מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    אוה
    07/08/2011

שלום וברכה,
    1. לביתי בת 11הודג'קין לימפומה. האם יש טיפולים אמינים מלבד כימותרפיה?
    2. מאז שגילינו לביתי המחלה(לאחר 10 חודשים), הפכתי למודעת יותר. בעבר היתה לי נפיחות באזור המיפשעה (במקום שממנו השתן יוצא - בצד), אך התעלמתי מכך ולדעתי זה עבר, אך לאחרונה כאשר אני מיששתי את המקום אני שוב הרגשתי נפיחות - כמין בלוטה - שהיתה אדומה יותר. זה בא והולך. איני יודעת לאיזה רופא עלי לפנות? האם זה שיך לרופא נשים? תופעות מציקות אחרות: גרד בכל הגוף. תוצאות חריגות מעט בבדיקות הדם מלפני מספר חודשים, אך רופא המשפחה אמר לי שאלו תוצאות אופיניות לסובלים מאסתמה. גם לביתי היה רק מעט לימפוציטים גבוה וכדוריות דם לבנות מעט נמוכות, ולכן נבע הפחד שלי (שהרופא שלל).
    תוצאות בדיקות הדם הפחות תקינות: ESR-28, לימפוציטים42.9,איזונופילים-7.2, RDW- 14.4
    MCHC -30.8, MCH-27, WBC - 5.52
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

פרופ` אברהם קוטן
    07/08/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_סרטן_ילדים_המטואונקולוגיה_ילדים' id=link]סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו