מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפחד, כ"כ מפחדיניב06/11/2011
שלום לרופאים
בן 37 בריא בדר"כ.
לפני כשבועיים שלושה הרגשתי בבית השחי דו צדדי גושים כואבים מאוד,שהורגשו במישוש.ניגשתי לרופא והוא אמר לי שמדובר בבלוטת זיעה מודלקת נתן לי מוקסיפן ל 5 ימים ושלח אותי הביתה .
בשימוש באנטיביוטיקה הרגשתי הקלה בכאבים והבלוטות כמעט ונעלמו.לאחר מספר ימים הבלוטות חזרו עם תחושה של צריבה בחזה ,כאבים בחזה ותחושת צריבה בקיבה כאבי בטן וביקורים תכופים בשירותים .כירורג שבדק אותי ורופאת משפחה לא מצאו בלוטות במישוש .
רופאת המשפחה נתנה לי אומפרדקס ואכן הורגשה הקלהושלחה אותי למיון לוודא שאין איזו בעיה לבבית .במקביל נשלחתי לבדיקות דם פעמיים מקיפות כולל שקיעת דם ספירת דם בדיקות שתן וכו וכל הבדיקות חזרו תקינות למעט מעט כולסטרול גבוה .
צילום חזה -פעמיים תקין לא נצפו בלוטות .
US-בית שחי מפשעות צוואר - נמצאו מס בלוטות מוגדלות דו צדדי הגדולה ביותר 2.5ס"מ כולן במבנה סונוגרפי רגיל. הבלוטות כבר כמעט ולא מורגשות במישוש ואין כמעט כאבים .
US- בטן עליונה כבד מעט שומני כל השאר תקין,טחול,קיבה ,כיס מרה כולם בגודל תקין ולא נצפו בלוטות מוגדולת בבטן.
כמו כן נשלחתי לממוגרפיה ו US חזה -ממתין לתוצאות.
לא סובל מהזעות לילה,מודד חום מספר פעמים ביום והחום עומד על 37-37.1 ,ירדתי במשקל כ 3 ק"ג ,בשבועיים שלושה האחרונים מדי פעם בבוקר יש לי תחושת גירוד בכפות ידיים ורגליים שחולפת אחרי שאני שוטף ידיים במיים חמים.ואני לא יודע אם לשייך זאת ללחץ שאני נמצא בו ששולח אותי לשירותים ,בימים האחרונים תכיפות הביקור בשירותים ירדה .
אני ממש מודאג ולא מבין מה קורה לי ,האם זה סרטן?
סליחה על האורך ותודה רבה על התשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחד, כ"כ מפחד - תגובה
ד''ר דניאלה כץ06/11/2011שלום שי,
סרטן לא משתפר עם אנטיביוטיקה ומה שאתה מתאר מתאים לתהליך דלקתי/זיהומי ולתופעות משניות לאנטיביוטיקה כמו שלשלול וצרבת.
לא תמונה של סרטן,
רפואה שלמה,
דר' כץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)