מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטותיוס05/07/2011
שלום וברכה, אני מתנצל על אורך המכתב אך אשמח לעזרתכם.
מזה תקופה של שנה וחצי לאחר צליפת שוט שעברתי בתאונת דרכים אני סובל מכאבים בכל הגוף, במשך שנה וחצי אני רץ מרופא לרופא אורטופדים, ניורולוגים, ניורוכיוג, ראומטולוג, רופא עיינים, א.א.ג, ריאות, גאסטרולוג, עור וכו' סבלתי רבות מכאבי ראש כאבים בכל הגוף טשטוש ראיה כאבי שרירים, רעד ביד,חולשת שרירים, צרבת כאבי גרון ואזניים, קשיי נשימה, לאחרונה נוצרו אצלי כמה ציסטות שגי הדאיגו אותי, בעקבות הכאבים הרבים עברתי בדיקות שונות ומשונות, בדיקות דם שיצאו תקינות מעבר לברזל קצת גבוהה, CT ראש, CT יד, אולטרסאונד יד, גב, עורף, צילום בוריום, EMG, מיפוי עצמות, צילום ריאות, צילום יד וצילום ראש, בדיקות נשיפה, בדיקת עיינים, רוב הבדיקות יצאו ב"ה תקינות מלבד אבחנות בודדות: לפני כשנה אובחן אצלי בגולגולת בבדיקת צילום רנטגן אוסטואומה, לאחרונה נמצאה אצלי ביד ציסטה לאחר בדיקה של מיפוי עצמות נשלחתי לCT יד ואלו התוצאות: הודגמה ציסטה לשדית בעצם הטרפזואיד וקואליציה גרמית בין עצם זו לבין המטקרפוס השלישי בדיקת אולטרסאונד ליד קבע הטכנאי ציסטה גנגליונית, בנוסף יש לי המון בלוטות בגב ובלוטות בודדות ביד, נשלחתי לאולטרסאונד שקבע כי הבלוטות המרובות הן לימפומו לימפות תקינות, בנוסף יש בליטה מעל חצי שנה בתוך הפה שאובחנה ע"י רופא עור כפצע עקב נשיכה, לפני כשבוע ביקרתי אצל ראומטולוג שאיבחן שיש לי פיבמולוגיה (איבחון זהה קיבלתי לפני כחצי שנה מראומטולוג אחר). יש בי חשש שאין רופא שרואה את התמונה המלאה, הציסטות המרובות בכל הגוף מעלים פי חשש שמדובר במשהו ממאיר ושאי הסתכלות בתמונה הכוללת מקשה על האבחנה, שאלתי היא האם יש הגיום בדבר? האם יכול להיות שמשהו ממאיר מפת ציסטות בכל הגוף, ולמי עלי לפנות על מנת לשלול חשש זה.
ממש תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות - תגובה
ד''ר יוסף ברנר06/07/2011אין באפשרות רופאי הפורום הזה לענות על שאלתך. אתה צריך להתייעץ עם רופא אחד שירכז את כל החומר, יעבור עליו עם מומחי ההדמיה השונים ויקבע את האבחנה והאם יש מקום לטיפול כלשהו
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)