחתונה תוכל לחזור אחורה. הרווח בין שיניים הלת התחתונה לעליונה הוא בערך כ1.5 ס"מ. והרופא אמר שיהיה הצלחה של 90% הלסת התחתונה לא תחזור למקומה ב100% אבל הלסת עליונה תהיה מול הלסת התחתונה. וכמו שאמרתי יש לי הבדל של 1.5 ס"מ בין הלסת התחתונה לעליונה ובנוסף השיניים הקידמיות לא נוגעות זו בזו בשום מצב. האם יכול להתקיים דבר כזה? והלסת תוכל לחזור אחורה ב1 ס"מ? מבלי התערבות כירוגית? האם יש אפשרות להחזיר את הלסת התחתונה איך שהוא ב100% מבלי לנתח? מה אתה מציע לי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    לסת תחתונה בולטת

הוספת תגובה

• 1.5 ס"מ או מ"מ?

ד``ר עתליה וסרשטיין
    03/03/2009

אני מניחה שמדובר במילימטרים - אחרת הפער עצום בין הלסתות.
    האורתודונטיה בגילך יכולה להזיז את השיניים. הזזה של הלסת עצמה אפשרית רק בעזרת כירורגיה.
    אתה צריך להחליט אם מפריע לך רק מראה השיניים, שיכול להשתפר על ידי היישור או עמדת הלסתות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקירת שיניים

ארז
    04/03/2009

המליצו לי לעקור 2 שיניים בלסת התחתונה (2 שיניים שקרובות לשישייה הקידמית) ואז למתוך בעזרת גומיות את כל הלסת אחורה . היות והפרופיל שלי קצת מעוות עכשיו , האם זה ישפיע על הפרופיל שלי לתובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יגרום לתנועת השיניים

ד``ר עתליה וסרשטיין
    04/03/2009

בעקבות תנועה זו השפה התחתונה יכולה לנוע אחורה אך לא הסנטר. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבוע
    אורית
    28/02/2009

עברתי טיפול יישור שיניים לפני כשש שנים(כיום בת 23). כאשר הבעיה המרכזית הייתה שן תחתונה עקומה שעיקמה את השיניים שלידה. הטיפול ארך שנה ולאחר הסרת הגשר שמו לי קיבוע בשיניים תחתונות. כאשר הלכתי לשיננית לטיפול שגרתי היא אמרה לי שהקיבוע זז ואני אכן מרגישה שהשיניים מעט התעקמו(ממש תזוזה קטנה).האם יש סכנה שהשיניים יחזרו למצב הקודם(לפני הטיפול) מה אפשר לעשות? האם להחליף את הקיבוע וזה ישמר את המצב הנוכחי או שיש משהו אחר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    קיבוע

הוספת תגובה

• תיקון הקיבוע

ד``ר עתליה וסרשטיין
    28/02/2009

עליך לפנות לאורתודונט/ית שטיפל בך לצורך תיקון הקיבוע. לא בהכרח חייבים להחליפו. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמיחת שיניי בינה בסיום תהליך יישור
    לירון
    28/02/2009

היי, אני בת 21 ועוד כחודש עתידה להוריד גשר מהסוג החדש (ללא גומיות על הברזלים) לאחר תקופה של 11 חודשים. שמתי לב שהתחילו לצמוח לי שיני בינה... ואני מאוד מודאגת שזה ישפיע על הצורה החדשה של השיניים שלי. (סבלתי לפני כן מצפיפות יתר של השיניים והן התחילו להצמד אחת על השנייה) האם יש סיבה לדאגה הזו? האם צריך לעקור כל שן בינה שגודלת,במיוחד בתהליך של יישור?

הוספת תגובה

• עקירת שיני בינה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    28/02/2009

גם ללא קיומן של שיני בינה צפויה הצטופפות השיניים הקדמיות התחתונות בעיקר עד גיל 25 בקרב רוב האוכלוסיה. אני מניחה שבסיום הטיפול תקבלי מכשור, שיסייע לשמור על תוצאת הטיפול. לא צריך לעקור כל שן בינה שגדלה, גם לא בתהליך או לאחר יישור שיניים. התייעצי עם האורתודונט.ית שלך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גדר לשון נגד מציצת אצבע
    גל
    26/02/2009

הילדה בת 11 מוצצת אצבע, ואינה מסוגלת להיגמל מעצמה (זה חזק ממנה) האם גודר לשון הוא מכשיר שאכן יעשה את העבודה? ולמה לא כל אורטודנט מוכן להשתמש בשיטה זו?

לקביעת תור
    סגירה
    גדר לשון נגד מציצת אצבע

הוספת תגובה

• פעולת הגודר

ד``ר עתליה וסרשטיין
    28/02/2009

אכן מקשה מאוד על מציצת האצבע. לא כל אורתודונט מוכן - אולי משום החשש לגרום לפגיעה פסיכולוגית בילדתך. חשוב למצוא אמצעי הרגעה אחר לפני מניעת מציצת האצבע וחשוב שהילדה תראה את המכשיר ותבקש להתקינו בפיה, ולא להרכיב את המכשיר בכפיה, כנגד רצונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זירוז הטיפול?
    נתנאל
    25/02/2009

שלום הנני בן 22 במהלך שירותי הצבאי חטפתי מכה בלסת שכנראה גרמה לתזוזה אצל רופאי הפה ולסת נאמר לי שעליי לעשות טיפול אורטודנטי לשם החלמת הכאבים בלסת(שלא ממש מכאיבים אלא מציקים מידי פעם) כמו כן יש לי מכשיר הרחבה ללסת עליונה הרופא פה ולסת אמר לי שהגשר יהיה ל3 שנים וכפי שציינתי אני בן 22 ודיי מפריע לי להיות עם גשר בגילי לכן רציתי לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות ע"מ לזרז את הטיפול? כמו כן חוץ מביום ששמו לי תגשר כאב לי מספר שעות ושאר החודש לא הרגשתי כלום זה נראה כאילו אני סתם שורף זמן ....יכול להיות שהבניה אצלי קצת יותר מהירה... כמו כן האורטודנט שלי הסביר לי שתהליך ההריסה של השיניים(עצם) לוקח שבוע והבנייה שבועיים כלומר שאפשר לקבוע תור כל שלושה שבועות במקום כל חודש כפי שהמרפאה קובעת לי א) האם אפשר אפילו לקבוע תור בפחות מחודש?או שלשוה שבועות ? ב)אם זה אפשר לאפשר אכן לבוא לאורטדונט כל שבועיים האם המרפאה מחויבת לקבוע לי תורים כאלה ? ג)האם אכילה מרובה של סידן ודברים בריאים יאצו את תהליך הבנייה כך שאזרז את הטיפול? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    זירוז הטיפול?

הוספת תגובה

• דילגת עליי :(

נתנאל
    02/03/2009

ממממ באסה גם ככה חיכתי לתגובה הרבה זמן חח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מהיר

ד``ר עתליה וסרשטיין
    03/03/2009

קיימת שיטה של ביצוע חתכים החניכיים ובעצם, שמזרזת לפי הדוגלים בה, את תזוזת השיניים. החתכים לא מבוצעים על ידי אורתודונט אלא על ידי מומחים לחניכיים.
    בדרך כלל החוטים המשמשים כיום באורתודונטיה פעילים לאורת זמן רב - 6 שבועות ועד חודשיים, כך שללא חיתוך החניכיים, אין טעם בפגישות כל פרק זמן קצר. כמו כן רצוייה החלמה של רקמת השורש בין ההפעלות. אכילת סידן ודברים בריאים אחרים - לא ידועה כמזרזת את הטיפול. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה....ושאלה קטנה נוספת

נתנאל
    03/03/2009

מה הזמן המינימלי שמומלץ בין הטיפולים?(במיוחד שאחרי כל טיפול הכאב הוא גג יום יומיים לא נראה לי הגיוני חודש לחכות לתור הבא) תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הגיוני אבל

ד``ר עתליה וסרשטיין
    03/03/2009

כך מומלץ עלפי הספרות האורתודונטית. אתה חייב להיות סבלני. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סמכים שקופים + קשת לבנה דקה.
    המיישר
    23/02/2009

היי , שבוע שעבר שמו לי את הסמכים השקופים + קשת לבנה דקה אשר עוברת ביניהם. כעת שמו לי רק בלסת עליונה ולאחר מספר שבועות ישימו לי בלסת התחתונה. שאלתי היא : 1. נאמר לי שהצבע של הקשת הלבנה יכול להפגם אך זה קרה מייד לאחר הצחצוח הראשון מבלי שהכנסתי משהו לפה,ציחצחתי וכבר התחיל להתקלף מעט. מדוע זה? 2. ישנם נקודות על הסמכים השקופים שזה משמש לעזרת הרופא בהרכבתם ולאחר צחצוח הם אמורים להעלם והם לא נעלמו עדיין.אני חושש לצחצח חזק מידי ואז הצבע של הקשת בכלל תעלם.וגם מפחד שהסמכים יפלו.כיצד ניתן להעלים את הנקודות? 3.מדוע יש להמתין בין הרכבת סמכים וקשת בין לסת ללסת האם יש הסבר הגיוני או שמא הסיבה יכולה להיות לחכות ולראות כיצד יתפתח היישור בלסת העליונה ולהמתין לצמצום המרווח בין הלסתות כך שיהיה אפשרי לעבוד על הלסת התחתונה.?? 4.לגבי אוכל ושתייה אשמח לקרוא ממטופלים אשר עשו טיפול בסמכים שקופים על מה הם ממליצים לאכול /לא לאכול ולשתות /לא לשתות .והאם אחרי כל ארוחה לרוץ ולצחצח על מנת שלא ישארו כתמים? 5. איזה משחות שיניים/מיי פה / ומברשת שיניים מומלצות לשמור על הייגינת הפה בזמן טיפול אותודנטי ועל מנת להמנע מדלקות ועששת?? תודה מראש על התשובות ומצטער על ההודעה הארוכה.

הוספת תגובה

• עצות מניסיון של חודש

הילה
    23/02/2009

היי לבחור, ברוכים הבאים למועדון השקופים. הרכיבו לי לפני כחודש וחצי , גם בנתיים רק בעליונות. הסיבה לכך למיטב הבנתי היא כדי שתוכל להפתח קשת רחבה יותר בלסת העליונה כך שכאשר ידביקו לך את הסמכים בלסת התחתונה, השיניים העליונות לא יפילו אותן. (לפחות אחת הסיבות). עצות לשימוש - צחצח שיניים לפחות 3 פעמים ביום, וכל הזמן תבדוק במראה אם נשאר משהו אחרת זה לא נעים.קיבלתי בביקורים אצלי הרופא שלי פידבקים חיוביים לגבי שמירת ניקיון הקוביות מאחר ואני באמת משדלת לצחצח. המלצה - לא לנגוס כלום עם השיניים הקדמיות, להחזיק בצמוד אליך שעווה רפואית, לא לאכול קארי - צבע לי את הגומיות בצהוב. אגב, בשבועיים הראשונים שתי קוביות התנתקו לי כי נגסתי בטעות במשהו עם אגוז שנתקע בין החוט לבין השיניים והקפיץ את הקוביה. עצה חברתית - ללמוד לחייך בפה מלא גם עם הגשר אחרת סתם יוצא חיוך מוזר ועקום. זה בהנחה שאתה מעל גיל 20 כמוני וגם מתבאס ללכת עם גשר בגיל כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה.

המיישר
    23/02/2009

תודה על התשובות. אגב מה לגבי משחות שיניים מיוחדות או מברשת שיניים מיוחדת יש משהו מומלץ? והנקודות על הסמכים אחרי כמה זמן ירדו.? והאם גם לך התקלף הצבע מהקשת מתכת מהר?? תודה על התשובות :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

הילה
    24/02/2009

היי מיישר, הנקודות שמסמנות את הקוביות ירדו כבר באותו הערב לאחר הצחצוח. לא הבנתי את הקטע של הצבע המתקלף מהקשת - טרם קרה. אני לא קניתי מברשת שיניים מיוחדת אלא פשוט בחרתי את הסוג הכי רך שיש ובנתיים היא עושה את העבודה.נראה מה יהיה כשיגיע החלק התחתון. בכל מקרה, תסתובב עם פק"ל קיסמים, מברשת ומשחה. במי פה אני לא משתמשת אבל למיטב הבנתי כדאי שזה יהיה נוזל שקוף אחרת הגומיות תופסות את הצבע הכחלחל של מי הפה הרגילים כמו ליסטרין. הרופא שלי המליץ לי פשוט לעשות שטיפות עם מי מלח לחיטוי. באופן כללי שמתי לב שלא משנה כמה מתאמצים, אחרי שבוע בערך השיניים מרחוק מקבלות גוון צהוב. אצלי כנראה מהתמכרות לקפה ותה. וקצת רוטב סויה. כיף חיים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סמכים שקופים

ד``ר אריאל דינבר
    25/02/2009

הקשת עשויה ממתכת. על מנת לקבל תוצאה אסתטית מצפים את החוט בחומר לבן. בהשוואה לחוט חומר זה אינו גמיש ונשבר די מהר. לאחר התקלפות החומר נחשף החוט.
    לגבי הצבע על הסמכים, סבלנות הכל ירד.
    הרכבת סמכים בשתי לסתות מקובלת אך לא כל הרופאים מבצעים זאת בפעם אחת. במקרים מסוימים עדיף להמתין ולהדביק כל לסת בנפרד ובאחרים לא.
    לגבי הוראות היגיינה אוראלית לא ברור לי מדוע לא קיבלת הסברים לאחר ההדבקה. אני ממליץ ללכת לשיננית ולקבל הדרכה מסודרת כולל הדגמה מול מראה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יישור שיניים ומציצת אצבע
    גל
    23/02/2009

בתי מוכנה ליישור שיניים מבחינה התפתחותית, היא בת 11, אך מוצצת אצבע, הוצע לי גודר לשון למס' חודשים ואח"כ לבצע את הטיפול, אני לא רואה שום אפשרות לגמילה אחרת. מה אתם אומרים? אני רוצה כבר להתחיל את היישור. תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים ומציצת אצבע

הוספת תגובה

• יש לנסות קודם בשיחות והסברים

ד``ר אריאל דינבר
    25/02/2009

אם הילדה היא תבין את משמעות ואת השלכות המציצה.אולי היא תפסיק את ההרגל ללא מכשיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יישור שינים חוזר בגלל שיני בינה
    עומר
    23/02/2009

שלום, אני בן 25, עברתי בגיל ההתבגרות טיפול אורתדנטי מוצלח. בשנה האחרונה צומחות לי שיני בינה תחתונות ועליוניות. האורתודנטית שלי המליצה לי לעקור את ארבעתן. בשל העלות הגבוהה, אני מחליט להמתין עוד חודשיים, אז אקבל ביטוח שיניים ממקום העבודה שלי שיכסה את כל טיפולי העקירה. בחודש האחרון אני חש תזוזה בשיניים התחתנות שלי. הניבים גרמו לארבעת השיניים התחתנות הקדמיות לזוז ואני מרגיש יורת ויותר כבדות בלסת התחתונה. אני בכל מקרה מתכוון לגשת לטיפול אורתודנטי חוזר כדי ליישר את השיניים בחזרה (יש לי גם ניב גדול שאני רוצה שינוסר). האם המתנה של חודשיים ואי עקירת שיני הבינה עכשיו בעייתית? (אין לי כאבים או דלקות באיזורים שבו צומחות שיני הבינה)

הוספת תגובה

• פנה לאורתודונטית שלך

ד``ר עתליה וסרשטיין
    23/02/2009

אולי האורתודונטית תתקין לך מתקן שישמור על השיניים התחתונות ישרות. עד ולאחר העקירות. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ לגבי יישור שיניים
    לימור
    22/02/2009

שלום! אני מתחתנת בחודש ספטמבר, ורציתי לברר לגבי יישור שיניים. השיניים שלי לא כל כך עקומות, יש רק שתי שיניים בלסת העליונה שכאילו לא נשאר להן מקום והן עולות אחת על השנייה. הלכתי לשני גורמים שונים להתייעץ איתם. הבעייה היא שגורם אחד אמר שצריך לעקור לי שן אחת ואז לבצע יישור שיקח כשנה וחצי עם קוביות שקופות, והוא לא ממליץ לי לבצע את זה לפני החתונה כי לא אראה שיפור, ואולי אף המצב יהיה גרוע יותר והרווח לא יסגר. הגורם השני שאליו פניתי אמר שאני צריכה שתי עקירות, ושיש אפשרות עם קוביות שקופות לעשות טיפול אינטנסיבי ולהגיע לשיפור מאוד טוב ותוצאה יפה עד החתונה, וכמובן להחזיר אח"כ את המיכשור כדי לקבע ולשמור על המצב. עכשיו אני בבעייה.. ולא יודעת על מי לסמוך. אני לא מצפה שהשיניים שלי באמת יהיו ישרות לחלוטין עד ספטמבר, אך ברצוני לדעת אם אכן יהיה שיפור, אם כדאי לי להתחיל בטיפול כבר לפני החתונה, או שבמידה והרווחים לא יסגרו אז כדאי לי כבר לחכות לאחרי... מה עלי לעשות??? האם בכלל רווחים כתוצאה מעקירות שיניים יכולים להסגר בכחצי שנה?

לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ לגבי יישור שיניים

הוספת תגובה

• סגירת רווחים

ד``ר עתליה וסרשטיין
    23/02/2009

יתכן שרווח העקירה/ות לא ייסגר לחלוטין תוך 6 חודשים. ההחלטה צריכה להיות שלך מתי להתחיל את הטיפול. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיני בינה וישור שיניים
    תומר
    21/02/2009

הנני בן 21 מתכונן ללכת בשבועיים הקרובים לאורתודנט למען יישור שיניים 1. אם השיניים אינן במצב קיצוני, זה מקצר את זמן הטיפול? 2. יש לי רק שתי שיני בינה והן למטה (למעלה פשוט אין) הן בקעו אבל רק חצי...כלומר חלק מהשן מכוסה ב"בשר" כמובן שתלוי בשיניים אבל האם לרוב עוקרים שיני בינה? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שיני בינה וישור שיניים

הוספת תגובה

• בעיה קטנה מקצרת את זמן הטיפול

ד``ר אריאל דינבר
    22/02/2009

העניין הוא שאתה לא רואה את כל הבעיות שלך ורק האורתודונט יוכל להגדיר לך את זמן הטיפול המשוער.
    לגבי שיני הבינה אם הן אינן מפריעות ויש להן מקום בקשת של השיניים אז בד"כ לא עוקרים אותן. בבדיקת האורתודונט בהתאם לבעיותיך הוא ימליץ לך אם כדאי או לא לעקור אותן. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטרת הטיפול האורתודנטי
    נגה
    18/02/2009

שלום רציתי לשאול, מהי חשיבות הטיפול האורתודנטי מעבר לסיבה אסתטית. חסרות לי באופן טבעי שמונה שיניים, בצד הפנימי הקיצוני של הפה. נוצר מצב שיש לי רווחים גדולים בין שאר השיניים. לי זה לא מפריע אסתטית ויש לי חשש מטיפול אורתדנטי למרות שכל רופא שיניים מעיר לי על העניין. אבל לא הצלחתי להבין מה באמת החשיבות של הטיפול מבחינה בריאותית. האם אוכל לקבל הסבר? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    מטרת הטיפול האורתודנטי

הוספת תגובה

• בעיקר סיבות תפקודיות

ד``ר אריאל דינבר
    19/02/2009

מיקום וסידור השיניים משפיע על יכולת הלעיסה, יש לו חשיבות בדיבור, כמו כן שיניים שלא מסודרות כלהכה ושאינן נמצאות במקום הנכון מופעל עליהן כח שאינו פיזיולוגי כלומר כוון הכח אינו בריא לשן עצמה והוא יכול לגרום לבעיות חניכיים, לתזוזה של שיניים אחרות, למנשך לא יציב ולבעיות וכאבים במפרקים של הלסת. וזה רק על קצה המזלג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורתודנטיה לילדה בת 13 עם פיגור
    אמא מודאגת
    16/02/2009

האם ידוע לכם על אורתודנט מומחה וסבלני לטיפול בילדה עם פיגור באזור המרכז.

הוספת תגובה

• המלצה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    17/02/2009

לא נוכל לדעת מי סבלני ומי אינו/ה. יש לך אפשרות נוספת של פניה למחלקה לאורתודונטיה, שמטפלת בילדים מיוחדים, בבית החולים תל-השומר ויתכן שגם בבתי חולים נוספים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מעולה בבית איזי שפירא

אמא מאושרת
    23/02/2009

לאמא המודאגת, לפני כחצי שנה הגעתי למרפאת השיניים בבית איזי שפירא, ברעננה, עם בני בן ה-12 (מאובחן כאוטיסט) . עד כה לא הצלחנו להביא את בננו למצב של שיתוף פעולה בכל הקשור בטיפולי שיניים. להפתעתי, פגשנו בצוות מדהים - ד"ר מוליק והסייעות עם גישה מאד עוטפת, מאפשרת והכי הכי חשוב - מכבדת !! גם לילד עם הצרכים המיוחדים והקשיים הרבים וגם למשפחתו. בחדר ההמתנה ראינו ילדים, שיכולתי להבין שהם עם איבחונים שונים מבני- שיתוק מוחין, פיגור, תסמונת דאון. אנחנו עדיין בתחילת הדרך, ובמקרה שלנו נדרשו מספר מפגשים רק כדי להפחית את רמת החרדה, אבל עם כל ביקור במרפאה אנחנו מרגישים שכולנו עשינו עוד כברת דרך משמעותית ביכולת שלו להתמודד עם מצבים לא מוכרים. מאד ממליצה !! הטלפון שלהם - 09-7701208

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה