שאלה לגבי טיפול חדשני בקנדה ובבלגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי טיפול חדשני בקנדה ובבלגיה
    moi
    28/09/2011

רופא המשפחה שלי דיבר איתי על טיפול בסרטן כבד בקנדה בעזרת הזרקת וירוס אבעבועות שחורות או ויריליה....או משהו כזה.....שאלתי אותו אם הוא מתכוון לוירוס הונגרי (שידוע לי שמתאים רק למח) והוא אמר שלא ושהוא קרא על זה לא מזמן.
    רציתי לדעת אם מישהו מכיר משהו כזה אם כן הייתי שמח לקבל מידע ובעיקר שמות מדוייקים של החיסון , הוירוס או המוסד שמבצע את המחקר.

שאלה נוספת
    ידוע לי על אדם שמטופל בבלגיה (סרטן מח) בשיטה חדשנית בה מייצרים חיסון מהגידול עצמו......גם פה המידע שלי מעורפל....מדובר בעיר vanve בבלגיה?? אני לא בטוח שזה שם העיר - וגם כאן הייתי מאוד שמח לאתר את שם המכון או את השם הרישמי של הטיפול.

מאוד אשמח לקבל כל תשובה למרות שלא חשפתי יותר מידי מידע אישי

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזו התעלמות

moi
    28/09/2011

הנתונים מעורפלים מידי?

או עוד פעם פוליטיקת סרטן???

חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה טובה במקום טרוניות...

gal
    29/09/2011

שנה טובה לרופאים המקסימים אשר עושים כמיטב יכולתם כדי לסייע לקהל הפונים.
    שנה טובה, בריאה ומאושרת לכל באי הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו התעלמות - תגובה

ד''ר דניאלה כץ
    01/10/2011

:)
    על הטיפולים בקנדה ובבלגיה לא שמעתי. יש מרכזים רבים בהם ניתנים טיפולים במסגרת מחקרים קליניים בשלביהם הראשוניים. בד"כ מדובר במרכזים רפואיים גדולים.

הכנת חיסון לגדול ספציפי מבוצע במחלקה האונקולוגית בהדסה עין כרם במסגרת מחקרית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו