מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיונת קטנטונתgal29/07/2011
ראשית כל, תודה על המענה. העזרה שלכם היא מצווה גדולה ועל כך תבורכו רופאים יקרים.
שנית, לפני שנתיים וחצי סיימתי 4 טיפולי AC בלבד והקרנות. אני לא נוטלת טמוקסיפן וגם לא שום דבר אחר. גילי 38.
בתקופת הכימותרפיה החלה לכאוב לי הציפורן באחת מכפות הרגליים. היא נראתה נורמלית לחלוטין והאונקולוג אמר שאינו רואה דבר. הלכתי לפדיקור, גם הגב' אמרה שהכל נראה לה רגיל ובריא וגם אין ציפורן חודרנית. לאחר מכן החלה הציפורן להיפרד מהאצבע. כל הסיפור עבר אבל מדי פעם היו לי מעט מאוד כאבים.
בשבועיים האחרונים התופעה חוזרת על עצמה. כאבים והציפורן מתחילה להיפרד שוב.
האם זו תופעה של הכימותרפיה??? נשמע לי די מוזר אחרי תקופה כזו ארוכה. מצד שני, אמר לי רופא שייתכן שהמדובר בפטריה אם המקום אדום אבל הוא לא! רק כואב.
מה לעשות?
לאיזה רופא עליי לפנות?
יש לציין שאני לא אמות מהכאבים הללו (-: אבל אם יש חשש שזה יעבור לאצבעות נוספות אז כדאי לי לטפל בסיוט הזה מבעוד מועד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיונת קטנטונת - תגובה
פרופ` אברהם קוטן31/07/2011כנראה מדובר בפטריה - תפני לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)