מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי במציאת ורידיםאני10/11/2011
אימי עברה היום CT שתתה את החומר..אך לא יכלו למצוא וריד לכן עשו CT ללא הזרקה.
הבנו שזה פחות מדויק..
מדוע לא ניסו בכל זאת למצוא וריד אחר..האם שתתה סתם את החומר?
מה ניתן לעשות בכלל לגבי המשך טיפולים בארדיה ובדיקות דם.
בד"כ נלקח מיד אחד..בשל הוצאת בלוטות..
כרגע מרוב טיפולים ובדיקות ממש בלתי אפשרי למצוא ורידים..
מה הנוהל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי במציאת ורידים - תגובה
ד''ר דניאלה כץ10/11/2011הפתרון בחולים כרוניים הזקוקים לתרופות לוריד הוא התקנת גישה לוריד מרכזי. באונקולוגיה מתקינים PORT-A-CATH. זו פרוצדורה קלה המתבצעת בהרדמה מקומית. כ 48 שעות לאחר הפרוצדורה ניתן לטפל דרך הפורט.
CT בלי חומר ניגוד דרך הוריד פחות רגיש אך יכול לתת תמונה אנטומית טובה-הכל תלוי במטרת הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא שלי אמרה באמת
אני11/11/2011שראתה ששמו לחולות כזה דבר ליד השד..
(היא במקור עם סרטן שד)
היא לא רוצה.
גם נראה לי בעייתי לחבר כזה דבר שכן יכול להזדהם..כמה אפשר להיות עם ההתקן הזה ביום יום ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)