שיהוקים לאחר כימותרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיהוקים לאחר כימותרפיה
    דניאל
    01/12/2011

אני חולה HIV עם CD4 100 שעלה מ-30 נוטל קבוע art.התפרצה אצלי סרקומה מסוג קפוסי:בצוואר,כתפיים ,גב גפיים רגליים ומפסעות.התחלתי כימותרפיה מסוג מיוצת -אני אחרי הטיפול השני כבר בראשון לא הפסקתי לשהק קיבלתי 2 כדורי פרמין שעזרו.כיום יממה לאחר הטיפול השני השיהוקים לא מפסיקים.אונקולוגית המליצה לקחת בקלוסל ,אמינולוג המליץ על טרקוטיל מה אלה התרופות האלה.?בבדיקות גאסטרו שנעשו באוגוסט עקב שלשולים נמצא אזופגיטיס,בביופסיה קוליטיס קלה וב-CT נמצאה החמרה בקוליטיס מאז לא הייתי בגסטרו האם יש קשר לשיהוקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיהוקים לאחר כימותרפיה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

פרופ` אברהם קוטן
    01/12/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גסטרואנטרולוגיה_מחלות_דרכי_העיכול' id=link]גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפית זרעי קימל שלמים

יגאל
    08/12/2011

תבלע עם מים ,עוצר שיהוקים במקום.

לגבי הספרה הנמוכה ,כדאי לך לקחת מיצוי עלי זית,אנטי ויראלי יעיל מאוד,
    רופא מפורסם בארה"ב מדווח על שיפור רב והעלמת נגעי קופסי סרקומה כתוצאה משימוש במיצוי עלי זית.

נא להתייעץ עם רופא ,עם רוצים לקחת צמחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו